Astral 6236 Napisano Februar 10, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Večeras iskoristim toplije vreme i napravim krug. Međutim, primetio sam da prilikom prebacivanja brzine u veću, uz korišćenje kvačila, na kratko mi blicne dugo svetlo Primetio sam to po plavom indikatoru na instrument tabli i po svetlu napred. Ne dešava se uvek, ali koliko sam zapazio samo kad idem u višu, a nikad kad idem u nižu. Šta može biti problem? meni se to desilo na starom motoru, pomerila se poluga kvacila i kad pritisnem, pritiskala dugme za ablendovanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Večeras iskoristim toplije vreme i napravim krug. Međutim, primetio sam da prilikom prebacivanja brzine u veću, uz korišćenje kvačila, na kratko mi blicne dugo svetlo Primetio sam to po plavom indikatoru na instrument tabli i po svetlu napred. Ne dešava se uvek, ali koliko sam zapazio samo kad idem u višu, a nikad kad idem u nižu. Šta može biti problem? meni se to desilo na starom motoru, pomerila se poluga kvacila i kad pritisnem, pritiskala dugme za ablendovanje.. Apsoutno isto se i meni desavalo na k9. nemoj da se uzbudjavas he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 10, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam crko od smeha kad sam provalio sta je.. Sva sreca te nije bilo nikog u okolini, palo bi opasno zezanje na moj racun.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 10, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan @marko4522 Neću, nego ću da popravim @Astral Koji je bio tvoj slučaj? Reci pa da te sad svi ovde zezamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 10, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisah, dva posta iznad.. Nego koliko Vama trose ti Stromovi, mnogo mi Tdm-asa prelazi kod Vas u sektu, jel ima nesto sto ja ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 10, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da... Požurio sam malo. Ja sam prešao tek prvu hiljadarku, ali vidi na http://www.fuelly.com/ Trebalo bi da bude 4.8-4.9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je oko 4.5 prosek sa normalnom voznjom. juce odvezao stromic na servis a blinka rezerva, sreca nikad veca. jer sam tako u mogucnosti. (na tdm-u nisam imao cajger) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 10, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Eeee im'o si pogresno godiste.. ali ja razumem rados' ja cu se tako radovati kad budem ponovo imao centralni stender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 10, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61589-koliko-goriva-pije-tvoj-motor/page-20?hl=%2Bkoliko+%2Bvam+%2Btro%C5%A1e#entry1729357 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee im'o si pogresno godiste.. ali ja razumem rados' ja cu se tako radovati kad budem ponovo imao centralni stender i ja kad budem imao prednju kocnicu od tdm-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 10, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan E znas sta, razmisljam se da odem do Ns-a i da odradim pancirna creva kod ovih http://www.tft.rs/saobracaj-i-vozila/servisi-za-automobile---auto-sajle/978/metalproizvod_2 Cuo sam da su jako povoljni i kvalitetni. Moj prijatelj kod njih pravi hidraulicna creva za neki dzinovski viljuskar, kaze da su ok, povoljni i brzi. To bi trebalo malo da poboljsa kocenje, mada uzmi metni neke sinter plocice mozda se i od toga poboljsa sila kocenja. Ps. Kad ce gume, kad ce gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Februar 10, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Meni Strom 650 po gradu troši uredno 5.0...Kombinovana vožnja, 70% opuštena vožnja do 5.000 rpm --- 30% malo puštanja u obrtaje do 7.000-8.000 rpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 11, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan E znas sta, razmisljam se da odem do Ns-a i da odradim pancirna creva kod ovih http://www.tft.rs/saobracaj-i-vozila/servisi-za-automobile---auto-sajle/978/metalproizvod_2 Cuo sam da su jako povoljni i kvalitetni. Moj prijatelj kod njih pravi hidraulicna creva za neki dzinovski viljuskar, kaze da su ok, povoljni i brzi. To bi trebalo malo da poboljsa kocenje, mada uzmi metni neke sinter plocice mozda se i od toga poboljsa sila kocenja. Ps. Kad ce gume, kad ce gume Razmisljao sam malo i o tome, zao mi je da ih menjam, plocice i diskovi su mi novi. Goran ima EBC na stromu, ne uporediva je razlika, koci skoro kao tdm he he. Nije jos bio uvoz guma, tek krajem februara ili polovina marta, bice do sajma sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Februar 14, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome nešto treba odavde neka piše pp mogu da donesem kod nas za koji dan: http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome nešto treba odavde neka piše pp mogu da donesem kod nas za koji dan: http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers.html Neso, poslao sam ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Treba nekom Strom L2 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ceniš motor? Mislim da imam kupca za njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 22, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja da je neki zajeb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan ...nego kome je sudjen :-) videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sijalica kupljena.Sledi auspuh.Da li je neko menjao fabricki izduv i kako je resen problem da se moze vratiti fabricki izduv? Nema velike filozofije, skines fabricki, namontiras grmljavinu i samo ti ostaje da ti neko po meri napravi deo grane koji ce faliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Treba nekom Strom L2 ? ...nego kome je sudjen :-) videcemo... Idemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ceniš motor? Mislim da imam kupca za njega... Motor sam kupio sa kompletnom opremom,tako da bih ga prodao sa istom,eventualno da se skinu koferi.Ko je zainteresovan neka se javi,pa se dogovaramo za detalje... 064/212 44 37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi i sada umakne ima da kupim novu afriku z'inat! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ceniš motor? Mislim da imam kupca za njega...Motor sam kupio sa kompletnom opremom,tako da bih ga prodao sa istom,eventualno da se skinu koferi.Ko je zainteresovan neka se javi,pa se dogovaramo za detalje... 064/212 44 37 Zašto tako brza prodaja motora kojeg si skoro kupio?Da li ti ne odgovara ili nešto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...