NikolaCg 18 Napisano April 14, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima..kupio sam zadnje zmigavce da ih stavim na hondu hornet jer ih nije bilo kad sam kupio motor..kad sam dosao do instalacije vidjeh ovo..ova 2 dzeka su mi za stop svijetlo,znaci ovaj ostatak zica je valjda za zmigavce..zna li neko kako ovo da povezem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano April 14, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zelene su ti masa, ova narandzasta i braon su ti za zmigavce. Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2600 Napisano April 14, 2021 (promenjeno) Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ova zelena zica gde ti je palac, koja se račva na dve crne žice, trebalo bi da bude MINUS, jer koliko vidim uzeta je sa stop svetla. Ova crna žica što ti je u kažiprstu, i ova iznad nje, trebalo bi da su za migavce, levo i desno. A i na ovoj šemi možeš videti da su za žmigavce narandžasta i plava, za masu zelena Promenio April 14, 2021 član Yanco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 14, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Yanco je napisao: Ova zelena zica gde ti je palac, koja se račva na dve crne žice, trebalo bi da bude MINUS, jer koliko vidim uzeta je sa stop svetla. Ova crna žica što ti je u kažiprstu, i ova iznad nje, trebalo bi da su za migavce, levo i desno. A i na ovoj šemi možeš videti da su za žmigavce narandžasta i plava, za masu zelena Evo malo kao bolja slika jer sam ove dvije rastavio,samo su onako bile zamotane izolirkom..ako sam dobro skapirao,ove dvije crne koje proizilaze iz zelene,jednu crnu stavim na 1 drugu crnu na drugi zmigavac,i tako stavim ovu plavu na 1 a narandzastu na drugi zmigavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2600 Napisano April 14, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 14, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Yanco je napisao: Baš tako A na zmigavcu imam jednu žicu crno-žute a drugu zelene boje..koju boju žice sa motora sa kojom bojom žice na zmigavcu da spojim? Izvinjavam se sto detaljisem,ali ja sam tupson za ove stvari, ne bih da zapalim motor.. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2600 Napisano April 15, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, NikolaCg je napisao: A na zmigavcu imam jednu žicu crno-žute a drugu zelene boje..koju boju žice sa motora sa kojom bojom žice na zmigavcu da spojim? Izvinjavam se sto detaljisem,ali ja sam tupson za ove stvari, ne bih da zapalim motor.. Ako ti je obična sijalica, onda nebitno. Ako ti je led, probaj, samo u jednoj kombjnaciji će raditi, u drugoj neće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 15, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Yanco je napisao: Ako ti je obična sijalica, onda nebitno. Ako ti je led, probaj, samo u jednoj kombjnaciji će raditi, u drugoj neće Obicna je sijalica. Povezao sam pozadi ali nece uopste da rade,a naprijed ako ih stavim rade non stop,ne prekidaju..ako sam ja to povezao kako treba..sta mislite u cemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano April 15, 2021 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U releu migavaca, verovatno, nemas dobro opterecenje i rele nece da radi ili je pokvaren. A otvori zadnje migavce i proveri sijalice i dobro ocisti kontakte. Proveri probnom lampom da li dolazi + na srednji kontakt sijalice i da nije masa zardjala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2600 Napisano April 15, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, NikolaCg je napisao: Obicna je sijalica. Povezao sam pozadi ali nece uopste da rade,a naprijed ako ih stavim rade non stop,ne prekidaju..ako sam ja to povezao kako treba..sta mislite u cemu je problem? Prosto rečeno, potrebno je da ti budu povezane i prednje i zadnje sijalice na migavcima, da bi radili normalno. Samo tada automat migavaca može da "žmiga" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 15, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Yanco je napisao: Prosto rečeno, potrebno je da ti budu povezane i prednje i zadnje sijalice na migavcima, da bi radili normalno. Samo tada automat migavaca može da "žmiga" Ovako,pozadi sam povezao na 1 zmigavac crnu zicu,na drugi crnu (uzete sa zelene) plavu na 1 zmigavac narandzastu na drugi. Naprijed: sa zelene sam pobeo jednu zicu na 1 drugu zicu na drugi zmigavac,plavu zicu na 1,narandzastu na drugi..pokusam da upalim zmigavce,nece..e sad,ima jedna crna zica na koju vidim da ima struje jer kad stavim jednu zicu sa zmigavca na tu crnu a drugu zicu sa zmigavca na masu (šraf na motoru) žmigavac se upali,pa ne znam da li ta crna zica ime veze neke sa svim ovim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 15, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ovu crnu žicu,za koju sam ustanovio da ima struje,spojim sa narandzastom,2 zmigavca mi se upale,1 pozadi 1 naprijed,kad je spojim sa plavom,druga 2 zmigavca mi se upale..ne zmigaju nego non stop svijetle..ako vam ta informacija nesto znaci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 15, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Arakis je napisao: U releu migavaca, verovatno, nemas dobro opterecenje i rele nece da radi ili je pokvaren. A otvori zadnje migavce i proveri sijalice i dobro ocisti kontakte. Proveri probnom lampom da li dolazi + na srednji kontakt sijalice i da nije masa zardjala? Zmigavce sam provjerio,svaki radi..vjerovatno cu sjutra da ga povezem kod majstora jer ja vise nemam ideju sta mu moze biti..zeznuto mi je malo jer nije registrovan,a bas put majstora ima uvijek po neka patrola ali sta je tu je..pa neka on vidi sta i kako..kad sam neaposoban i ne umijem zmigavce da povezem..jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...