Bane je 1433 Napisano April 12, 2021 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Motociklista poginuo u udesu na putu Podgorica - Cetinje WWW.VIJESTI.ME Zbog nesreće saobraćaj se odvijao jednom trakom naizmjenično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano April 12, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ovu dionicu ali generalno na putevima posebno na sjeveru Cg i dalje ima mnogo rizle...užas.To niko ne čisti.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano April 12, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo u Farmacima,odmah na izlazu iz Pg ka Cetinju,blaga uzbrdica dvije trake od Pg,očevidac kaže da nije vozio već letio...i valjda previše oborio motor i pao.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 487 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Šteta još jednog mladog života. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano April 13, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Momak prva liga, bili smo u bolnici zajedno posle mog udesa..Šteta mladog života. Široki mu putevi nebeski <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 13, 2021 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Naisao sam odma posle udesa dok je jos trajao uvidjaj, jos mi je slika u glavi , tuga... dobar asfalt brza krivina toplo, ko zna sto se desilo. mladost. siroki mu putevi nebeski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano April 13, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Taj put je meni najbolji u celoj CG. Krivine su takve da prosto adrenalin sam pocne da radi u organizmu. Svima koji vozimo motor je jasno sta se desi kad precenimo sebe,motor ili samu situaciju. Obicno se kiks napravi na putu koji poznajemo . Tuga,laka mu zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...