malitomic 2022 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Krokodilo je napisao: То је та кочница, иначе око штеле то важи где је бензин бензин а не вода као у нашим крајевима. Значи ево нек буде 0,05 са 0,07 да те не једе црв. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Tako ce i biti majstore Planiram i mali eksperiment da uradim, da skinem glavni poklopac na glavi, da potom opet stegnem glavu i upalim motor. Tu cu videti sta se desava i odakle cakce. Sad kako si mi otkrio cemu sluzi onaj deo sve sam sigurniji da upravo on škljoca. Na bregastoj sigurno ima neki zubic koji joj ne da da se vrati nazad prilikom gasenja vec se klip zaustavi u GMT. Svakim obrtajem dok motor radi te "makaze"skacu po tom zubicu i skljocaju. To sam ja tako zamislio, a da li sam u pravu videcemo uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2928 Napisano Maj 10, 2021 Ne silazi, 5022 postova Prijavi odgovor kao problematičan У праву си али на брегастој тај зубич се окрече на једносмерни механизам. У правцу рада стоји а према назад укочи и запне на "маказасти део". Да није блокиран или монтиран обрнуто.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2022 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, ni govora o skljocanju "makaza". Nasao sam krivca, izduvni ventil otisao na preko 0.25. Ja ne znam sta sam stelovao onomad 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2022 Napisano Maj 11, 2021 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i zabave sa klincima. Jako dobro je proslo. Luka, stariji sin je prvi put vozio motor sa brzinama. Motor je odlican za ucenje jer ga je gotovo nemoguce ugusiti/ugasiti. Ne ide brzo u prvoj i drugoj tako da je bezbedan. Mladji vozi svog PW-a takodje odlicno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2022 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo skoro mesec dana od poslednjeg javljanja pa da se javim i kazem koju Motorce radi odlicno, vozimo ga po malo skoro svaki dan. Klinac sad vec salta sve brzine i sasvim solidno vozi. Ne vidim da ga to preterano intresujuje, ali makar nek nauci da vozi. Mene intresuje i ja se ne skidam sa njegaEvo po koja slika i opis radova. Jedna od prvih stvari bilo je sediste. Iskoristio sam dasku od malog decijeg skejta, nasao malo tvrdog sundjera i parce srebrnog skaja i napravio vrlo upotrebljivo sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2022 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sledeca stvar koju sam uradio bila je popravka auspuha. Bio je preglasan i sav nesto rasrafljen pa je i to sredjeno. Punjenje vunom i zamena perforirane cevke je odradjena u komsiluku kod majstora Ivana Kawe. Kako je i tad bio preglasan, ja sam mu odradio Db killer slucajno nasavsi nesto sto savrseno odgovara. Sad samo frćka i ne ljuti komsiluk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2022 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam malo i na kocnicama. Za gornju rucicu uzeo sam jednu Brembovu iz moje kolekcije. Zgodna je jer ima podesavanje pa i dete svojom malom sakom moze da je uhvati. Vozeno je to tako neko vreme i primetio sam da kljesta glave. Otvorio sam ih, ocistio i koliko god se trudio, nisam puno uradio, glavila su kljesta i dalje. Problem je resen nabavkom drugih istih takvih.. Zadnju kocnicu teh treba da nabavim mada malisa jako koci motorom pa i nije preko potrebna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2928 Napisano Jun 8, 2021 Ne silazi, 5022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Колега, треба ми овакав са ознаком PZ 22, дали има, где има ако може инфо. Имам људе тамо да ми пошаљу, хвала унапред.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2022 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo slaba vajda ovde kod nas. Svi uglavnom prodaju iste delove od 2-3veca dobavljaca. Jednog sam vec kontaktirao, nema(MRG mptoshop Kula). ostali veliki su Moto bike Kać i Sagmaisterov shop. Ne znam ime probacu da saznam. Oni dosta rade offroad program. javljam ili ako neko zna nek napise. Ps. Saznao sam X-moto se zove, ali koliko vidim ne rade delove vec garderobu i drugu opremu. Imaju i gume. Zvao sam i jednog koji bi trebalo da zna, gde moze da se nadje, ali ne zna, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2928 Napisano Jun 8, 2021 Ne silazi, 5022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на ангажману у сваком случају.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1142 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 595 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2058 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 1140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Milane,Citam ovo i skidam kapu za istrajnost!Svaka cast!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1142 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 595 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je PZ26 KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2928 Napisano Jun 8, 2021 Ne silazi, 5022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала момци.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2058 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 1140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала момци.Sent from my SM-G955F using TapatalkKolega, ovo se odnosi i na tebe!Svaka cast!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2022 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Krokodilo je napisao: Хвала на ангажману у сваком случају. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Nikakav problem, bas bih voleo da mogu da pomognem. Ako sta saznam javicu ti, ne znam samo koliko je hitno. Vidis i sam da toga ima na tone na ebay i amazonu. Verujem da moze da stigne za 2-3 nedelje. Kad smo vec kod karburatora nikako da se resim crne svecice. Imam onaj gljiva filter vazduha malo gabaritniji i moram priznati da me nervira taj zvuk usisavanja vazduha. Voleo bih vise da moze nekakva kutija sa filterom da se postavi da se eliminise ta buka. Ostaje mi jedino da spustim iglu na siberu ako je to izvodljivo uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2022 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, m.milivojevic je napisao: Milane, Citam ovo i skidam kapu za istrajnost! Svaka cast! Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2928 Napisano Jun 8, 2021 Ne silazi, 5022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem, bas bih voleo da mogu da pomognem. Ako sta saznam javicu ti, ne znam samo koliko je hitno. Vidis i sam da toga ima na tone na ebay i amazonu. Verujem da moze da stigne za 2-3 nedelje. Kad smo vec kod karburatora nikako da se resim crne svecice. Imam onaj gljiva filter vazduha malo gabaritniji i moram priznati da me nervira taj zvuk usisavanja vazduha. Voleo bih vise da moze nekakva kutija sa filterom da se postavi da se eliminise ta buka. Ostaje mi jedino da spustim iglu na siberu ako je to izvodljivo uopsteСпусти иглу и прештелуј карбуратор, требало би да је свечка светло сива ако је карбуратор исправан.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1142 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 595 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara neki od onih karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2928 Napisano Jun 9, 2021 Ne silazi, 5022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Исте имамо и овде, недостаје тај pz22 ј...ем ли га. Стављамо китове 110 и после неко време апетити расту па им треба вечи карбуратор од pz19 који је стандард на њему. Једини који клапне без преправки је тај pz22. Ја би свашта убацио али муштерија нече да се игра са дизнама, филтрима и тако то.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1142 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 595 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Onda AliExpress ili ebay. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2928 Napisano Jun 10, 2021 Ne silazi, 5022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Тако че да буде изгледа.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crazytaz 0 Napisano Maj 7, 2022 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: kragujevac Motocikl: Yamaha brezze Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam jedan problem sa slicnim motorcetom. U pitanju je problem oko cilindra i glave. Na cilindru pise 124cm3 ja narucim klip,i karike za taj motor pretpostavljam da je 125cc,otvorim ga kad ono klip 52,4 sa bolcnom od 14mm. Motor nosi oznaku 1p54fmi. Narucio sam novu glavu za 54mm jer sam mislio da je sve 54mm. E sad da ne bih vracao glavu jer ima neke sanse da se ovaj cilindar razbusim na 54mm i sve uklopim? Promenio Maj 7, 2022 član Crazytaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2928 Napisano Maj 7, 2022 Ne silazi, 5022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam jedan problem sa slicnim motorcetom. U pitanju je problem oko cilindra i glave. Na cilindru pise 124cm3 ja narucim klip,i karike za taj motor pretpostavljam da je 125cc,otvorim ga kad ono klip 52,4 sa bolcnom od 14mm. Motor nosi oznaku 1p54fmi. Narucio sam novu glavu za 54mm jer sam mislio da je sve 54mm. E sad da ne bih vracao glavu jer ima neke sanse da se ovaj cilindar razbusim na 54mm i sve uklopim?Има шансе, значи твој моторич је 110 кубика а не 125. Значи 52 је 100, 52,4 је 110 а 54 је 125. Цилиндар 52,4 има зида за још 54 и остаје 1,5 мм зида што је неопходни минимум. Провери дали је нова глава тачно на брезоне, оригинална 125 глава не паше на брезоне од 110ку. Постоји глава на Алију која је прилагоџена за блокове од 110 са вечим вентилима и бла, бла за 54 или 125 кубика.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...