acim 765 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo imali priliku da vidimo slike sva četiri modela ovih motora za 2009-tu godine, hajde da vidimo šta nam se najviše dopada ;D Ja sam slike sveo na istu veličinu, kako bi mogli bolje da odmerimo svaki model. Performanse novih motora, Yamahe i Suzukija nisu poznate, tako da to ne možemo uzeti u obzir u ovom trenutku, ali zato možemo da biramo po izgledu i po očekivanim performansama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svake godine, po mom ukusu bez konkurencije:Gixxer. Edit:da ti ne spamujem onu temu, auspusi su predivni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan za mene je gsxr uvek bio najlepsi,sad je ubedljivo najlepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sreca pa nismo pristrasni i subjektivni Yamaha je standardno najljepsa, pitajte bilo koju djevojku to isto pitanje i bice vam jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam ljubitelj niti trkalica niti suzukija, ali ovde je stvar jasna. GSRX možda da je R1 u nekoj tamnijoj boji... možda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sreca pa nismo pristrasni i subjektivni Yamaha je standardno najljepsa, pitajte bilo koju djevojku to isto pitanje i bice vam jasno... Evo ja nisam pristrasan, a ni moja devojka (pod pretnjom da se vise nece voziti na Suzukiju), i oboje se slazemo da je GSX-R najlepsi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sreca pa nismo pristrasni i subjektivni Yamaha je standardno najljepsa, pitajte bilo koju djevojku to isto pitanje i bice vam jasno... HA!Normalno da im je najlepša Yamaha kad samo za R6 i R1 znaju!I ova moja najviše voli R6, priznala mi zašto...Najlakše da zapamti ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Kawa... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 25, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan CBR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sreca pa nismo pristrasni i subjektivni Yamaha je standardno najljepsa, pitajte bilo koju djevojku to isto pitanje i bice vam jasno... Ubedljivo Suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 25, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ovaj suzuki je...ufff! jako mi se svidza ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan CBR... jašta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da vozim/volim kawu ali je ??? jako lep...nesmem da napišem ime ... inače ćeme zezati drugari do kraja života ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan gsxr,afkors Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan gsxr,afkors Evo ga jos jedan objektivni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je gixxer najlepsi ali nisam zato glasao za suzu vec zato sto mi je mnogo lep ufff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 25, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nein, danke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan najbolji je kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 25, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Jel ste primetili kako se vreme prolepsava ? Cini mi se da je danas lepse nego juce ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Septembar 25, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan definitivno Yamaha R1 je najlepsa :D a koji je najbolji vidcemo za koji mesec ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Po meni suzuki.Mada moja drugarica kaze R1,e nema njoj vise voznje na GSXR-u.... :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 25, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan mi nije neshto lep... Od 4 ruzhna najmanje ruzhna mi je R1. Mada mi je model iz '98. lepshi od ovog '09. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan GSXR definitivno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan najbolji je kawasaki ja se dvoumio izmedju kawa i yamaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...