lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 10, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ti, Davidoff, bi mogao samnom poneki djir avalskim putem, do tresnje, ralje, kroz ripanj... Omiljena mi putanja, za peglanje ubilo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 10, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javite i ja se vise smorio od Avale i Kosutnjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Moze evo I Komsija je za pa mozemo zajedno samo kazite Dan ja mogu u subotu recimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 11, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Od srede do nedelje je Pivski festival u BG, ja ne mrdam nigde motorom(kad ne budem bio pijan, spavacu, nema voznje) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Od srede do nedelje je Pivski festival u BG, ja ne mrdam nigde motorom(kad ne budem bio pijan, spavacu, nema voznje) ;D Ti si car ;D ! Nista onda kad se otreznis sledeci vikend ili tako nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se provozao sa jos nekim, svi moji otisli kojekude. Ajde posaljite pp ako se organizuje nesto oko BGD-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju van grada...u gradu ce biti dosta pijanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 11, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I policije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1097 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sutra ako ne bude kise, da se nadjemo negde u 4 da se provozamo do Kosmaja recimo. Neko zainteresovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se prijavim za sutra :::. cak mi i vreme odgovara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1097 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd onda da odredimo i mesto nalazenja. Recimo parking SC Banjica ispred Ser Zileta. Ja sam tamo u 4 osim u slucaju nekog jaceg pljuska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan iskisao sam ko miš na novom beogradu oko pola četiri, tako da se nisam ni cimao do banjice misleći da svuda pada. Medjutim prevarih se i zato se izvinjavam ... nadam se da će biti još poziva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj iskisao sam ko miš na novom beogradu oko pola četiri, tako da se nisam ni cimao do banjice misleći da svuda pada. Medjutim prevarih se i zato se izvinjavam ... nadam se da će biti još poziva Da nisi stao ispod gazele? ja sam bio kod buseva ispod dok je pljustalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1097 Napisano Avgust 12, 2009 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izgleda jedina budala koja je došla na banjicu Sutra pokušaj br. 2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sutra radim posle podne, pre podne idem do vulkanizera, pa jedino od 10 - 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 13, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan E jbg ja isao sam do Kosmaja, pa sto niste rekli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj iskisao sam ko miš na novom beogradu oko pola četiri, tako da se nisam ni cimao do banjice misleći da svuda pada. Medjutim prevarih se i zato se izvinjavam ... nadam se da će biti još poziva Da nisi stao ispod gazele? ja sam bio kod buseva ispod dok je pljustalo. hehe nisam, tamo ka starom merkatoru kod moje bakute sam našao sklonište AJMO, šta bi sa vožnjom za danaske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1097 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opet isto? SC Banjica 16 h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Opet isto? SC Banjica 16 h? možeeeeee eto mene u 16h ..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan još neko ? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan sada sam stigao sa posla, oce biti sutra voznja oko 16 ili weekend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1097 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, moze danas u 16. Napisite gde se nalazimo i idemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama kad mozete da se vozate radnim danima u to vreme... zavidim vam studentario. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakva studentarija, pa radim od 8-16 svaki dan Onda brzo u vrtic po decu, pa igranka da 22, pa pomazi zenu, pa BJB, pa spavanje. Jedva iskukam da se provozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1097 Napisano Mart 24, 2012 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vratim temu iz mrtvih. Jel ima neko kome se voza sutra do Kosmaja/Oplenca recimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...