BRACO 3327 Napisano Septembar 24, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od kolega posjeduje kawasaki gpz1000 posto mi je potrebna jedna informacija. Da li taj motor fabricki ima el. pumpu za gorivo ili ide rezrvoar slavina karburatori. Imam jedan takav na popravci a u ovih par service manual-a je sve nesto sturo tj ima rezervoar, slavina a nisam vidio da ima pumpa.A simptomi su bas kao da nema dovoljno goriva tj. na leru prima gas i sve je ok ali u voznji krene kako treba pa na nekih 5-6000 zatrokira i kad se popusti gas on opet nakon par sec krene itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6579 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Z serija iz `80., koliko znam, nema nikakvu pumpu. Imao sam odlican manual, tamo se nije pominjala ni za Z1000, ni J ni GPZ model. Moguce je da slavina ne pusta dovoljno goriva ili su problem nivoi u karbovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kao kod duplo manjeg gpz-a, onda nema pumpe, slavina i slobodan pad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan gpz900 mislim da nema pumpu (cak sta vise, siguran sam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 25, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ok momci. Nego sam zaboravio jednu stvar da kazem, kada motor radi na lergasu prilikom podizanja rezervoara uvis on podize lergas za recimo 100-200 obrtaja i mirnije radi a slavina je kao nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6579 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Lomi se crevo? I, iz koje je godine taj GPZ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 25, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma skracivao sam ga i stavljao novo ali isto kao da mu fali tog nekog pritiska malo a neznam iz koje je godine pozadi lici na onaj stari sanos autobus onako kockasto nesto ima uzak i po dug rezervoar amortizeri na duvanje a boca od vode mu je ispod hladnjaka u obliku ralice i na njenom mjestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6579 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, setih se.... produvaj karburatore, od mesta gde ulazi crevo. Moguce je da, ako imaju neke filtere na samom ulazu u karb, neko sito, da je ono zapuseno. Najbolje bi bilo da skines karbove, rasturis ih, ne moras detaljno, samo da budes uveren da gorivo bez ikakvog problema stize u lonce. Izbaci fradov filter iz linije goriva /ili neki slican, ako ga ima/ pa proveri. Naravno, prvo i osnovno, slavina, crevo. Mozda slavina ima na sebi sito, koje je unutra? Ako nije zalomljeno crevo, ocigledno je da veci pritisak daje bolji protok. A ima i najgluplja varijanta.... skoro savrseno zadihtovan rezervoar, stvara se vakum, gorivo nece da ide. Kad ga poteras, neko vreme je sve ok, posle pocinju problemi. Mozda je kod tebe zapusen iberlauf, delimicno, pravi se mali podpritisak tokom voznje. Nije bezbedno, ali probaj da sa skinutim cepom probas motor, tako ces najbrze ustanoviti da li je ili nije taj problem. Naravno, napisi sta je bilo, jos jedno iskustvo nikada nije na odmet Sad vidim da si pisao.... vodenjara? Oklop? To je onda GPZ 900 za neko trziste, sa 1000ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 25, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sve navedeno sam uradio ocistio karb.. provjerio sitku i slavinu, drzao cep otvoren, e jedino sta sam uradio a mozda mu to smeta sto sam ubacio neki filtercic onaj mali za benzin neznam je frad ili sta vec, oni neki sto ih ima na svakoj benz pumpi unutra nesto zuto kako kartonska harmonika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6579 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Neeeeeeee. video sam ih da se raspadne to sr... i zapusi karb. Samo Frad, to je ok, provereno, mada kod nekih hoce da smanji protok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 25, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad bih ja njega skroz izbacio al nema ko da proba ovde na romaniji prolijecu pahulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6579 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu, kod mene na Tresnji ih jos nema, ali, sad ce, cini mi se . A onda, nista od voznje, Tomos koji je za te prilike mi je u rinfuzi . Lenjost, sta ces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sramota za mišu, stari bajker a ne zna. Moramo da razlučimo šta je šta. Prvo nam treba tačan naziv motora, pošto gpz 1000 nije pravi naziv. Dakle može da bude: GPz 1100 (on je injection i ima pumpu) GPZ 1000 RX (i on ima pumpu) ili je neko treći model recimo zx10 ( ali i on ima pumpu) a on se minimalno razlikuje od RXa i zzr1100 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemo 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Gpz 1000 rx nema benzinsku pumpu,slobodan pad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 25, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga ako ko moze da prepozna ;D Molim bez smijanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 25, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan gpz1000rx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga ako ko moze da prepozna ;D Molim bez smijanja Zaboravio sliku braco legendo ;D ;D ;D lep nema šta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 25, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sta rekosmo jel ima il nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Sramota za mišu, stari bajker a ne zna. Moramo da razlučimo šta je šta. Prvo nam treba tačan naziv motora, pošto gpz 1000 nije pravi naziv. Dakle može da bude: GPz 1100 (on je injection i ima pumpu) [glow=red,2,300]GPZ 1000 RX (i on ima pumpu)[/glow] ili je neko treći model recimo zx10 ( ali i on ima pumpu) a on se minimalno razlikuje od RXa i zzr1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 26, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ok ako ima kako izgleda jel neko ima pa da posalje sliku ili da li neko zna da li pase od nekog drugog motora? Da li je u sklopu sa nekim relejom ili je ona sto kad ima dovoljan pritisak sama usporava ono caktanje i stane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, ja sam imao GPZ 1000 RX 87. i on NEMA pumpu za gorivo, nego radi na slobodan pad. Ukoliko diže ler kad digneš rezervoar verovatno ima loš protok do karbova. Probaj sa flašom umesto rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...