Neške 30 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Golem bajker, golema i kaciga ;D Hahahahahaha, bas tako, postovani kolega Arakise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frgich 1 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Odluka je doneta. Bice to Nolan 103 N-com. Ako neko ima nesto protiv ove kacige neka odmah kaze dok je nisam kupio. Bucna je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto napisah u prethodnim postovima, licno mislim da je to prednost, u smislu da cujes sta se oko tebe desava. Ja licno volim da slusam kako mi motor radi, zvuk auspuha, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh opis i cini se objektivan test nekoliko enduro kaciga . http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.tourenfahrer.de/index.php%3Fid%3D153&sa=X&oi=translate&resnum=9&ct=result&prev=/search%3Fq%3Duvex%2Benduro%2Btest%26hl%3Den%26sa%3DN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko Grex enduro kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko Grex enduro kacigu? Ima ali bez vizira http://www.mototradegroup.com/nolan/grex/c1.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan, ne znam koji model, sad se proizvodi kao Grex RD 1, znam da ti kazem da je udobna (meni) i ima vizir. Kakva je u voznji i koliko kosta, nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan RD 1 ima vizir, a ima i kacket, dakle, enduro je Ma daj budi ozbiljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Eno uozbiljio sam se Ono jes' da izgleda kao obicna kojoj su nakalemili kacket, koji i moze da se skine, ali vodi se kao enduro.... majke mi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nasla sam kacigu svojih snova, ne zanima me vise Grex Dakle, to je ova prelepa Uvex bela. E, posto sam sigurna da je necu naci u Bg-u (belu), hocu da znam da li se ovde negde uopste prodaju Uvex kacige, tako da mogu da probam, da odredim velicinu i da narucim iz inostranstva. Ako neko video u nekim radnjama Uvex kacige, javite mi pliz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Proletos sam je probao u Louisu i uzasno je tesna i neudobna, barem za moju glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm... pa nemoj da uporedjujes svoju i moju glavu ;D ali totalno sam se zaljubila u ovu kacigu!!! ipak se nadam da ima u bg-u negde da se proba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug ima takvu, crnu doduse, doneli smo je iz Luisa i mislim da je kostala 229 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan @ Kalina Uvex uvozi Verano motors kako bi ispratio ponudu Peugeot skutera.Samo jednom godisnje i to u februaru stize porudzbina za celu godinu.Koliko znam Enduro model je rasprodat.Ipak ne budi lenja pa odi do njih mozda je neka ostala ili ces napraviti neki dil za februar. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ribolovac hvala na informacijama, necu biti lenja, sutra cu da odem do njih! Ma meni je bitno da probam bilo koju uvex zatvorenu kacigu samo da vidim koja mi treba velicina - S ili XS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Kalina Ako si vec odlučila da ideš do verana molim te podijeli i sa nama informacije, koliko e ,koji br. , koje boje , kad stižu itd Unaprijed zahvalan. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 7, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Vako, jedno vreme sam nosio nolanku (tu sto je sada grex) i mogu vam reci da sam bio vrlo zadovoljan, ponajvise zbog toga sto je kaciga poprilicno lagana i uzivao sam da je nosim po gradu i na krace rute (imao sam N100 za put). Malo mi je smetao okrugli kalup, ali je bila porilicno razglavljena pa nije zuljala. Sada imam Arai TourX, i prezadovoljan sam kacigo. Jeste, bucna je, magli, izgrebe se na svaki preki pogled... Ali sve prednosti enduro kacige su tu. Pa da krenem iz pocetka: -kacketic: mnogo dobro radi posao kad je vizir podignut, posto tada sluzi kao stitnik istog, pa kada prolazite kroz siblje... on je prakticno uvek cist. Za druge prednosti tipa sticenja od sunca, blata, napasnih stoperki i radara ne bik puno da ulazim u pricu, to kako se kome ucini. -vizir: hebitacno fantastican, ja sam kupio polovnu kacigu i mislio sam da je neko stavio nov vizir, medjutim, on jednostavno nece da se osteti, bar je moj utisak takav. MOkra krpica i opet je nov, a o preglednosti da ne pricam. Po meni, najveca prednost koju donosi ova kaciga je sto imate mnogo veci "prozor u svet" od klasicnih kaciga. -dihtovanje: mozda bi mogao da zamerim, ali za leto je do jaja. Kada je kisa i malo ladno, bolje obucite vunenu kapicu ispod. Produvava, prokisnjava, progovnjava... Zato vizir ni nece da magli u voznji, ali kad stanete...... -po onome sto sam citao, Shoei je mnogo bolja kaciga, posto je mnoogo novija konstrukcija (tourX je skoro nepromenjen vec 7-8 godina, samo malo kozmetika) a BMW je kako kazu VR' brega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ova uvex je do...ali moja ljubav je bas 'VAKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Novembar 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ova uvex je do...ali moja ljubav je bas 'VAKA Moja je baš ovakva: Uzeo sam je polovnu (za novu para nemam). Bivši vlasnik (Englez) se bunio da je previše bučna. Mislim da nije probao AGV flip up koju sam imao ranije a ni Airoh S4 koju sam imao neposredno pre. Meni je ova kaciga otkrovenje za duža putovanja. Na autoputu nema preterane buke a onaj šilt bar sa mojim visokim vetrobranom ne pravi ama baš nikakav problem ni na većim brzinama (u preticanjima recimo i sl.). E sad, treba uporediti i pare koje se daju za ovu BMW i za ove dve koje sam imao. Kada se sve sabere, sve tri su izuzetno dobre kada se napravi analiza cena/kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam danas u Veranu, imaju neke UVEX kacige (ono malo sto je ostalo), ali Uvex enduro nema uopste takodje nemaju ni jednu uvex-ovu kacigu u S velicini da bih mogla da probam Nova tura opreme ce da im stigne tek negde u martu, u principu moze nesto i da se naruce, ali ja se nisam raspitivala oko toga, gde cu da cekam do marta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u louisu Uvex,Sekula iz Sabca donosi opremu bez provizije, pustis mu poruku sa sifrom i za par dana je u Srbiju.Platis samo city-express. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan KAKVE SU THOR KACIGE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam danas u Veranu, imaju neke UVEX kacige (ono malo sto je ostalo), ali Uvex enduro nema uopste takodje nemaju ni jednu uvex-ovu kacigu u S velicini da bih mogla da probam Nova tura opreme ce da im stigne tek negde u martu, u principu moze nesto i da se naruce, ali ja se nisam raspitivala oko toga, gde cu da cekam do marta! Ma kakva ona bela ovu kupi :o :o :o :o :o cena prava sitnica 599.99 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne ne, bela Uvex mi je san snova... narucicu je za par meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam danas u Veranu, imaju neke UVEX kacige (ono malo sto je ostalo), ali Uvex enduro nema uopste takodje nemaju ni jednu uvex-ovu kacigu u S velicini da bih mogla da probam Nova tura opreme ce da im stigne tek negde u martu, u principu moze nesto i da se naruce, ali ja se nisam raspitivala oko toga, gde cu da cekam do marta! Ma kakva ona bela ovu kupi :o :o :o :o :o cena prava sitnica 599.99 e Jel ovo bmw enduro carbon kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...