Vatropirac 2 Napisano Mart 14, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan pazario sam danas u Lav Autu akumulator,od par radnji naj povoljnija cena bese... u pitanju je YTX9-BS LANDPORT 2.850 DIN 12V-8AH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 14, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan A da kazem i da je Vamal Grupa za Vartine akumulatore imala naj povoljniju cenu,cak za po od 500 do 800 din od ostalih radnji koje sam zvao da pitam,ali sam svratio do lav Auta jer mi je bio u prolazu,na ovaj LP garancija 24 meseca uz kontrolu na 6 meseci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 19, 2017 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da kazem i da je Vamal Grupa za Vartine akumulatore imala naj povoljniju cenu,cak za po od 500 do 800 din od ostalih radnji koje sam zvao da pitam,ali sam svratio do lav Auta jer mi je bio u prolazu,na ovaj LP garancija 24 meseca uz kontrolu na 6 meseci...Sto se tice ove klauzole sa proverom od 6 meseci da li ponistava garanciju od dve godine ako ne odneses aku na proveru? Mislim gledano zakonski jel to samo fora prodavca ili ako je tako navedeno mogu da ne priznaju garanciju iako aku crkne za manje od dve godine a nisi nosio na proveru na 6 meseci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 22, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u Vamal-u Vartin acumulator za skuter 12v 9Ah 3090 dindži 25 meseci garancije, ne mora al se preporucuje na svakih 6 meseci provera kod njih u servisu (dopuna po potrebi) i sve to free ako je acu kupljen kod njih. Inace pretrkeljisao sam sve veb shopove zvao skoro sve moto-auto radnje i kod njih je Varta naj povoljnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...