Gliga 4443 Napisano Februar 17, 2009 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Munje nad Petrovaradinskom tvrdjavom. Jel moze nesto u Photoshopu da se uradi povodom preeksponiranosti delova tvrdjave? Pogled sa Tvrdjave zimus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Obe su slike ekstra, posebno ova druga...! .. Jel moze nesto u Photoshopu da se uradi povodom preeksponiranosti delova tvrdjave? Tesko, jer ono sto je aparat video to mozes da menjas, ono sto nije video to ne mozes Znaci jako svetlo je zasenilo objekat i to je to... Sto kaze Bob Rock u jednoj od epizoda: "Ako kanis pobediti, ne smes izgubiti!" :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Februar 17, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima leka, ima. Munju si navatao odlicno. Prva ti je opcija, laksa, da uradis jedan vertikalni krop i izbegnes celu tvrdjavu a munju ostavis, a druga, teza, ti je da probas malo sa uklon tulom u PS-u da malo preneses nekog drugog svetla na one izgorele delove. Bar bih ja tako pokusao. Mozda ima i neko pametnije resenje. Valjda ce se javiti neko ko bolje zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Februar 17, 2009 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da munja je odlicna ali mi je zao da uklonim ostatak slike Nazalost cela serija mi je tako preexponirana a ima jos nekoliko odlicnih munja. U trenutku nisam obracao paznju na ostatak fotografije, samo mi bilo bitno da sevanje pohvatam. Ono sto je meni jos padalo na pamet kao moguce resenje je da odem i ponovo uslikam sa istog mesta pa da nesto budzim, ali problem je sto je ovo slikano pre par godina i rasveta je kompletno drugacija sada... Da ne spominjem moje marginalno poznavanje PS-a U svakom slucaju hvala na predlozima i pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Februar 17, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema exif pa ne mogu da ti kazem nista sem da probas malo kracu ekspoziciju ili malo smanji ISO ako ti je ovde bio povecan ili opet malo blendu...igraj se pa vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Februar 17, 2009 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ekspozicija preduga, recimo duplo duza nego sto treba Kazem nisam u trenutku obracao paznju na osvetljenost jer sam bio fasciniran munjama. Pogotovo sto su to bili rani radovi pre 4 godine. Mislio sam da postoji neki relativno lagan nacin da se ovo sredi na postojećoj slici, a za ubuduće od samog starta obraćam više pažnje i rešen problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bas steta za ovu fotku sa tvrdjavom i munjom, extra je munja ali tvrdjavi tesko da ima leka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Februar 18, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se malo potrudio, mada moze i bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Februar 18, 2009 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se malo potrudio, mada moze i bolje Definitivno bolje. Sada ne bode oči kao na originalnoj Hvala na trudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Gligo... Postavi jos neku sliku tvrdjave (sa istog mesta slikanu) ako imas gde nije previse exponirana tvrdjava-ne mora da ima munju, pa da probam jos nesto u PS-u...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se vise svidja u originalu, ovako je tvrdjava nakako zamuljana. Probao sam i ja i dobio isti efekat ali nisam hteo da kacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Februar 18, 2009 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Gligo... Postavi jos neku sliku tvrdjave (sa istog mesta slikanu) ako imas gde nije previse exponirana tvrdjava-ne mora da ima munju, pa da probam jos nesto u PS-u...! Nemam :-\ Napraviću valjda kada prođu ovi snegovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Palilula, Stari grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Beograd ovih dana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Vojislava Ilića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Februar 23, 2009 Ol' dirty bastard, 619 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Zajecar - Kotlujevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Epicentar BG-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan NIŠ noću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 2, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan niksic dvorac kralja nikole jezero krupac bedem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan zajecar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan I moj mali grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjananinja 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je moj Kragujevac,slabo predstavljen(nikako) malo cu da vas "izbombardujem' slikama mog Grada. Kragujevac danas ima oko 230 000 stanovnika,i u stalnom razvoju i povoju je. Malo starog dela Kragujevca Panorame Nocne Zabranjeni grad Urbani delovi Kragujevca Naselje Aerodrom Naselje Centralna radionica Naselje Veliki Park Naselje Bubanj Centralni delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je moj Kragujevac,slabo predstavljen(nikako) malo cu da vas "izbombardujem' slikama mog Grada. Kragujevac danas ima oko 230 000 stanovnika,i u stalnom razvoju i povoju je. Ekstra su ove nocne...Cime si slikao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Dobre ove fotke Kragujevca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Centar Kraljeva danas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...