nidzanidza 2 Napisano Mart 29, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Gledam da kupim MV Agustu ali nikako da nadjem nekog ko ih servisira. Ima li neko od vas iskustva sa tim i da mi preporuci neki servis? Pozeljno bi bilo kad bi bilo u Beogradu i okolini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Mart 29, 2021 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Joce PROFImoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad87s 8 Napisano Octobar 17, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Niš - Chicago Motocikl: MV Agusta Brutale 1090rr, Ducati Streetfighter 848 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.6.2021. at 9:04, nafetS je napisao: @Svaler savet, sve passworde na apsolutno svim nalozima promeni i nemoj ih ponavljati. Kad su ti haknuli jućub i uleteli na komp, verovatno su uspeli da se dokopaju i lozinki. On 29.3.2021. at 0:10, nidzanidza je napisao: Gledam da kupim MV Agustu ali nikako da nadjem nekog ko ih servisira. Ima li neko od vas iskustva sa tim i da mi preporuci neki servis? Pozeljno bi bilo kad bi bilo u Beogradu i okolini MK moto servis Durmitorska bb, 18000 Nis Miloš - Keza imas ga na Instagram, pozovi pitaj sta te interesuje slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @nenad87s slučajno si me citirao ili si zaboravio napisati odgovor na citat? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Octobar 18, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.3.2021. at 7:10, nidzanidza je napisao: Gledam da kupim MV Agustu ali nikako da nadjem nekog ko ih servisira. Ima li neko od vas iskustva sa tim i da mi preporuci neki servis? Pozeljno bi bilo kad bi bilo u Beogradu i okolini U Bijeljini u ovlascenom Jamahinom servisu kod Uglje momci rade i servis MV Aguste. U BG sasvim sigurno Ducatijev servis moze da odradi sve popravke. E sad, ako ti je zapala cast da uzmes neki u garantnom roku, kao sto se meni desilo, onda kao ovlasceni servis preporucujem voznjicu do Splita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...