Jump to content

Moto Zajednica

nidzanidza

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha Tenere 700

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nidzanidza's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo ljudi, Hocu da stavim Mivv izduv koji ide odmah ispod repa kao na slici ispod ali imam problem sa nosacem tablica. Nigde kod nas ne mogu da nadjem da je tako visok u smislu da su migavci iznad izduva. Ima li neko neki predlog gde da pogledam kod nas po mogucstvu i da nije Aliexpress?
  2. Update na celu situaciju - motor je iz 2003. F4 750S, veliko hvala Malom Ćaći na ukazanoj pomoći! Pricao sam sa prethodnim vlasnikom i rekao mi je da je motor uvezo iz inostranstva i da je kataloski tako zaveden kao F4 1000 i on jos uvek stoji pri tome da je to taj motor. Pored sasije na motoru se oznaka na repu motora niti kontrolna tabla (obrtomer) ne poklapa sa F4 1000 vec sa F4 750S. Videcu sta cu dalje sa motorom da li da ga zadrzim a trazim deo novca nazad ili da vratim motor i prolazim kroz ceo kupoprodajni proces opet i placanje poreza. Ako ima neko neki savet oko toga sta bi mi bilo najpametnije, zahvalan sam unapred!
  3. Nije mi palo na pamet jer je sve legitimno na saobraćajnoj i polisi osiguranja... Ovo je bio detalj na motoru, hteo sam vise da znam o njemu samom nego da proverim da li je to ono što sam kupio.
  4. Pa nisam jer je motor još uvek u prenosu i ne mogu da ga vozim dok ne sredim saobraćajnu. Motor je legitimno registrovan inace, i u policiji kažu da nije kraden.
  5. Ali to bi još uvek značilo da motor nije 2006. već 3 godine stariji?
  6. Juce sam kupio motor i primetio sam da na repu motora ima oznaka koja nije karakteristicna za tu godinu modela. Proverio sam godinu proizvodnje na broju sasije i ona se ne poklapa sa godinom proizvodnje koja je na saobracajnoj i polisi osiguranja (razlika je 3 godine). Proverio sam sa policijom oko poklapanja i receno mi je da je sve kako treba, da to sto pise na saobracajnoj da je sve u redu. Ja jos uvek imam sumnje oko svega ovoga i mislim da sam prevaren. U pitanju je MV Augusta F4, s tim da je na oglasu i saobracajnoj napisano da je u pitanju model iz 2006. sa 1000cc i 180 konja, dok broj sasije kaze da je model iz 2002/3 750cc i nesto manje konjskih snaga (150 npr) i na repu motora pise EV 03 sto nije karakteristicno za model is 2006. Ima li neko neki savet ili misljenje oko svega ovoga i kako dalje?
  7. Gledam da kupim MV Agustu ali nikako da nadjem nekog ko ih servisira. Ima li neko od vas iskustva sa tim i da mi preporuci neki servis? Pozeljno bi bilo kad bi bilo u Beogradu i okolini
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja