MISTER_NO 1 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo Denis iz MK GLIBARI....u Batočini,...večeras.... Edit: najzli, dodao sam datum u naslovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Auuu brate moj, zasto si nas napustio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pa zna li neko kako se to desilo??? Ja ne mogu da verujem :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan kako to? sta se desilo? :'( R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom brate Denise srce mi se cijepa dok ovo kucam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Bog nek mu dusu prosti. Po informacijama koje sam dobio sa lica mesta kretao se magistralnim putem Batocina Kragujevac, kod Batocinske petlje kada mu je jugo izlazeci u nazad verovatno iz dvorista direktno na magistralu oduzeo prednost. Nisam bio licno na licu mesta pa prenosim ono sto je video jedan kolega bajker. Sve se dogodilo na oko 1 kilometar od moje kuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Vladimirove informacije su tacne to su mi potvrdili ocevidci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan uh, jebem ti.... neka mu je laka crna zemlja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom prijatelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 23, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bez rechi sam ... pa pre neki dan smo se chuli , trebalo je da dodjesh u A bre.... Pochivaj u miru prijatelju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, čoveče! Otišao je jedan od retkih preostalih pravih iskrenih bajkera. Suze, suze, suze... Ne mogu da verujem :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće svima koji su ga poznavali :'( Neka počiva u miru. Još ne mogu predočiti šta se dogodilo, koji detalj je bio koban? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja to vidim i citam???! Poginuo Denis! Ne mogu da verujem. Bio sam mu razredni stresina u Srednjoj skoli za umetnicke zanate. Profesor sam mu bio i ucio ga crtanju i slikanju. Pravdao casove i nestasluke. Jako me je cenio kao profesora. Pratio sam njegov rad u vezi sa Tatoo-om. Pre neki dan smo se videli u Sapcu, rekao mi da me je trazio u ateljeu ali me nije nasao i da ce doci ponovo. Auuu..sta kazesssssss!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti zemlja, Denise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan I po ko zna koji put otvaram ovu temu i citam i dalje ne mogu da verujem da je ovo istina... Evo vise ni ne znam sta sam sad htela da napisem... Zbogom i pocivaj u miru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru brate po benzinu!!!moje saucesce porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 23, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta mi je napisao jednom prilikom kad smo se dopisivali... "...tako da bajkerski zivot treba ziveti a ne biti u fazonu i nikada se nece to izgubiti dok sam ziv ja cu to gajiti i cuvati..." Tako je i bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav jedinom andjelu koji je ikada postojao. Pocivaj u miru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezime:vratio sam se sa mesta udesa,a pozvan sam od sudije islednika,i kao sto i znate vec Denis je podlegao na putu za KG bolnicu.Udes je bio glup da ne moze biti glupsi.Prav put,sve cisto,ravno.Denis vozio po proceni vestaka oko 50 km/h.Izlazi jugo sa uporednog puta na magistralni i ne uocava Denisa (trebalo je izbrojati do tri i da se ovo ne desi ) i Denis udara u prednji tocak auta,pada na levu stranu kolovoza,glavom udara o asfalt i taj udarac glavom je koban.Inace kacigu je nosio integralku koju je kupio pre mesec dana novu od 500 e (neznam marku cini mi se da je shuberth).E sad dosla je do mene i informacija od nezvanicnog izvora da je podlegao unutarnjem krvarenju sto je i moguce.Motor sam ja preuzeo do daljnjeg na molbu lokalnih vlasti. Nezna se kada ce biti sahrana jer najverovatnije prosledice obdukciji da utvrde uzrok smrti (jer u pocetku Denis je bio svestan i dao je svoje podatke pricajuci on,kako sam obavesten ). Eto toliko ,Zalim za Denisom.Moje saucesce njegovim roditeljima i rdbini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan E prijatelji moji, ode nam i Denis. Divan momak. Bili smo do bolnice veceras, zvali prijatelje da pomognu al dzabe. Ljudi su se trudili kolko su mogli, al zalud. Cuo sam se i sa Fonzom, proveli su dan zajedno, trebalo je da svrate do nas, al su se zadrzali i Denis krenuo kuci.... Kod kafane "Dva jelena" u Batocini izleti klinac sa sporednog puta, u jugicu i uze nam druga. Umag mi u glavi sve vreme, zajedno smo bili. Nek mu je siroko carstvo nebesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...