mixa 1034 Napisano Jul 10, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Polako se blizi kraj zadnjoj gumi,pa sam se dao u potragu za novom i mislim da ce biti Dunlop D 205,ali imaju i sa RR i sa ST oznakom,ova se ST oznakom mislim da bi mi bolja bila,jer je malo tvrdja od ove RR,ali rece mi lik u prodavnici da ne mogu da nadjem prednju takvu i da su to gume za TDM-a!? Da li neko zna da li moze da se nadje neka prednja koja odgovara ili neki drugi savjet!? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan kolega vozi na TDM-i AVON gume i oduševljen je..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 10, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao strasne avonke u USA al ne salju vamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 11, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao strasne avonke u USA al ne salju vamo Pitaj u AVON-Tadic, sigurno moze da se naruci iz kataloga i stize za 15-ak dana!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 11, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fala Dex! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 12, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E a ovaj kaze da meni ne pasu te sa TDM-a e sad zasto kako ja ne znam!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...