Igor86 361 Napisano Mart 22, 2021 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li neko zna nekog ko radi sa kompovima, ili gde su malo povoljniji? Uzeo bih neku dobru konfiguraciju za recimo 80-ak hiljada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Mart 26, 2021 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se snasao u medjuvremenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Mart 26, 2021 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Posavetovao sam se sa nekim po preporuci kolege, ali sam otvoren za jos neki savet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Mart 26, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jako lose vreme za kupovinu kompa,graficke otisle u nebo sa cenama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Mart 26, 2021 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali ostadoh bez kompa, sta da radim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 26, 2021 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Za 80.000 ja bih trazio neku polovnu zver na KP, osim ako ti garancija ne igra neku specijalnu ulogu. Mada i na KP uvek ima racunara sa fiskalnim racunom. Inace za sta "dobra konfiguracija"? Za crtanje? Za igranje? Video montazu? 3D modelovanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Mart 26, 2021 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja razmisljao, ali ne bih rizikovao osim ako je na preporuku, opekao sam se vec sa polovnom grafickom pre 2 godine... Trenutno uglavnom za igranje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja razmisljao, ali ne bih rizikovao osim ako je na preporuku, opekao sam se vec sa polovnom grafickom pre 2 godine... Trenutno uglavnom za igranjeImam ja da ponudim vrhunsku matičnu ploču ako ćeš sam da sklapaš komp. Ploča je nova ne korišćena, sa garancijom, računom. Cena 45000 din. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Mart 26, 2021 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, ali to mi je mnogo za maticnu samo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 26, 2021 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @stilgarzezas coveka bezveze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ploča je overclokerski sampion u 2020. Cena je kolegijalna, redovna cena joj je od 57000 do 65000 din. Samo je predlog, gejmerski komp je uvek najskuplji komp. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 26, 2021 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Zezanje u smislu da nudis coveku plocu koja je 60% njegovog budzeta. Sta bi ti kupio za preostalih 35.000 da mu sklopis gejmerski komp? 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Mart 26, 2021 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Momentum said: Zezanje u smislu da nudis coveku plocu koja je 60% njegovog budzeta. Sta bi ti kupio za preostalih 35.000 da mu sklopis gejmerski komp? Napajanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Mart 26, 2021 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Za jedno 2 godine bih kupio sve, deo po deo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @stilgarzezas coveka bezvezeKolega držo sam igraonicu 13 godina. Znam koje su muke kad sklapaš komp za igre. Ako štediš za 2 godine izadje igra koju tvoj komp ne može da pokrene ili radi traljavo. Onda prodaješ komp pa opet kupovina. Moje mišljenje je uzeti vrh ploču, mnogo memorije i vrhunski procesor. Posle menjaš samo grafičku svake 4-5 godine ako si u startu kupio gornji segment. Sa sadašnjim cenama za 80000 bice neki razor, 16gb rama, ssd + hdd i neka gaming gtx 165 gforce koja je oko 35000 a ona je 128 bita i entry level graficka. U toj priči ploča bi koštala 7000-8000 din, a to je ofice kombinacija, slabiji chipset, sporije memoriske magistrale itd, a ona je srce sistema povezuje sve. Nije nužda da kupi ploču koju ja nudim, ima dobrih gejmerskih ploča u premium klasi od 15000-25000 din. Samo dobro osmisliti mašinu u zavisnosti od igara koje voli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Mart 26, 2021 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Cenim @stilgar to sto si napisao, ti detalji me zanimaju da bih mogao da razmislim sta cu uopste uzeti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Cenim @stilgar to sto si napisao, ti detalji me zanimaju da bih mogao da razmislim sta cu uopste uzeti.Kolega imaš pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko videh nisu samo graficke otisle nebu pod oblake, vec i DDR4 memorija. Verovatno i ostale komponente. Jesenas polovna 1060 sa 6GB memorije bila 13-14-150 eu (polovna), sad ih nude i za 300eu !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Mart 26, 2021 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, potraznja je ogromna zbog majnovanja pa im se moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Mart 26, 2021 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Igor86 je napisao: Posavetovao sam se sa nekim po preporuci kolege, ali sam otvoren za jos neki savet Pa ako si za grafiku koja je integrisana na procesor i ako ti je 16GB RAM-a dovoljno, mozda se i uklopis u tu cenu. Imam ja nesto za ponudu, ali premasuje tvoj budzet ako bi da ne bude integrisana grafika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...