Jump to content

Moto Zajednica

Pomozimo bratu!!

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova

I na MAS-u smo izboxovali jos 150.000 din.  ;D

Samo... treba jos a vremena je jaaaako malo...  :-[

Uf! Kad bi napravili neku jacu svirku, zurku ili nesto slicno, gde bi sto vise bajkera i civila ucestvovalo....

Mozda neki reli ili slicno... nemam ideju uopste...  :-[

IMA LI NEKO NESTO DA DODA???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 21 postova

Na skupstini MAS-a , 29.11. u Majilovcu Skupstina je jednoglasno donela odluku da se Bolu uplati pomoc od 150.000,00 dinara. Plus pojedini klubovi i pojedinci koji su vec izvrsili uplate.

PS. nekako mi ono "IZBOKSOVALI" zvuci bljak.

• U prolazu, 23 postova

Mislim da je to ipak pravi izraz, s obzirom da je bio predlog 50.000 din. pa cak i nista da mu se neuplacuje posto nije u klubu i nije clan MAS-a. A to da je jednoglasno odluceno... hm... pa bas i nije... pored obecanja uprave MAS-a Bosku, da ce mu uplatiti 2.000e, progurale su se i mnogo manje cifre jer su mnogi bili protiv toga...e sad dali u i oni glasali, neznam... Zato kazem da je izboxovano...

• U prolazu, 21 postova

Diskusije jeste bilo, sto je i normalno, bilo je predloga i na 100.000,00 dinara  i na 2.000 evra. A onda je predlozeno i JEDNOGLASNO usvojeno sa nijednim glasom protiv ni suzdrzanim da se uplati 150.000,00 dinara.

Komentara posle uvek ima i bice, to su oni koji ne smeju iz nekog samo njima znanog razloga da komentarisu javno pa to rade po hodnicima...

Ali sve to nije ni vazno, vazno je da se sredstva skupljaju i da Bole ode sto pre na operaciju, i da se dogodine zajedno vozimo.

• U prolazu, 96 postova

Mislim da je to ipak pravi izraz, s obzirom da je bio predlog 50.000 din. pa cak i nista da mu se neuplacuje posto nije u klubu i nije clan MAS-a. A to da je jednoglasno odluceno... hm... pa bas i nije... pored obecanja uprave MAS-a Bosku, da ce mu uplatiti 2.000e, progurale su se i mnogo manje cifre jer su mnogi bili protiv toga...e sad dali u i oni glasali, neznam... Zato kazem da je izboxovano...

Mislim da ti komentar nije bas korektan!

• U prolazu, 23 postova

@lagnjat

Tacno tako buraz moj... jebes izraze i sta je ko pricao po hodnicima i ne samo u hodnicima vec i u sali ali sebi u brk...

Bitno je da pomognemo nasem Bosku... To je najbitnije...

@vudu

Komentar ko komentar... sloboda izrazavanja zar ne? Ne vidim da sam ikoga uvredio... ako jesam zamolio bi te da mi ukazez na to...

Mislim da svi vec znaju da ja reagujem impulsivno i od srca... ako sam nekog sa tim uvredio, voleo bi da znam koga i zasto...

• Zainteresovan, 666 postova

Pridružujem se akciji pomoći kolegi motoristi. Nemam vremena kao ranije za forum, pa mi je za ovo javio Ivan (većicg). Sad sam se nakačio i vidio SWIFT...

Želim samo da kažem jednu stvar. Imam prijatelja koji je radio transplataciju. Imao je donatora, pa je to uradio u Beogradu. Hvala bogu, osjeća se dobro i ukupno stanje mu je sasvim korektno. On mi je kazao da se transplatacije rade jednako uspješno u Pakistanu i to za cijenu od 20.000 eura. Doktori iz Podgorice redom šalju ljude da samu operaciju završe tamo, a onda se odmah vrate u našu bolnicu na rehabilitaciju...

Puno sreće...

• U prolazu, 16 postova

Zdravo braco.

Kao i vecina ljudi ni ja nisam znao ili ti cuo za boleta. Definitivno ce nas klub da ucestvuje koliko toliko u donaciji.

Kao drugp sto se tice kinte ii kako bi mogli da skuite mozda jos para imam malu ideju.

Prosle godine jedan od ortaka je poginuo. Mi smo skupljali kintu za porodicu i sta smo provalili da je jako interesantno i vise manje lako da se skupi kinta tako sto napravite zurku i naravno pozovete sto vise ljudi. Ne morate da naplacujete ulaz ali naravno sakupljate donaciju ili kupite pice po jeftinim cenama a onda prodajete naravno po cenama iz fafica i zarada naravno ide Boletu. Svako ce da pipije pice ili dva sto nije problem ali ce BOletu tih par dinara puno znaciti. Na istoj toj zurci mozete da napravite rafle (ne znam kako se kaze na nasem :)). Npr; skupite recimo par flasa pica tipa viski vodka i sl onda par figura motora bilo sta sto mozete da date kao nagradu. Onda nabavite bingo listice i prodajete ih po listicu. Sto vise prodatih listica vise kinte za Noleta. Eto nadam se da je ovo malo pomoglo. Ako se setim jos necega javljam. Do tad puno srece u prikupljanju para.

Veliki pozdrav

pres; Terza Y BRODORION - Brotherhood

Wales

PS: bila bi dobra ideja da radite update sta se desava sa nasim bratom i kako se oseca

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Drago mi je da vidim ovakav komentar i pozdravljam autora.

Imali smo nesto slicno i to moze da se vidi :

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26605.0

U pripremi je jedan veliki rock-koncert ali sve podatke i informacije ce uskoro biti objavljene

kada se svi ucesnici budu potvrdjeni.

Za sada se sigurno zna da ce biti 25. Januara

u Holu CITY-Academik centra (Politehnicka akademija iza Studentskog grada)  na Novom Beogradu.

Inace Boletovo stanje je dosta lose i transplantacija je vise nego hitno potrebna.

Njegov vedri duh i ogromna energija su ostali nepromenjeni.

• U prolazu, 23 postova

Sinoc je bila odlicna humanitarna svirka i zurka u Zrenjaninu kod Panonskih Vukova...

Ali braco moja... fali jos oko 18.000 E... Ajmo dalje... Go, go, go!!! ;D

• U prolazu, 14 postova

Da li neko zna kako je proslo juce u Beogradu,da li je koncert bio uspesan.

Ako zelite clan sam jos nekih sajtova pa imamo i tamo teme APEL ZA POMOC

mogu kopirati tekst o cemu se radi i postaviti,mozda neko jos moze uplatiti na ziro racun i tako pomoci.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova
  • Motocikl: 4x4

Da li neko zna kako je proslo juce u Beogradu,da li je koncert bio uspesan.

Ako zelite clan sam jos nekih sajtova pa imamo i tamo teme APEL ZA POMOC

mogu kopirati tekst o cemu se radi i postaviti,mozda neko jos moze uplatiti na ziro racun i tako pomoci.

imas drugu temu povodom koncerta

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Sad sam bio u Pošti, međutim oni kazu da mora da se uplati u banci u kojoj je račun, tako da ću probati sutra pre škole da uplatim.

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

U pošti samo trebaš da tražiš opštu uplatnicu. Pogledaj na prvoj strani kako je Kepo ostavio i kako izgleda moja...

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Auuu, zajebah se. Izvinjavam se...

Hvala Ljubice na ispravci.

Izvinjenje, još jednom.

• Svrati ponekad, 139 postova

I šta bi, je li skupljeno dovoljno jel čovek ima dovoljno za operaciju i je li bio? Ja sam čula (lično mi je rekao da je trebalo još u decembru da se operiše?

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Danas smo bili u Ruskoj ambasadi po vizu. Bole putuje 21 Aprila za Moskvu.

Jos uvek ne znamo tacan datum operacije ali kad bude bice objavljeno.

Fali jos 2-3 hiljade ali u odnosu na 20-30 koliko je falilo, ovo je super.

Zahvaljujuci Bajkerkama i Bajkerima velikog srca.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja