tockovi 1 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se na tome završilo! :o Doboro je da nije gore po tebe. Nego, šta si imao od opreme? Samo kacigu ili još nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Septembar 20, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan samo da si ti ceo, u smislu da nisi nista polomio, a ostalo ce se srediti. neka neko od tvojih uzme advokata na procenat pa neka on juri zapisnike i ostalo. obrati paznju na koleno da ne bude prsnuta kost pa da posle imas problema. tako su meni skinuli suvozaca pre 15-ak godina, od rezonantnog auspuha nisam ni cuo udarac vec sam stao jer mi je nesto bilo cudno (zakleo bi se da je neko bio iza mene a sad ga nema) a komentar murije je bio j..ga mali gde tako jurite??? i za ono vreme uobicajeno-nikom nista osim sto je ortak vukao nogu dve godine. zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Samo da si nam ti živ i zdrav.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Septembar 20, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan drz se drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Srecne ti rane junace! Duki ako bilo sta treba nismo daleko, javljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan I fizicka pomoc ako treba,cepamo drva,nosimo ugalj,nosimo namestaj na treci sprat i itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bratko,zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 21, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovi pre mene su uglavnom sve rekli, da ne rastezem i ja - brzo se oporavi ! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, brz oporavak, gde se to desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 21, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh... Drzhi se Duki i zovi ako bilo shta zatreba! P.S. Ja imam traume od tih parkiranih auta pored puta jer sam jednom zatvorio vrata naopako. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki_989 0 Napisano Septembar 21, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem... Zelim ti brz oporavak!!!!!!!! samo da si ti ceo, u smislu da nisi nista polomio, a ostalo ce se srediti. neka neko od tvojih uzme advokata na procenat pa neka on juri zapisnike i ostalo. obrati paznju na koleno da ne bude prsnuta kost pa da posle imas problema. tako su meni skinuli suvozaca pre 15-ak godina, od rezonantnog auspuha nisam ni cuo udarac vec sam stao jer mi je nesto bilo cudno (zakleo bi se da je neko bio iza mene a sad ga nema) a komentar murije je bio j..ga mali gde tako jurite??? i za ono vreme uobicajeno-nikom nista osim sto je ortak vukao nogu dve godine. zelim ti brz oporavak Sto se tice pandura mi bajkeri smo uvek krivi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Septembar 21, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nazalost neke stvari se ne menjaju bas tako lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan gadno... drzi se i brz oporavak zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 21, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak, druze! Ne mogu da shvatim ljude koji u takvim situacijama ne smeju da reaguju, a govoris im sta da urade. A, tek sto ni prvu pomoc nisu imali! ??? Svaka cast baki na pruzenom peskiru. Drz se Duki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim sta ti se desilo Budala je bilo i bice ih sto je najgore. Svakom je to moglo da se desi. Sada leci rane a i srecom imas koga da te prijatno neguje A za ostalo sto mozemo mi da pomognemo ne ustrucavaj se. Pa na prolece da opet nesto okrenemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 21, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim sta ti se desilo Budala je bilo i bice ih sto je najgore. Svakom je to moglo da se desi. Sada leci rane a i srecom imas koga da te prijatno neguje A za ostalo sto mozemo mi da pomognemo ne ustrucavaj se. Pa na prolece da opet nesto okrenemo ;D Posto smo u " Milivskoj klisuri " pojeli "Karburator " sad bi mogao da odneses Dukiju " Filter za vazduh " da se brze oporavi i vrati snagu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Unajmi dobrog advokata i tuzi tog lika. Neka mu advokat odere kozu sa ledja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 22, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Zelimo ti brz oporavak,a majmune da tuzis! Bas nam je zao sto ti se ovo desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24179.0 Dakle, ovaj moj post je "p....n dim" za ovo što se tebi dogodilo Pa, da li je moguće, da baš ovoliko kretena ima na ovome svetu Izreka mog prijatelja, iz sela Donji Dubac kod Guče: "Krivih drva i budala nikad ne fali..." Drž` se, lafe, a motor će se kupiti/popraviti. Glava je na ramenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki_989 0 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan Juce vozim kroz jednu usku ulicu,idem uz desnu ivicu kolovoza,brzina hvala Bogu mala-druga brzina.Uz levu ivicu kolovoza parkira se stojadin,usporavam jos vise i prolazim pored sto dalje od njega ali nema bas previse prostora,desno je zid.Kada sam bio bas pored suvozacevih vrata covek naglo otvara i krece da izlazi.Udaram u vrata,motor pada na stranu naslonivsi se malo na onaj zid,ja letim napred i padam ispred motora.Boli me leva noga,podignem nogavicu i imam sta da vidim .Ispod kolena sa prednje strane iseceno sve do kosti u duzini od 5-6cm,uplasim se nekog obilnijeg krvarenja i derem se na onu dvojicu iz stojadina da mi daju prvu pomoc da se sam previjem posto niko nije sme da pridje kada su videli kost.Naravno nemaju prvu pomoc a moja je u desnom koferu na koji je motor pao.Stize neka bakica iz komsiluka sa peskirom te njme obmotavam nogu.Na svu srecu vidim da nema obilnog krvarenja,sedim i mirno cekam hitnu pomoc.Stizu dosta brzo,prevoze me u bolnicu,snimanje noge,nisam je polomio,usivanje,neke silne inekcije,jos neki pregledi i evo me sada kod kuce.Oljustio sam i desnu nogu,odvalio pola nokta na palcu leve noga,levo koleno se nadulo ko krofna i jos bezbroj modrica.Na motoru tek treba da utvrdim stetu,video sam pokrcene retrovizore,poluga menjaca savijena potpuno unazad i nece da ide ni kada se pritisne kvacilo kaze moj kum koji ga je odvezao na tehnicki pregled.Ali j...s motor,mogao sam da prodjem i gore da sam isao brze ili da nisam nosio kacigu. Kad stanes na noge nadji bakutu i plati joj pivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan E da tacno! Trebalo i otici kod te bake i zahvaliti joj se. Njoj ce puno znaciti, a zasluzila je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se pitao kad cu naleteti na ovakav post. Plasim se ivice naglo otvorenih vrata vise nego zabijanja u zid pri vecoj brzini. Ne vozim jos motor, ali mi se ovo desavalo par puta vozeci bajs. Na srecu, svaki put sam uspeo da izbegnem ali se uvek isecem i napsujem im se citave familije. Zbog ovih stvari sam jako obazriv kad otvaram vrata auta. Ali, taj debil koji ce naglo otvoriti vrata moze da bude svako od nas. Svi imamo neke lude minute kad smo rastrojeni, dekoncentrisani ili zamisljeni. Sigurno je svako od nas sebi bar jednom rekao... "jeb`o te... za dlaku... budalo jedna!!!" Evo, ja sam jednom stajao na semaforu zamisljeno (kao pesak), cekao da se upali zeleno kad ekipa koja je takodje cekala krene na crveno i ja za njima po automatici. Ovi su malo potrcali, ali ja nisam... ja sam, ne gledajuci ni saobracaj, ni semafor utripovao da se otvorilo zeleno i opusteno krenuo da prelazim, i za malo da nastradam. :-\ Zelim ti brz oporavak i poravnavanje racuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki_989 0 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan vozim i iza mene kombi, i ja lepo, na vreme, ukljucim migavac da skrecem, i jos stiskam polako kocnicu da vidi stop svetlo,i taman kad sam poceo da skrecem budala pocne da me obilazi, malo je falilo da me zakaci.Boli njega uvo nastavio covek svojim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan E bas se ja toga pribojavam kad vidim da neki auto stane na sred puta, uvek smanjim brzinu i gledam da li ce otvoriti vrata ili nece... Mog druga za malo nije jedan pokupio vratima prosle godine, jos drug blicnuo par puta, a covek otvorio vrata ko da nema nikoga... Zelim ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Shtetashto nisi vozio FAP 2026 ;D Ili TAM 5000 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...