coolair 14 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Pođoh juče sa posla (N.Beograd) kući (B. Jerkovića) auto-putem, kao i svakog dana. Gužva na putu neopisiva. Dve kolone vozila svih vrsta u pravcu Niša na auto-putu, uglavnom stoje i pomalo se kreću. Vozim 10-20km/h između vozila, često i zastanem, zbog nemogućnosti provlačenja. Leva kolona kreće, ja se ubacujem između 2 automobila, i prestajem da se provlačim, ali se nalazim blizu razdelne isprekidane linije. Vizir na kacigi podignut. Prolazim pored kamiončine sa prikolicom (po zapuštenosti kamiona i količine smrada koji izlaz iz auspuha pravo u moje lice, zaključujem da je za volanom naša džiberčina) . Odjednom, fijuuuuu u moje krilo upada pikavac, naravno upaljen Počinjem da otresam pikavac, i u trenutku poludim ali ne mogu da zastanem, jer moja kolona ide, a desna stoji. `Ajd`, reko`, nije me pogodio u oko, smiri se, Savke, i vozi kući. Malo se o`ladim do kuće, što zbog vetra, što zbog privatnih obaveza koje me čekaju i dođem u kraj. Stanem ispred bakalnice, da pazarim potrepštine, siđem sa bajka i > > > > > > skoči adrenalin na 3 x maksimum - pikavac zapao između pantalona i sica, i naravno, izgoreo sic > E da mi je mamlaz bio u blizini, je.o bi mu i oca, i mater, i svu familiju, komšije i prijatelje > Stvarno ima kretena na ovome svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Po meni nije u redu to što ti se desilo, ali realno gledano mislim da niko od pušača ne ugasi pikavac pre nego što ga baci kroz prozor. Jedini problem je u tvom slučaju bio to što je taj pušač vozio kamion i time bio viši od tebe pa si ti na.ebo u toj priči, ali shit happens i ti tu ništa ne možeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Paznja, paznja, primitivci su svuda oko nas Pre koju nedelju sam preko Brankovog mosta prolazio a lik ko serif, poteze iz grla i fu slajmaricu kroz prozor...za pedalj me promasio, taman koliko je bilo dovoljno da mu ne otkinem glavu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan I meni ne skočio pritisak čitajući ovo > > Stoka seljačka!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg ipalo coveku slucajno.. Ko ti je kriv sto tvoje vozilo nema soferku? A sta bi bilo da si malo ubrzao,obisao ga i da ti u tom trenutku slucajno izleti svecica ka njegovoj soferci? Jbg sta ces,los ti motor,nije namerno.. shit happends Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan svecica je KEVA.......pozdrav i respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan coolair majstore iscooliraj, znas gde zivis jbg.... bolje da imas rupu na sedistu nego da si otreso negde pokusavajuci da se oslobodis tog pikavca... Inace, ja sam bas probao taj rad sa svecicom na nekom starom ficinom staklu koje imam bog zna od kada i ..... nista! Nema sanse da ga razbijem.... izgleda nemam taj rad zgloba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pikavac kroz prozor... jednom mi je izgoreo majcu a drugom prilikom mi je pepeo uleteo u oci (imao sam nosu na glavi) i za divno cudo ne postoji NIJEDAN zakon koji to zabranjuje?!??! Mogu samo da zamislim koliku bi stetu prouzrokovao pikavac da uleti kroz poluotvoren vizir po gradskom vrelcu!!! Moje misljenje je da bi za takav gest trebalo a se KRIVICNO odgovara a ne prekrsajno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ne mogu da verujem da ima i takvih sve dok meni nije pala flajka na glavu Sto kaze Sstruja, krivicna odgovornost, ali ja da mu sudim i da ga kaznim naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Septembar 19, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ćeš kad živimo sa gomilom primitivaca... Posebno se ističu kad je gužva i kad su ljubomorni na nas koji se lako provlačimo kroz sve to... Najviše mrzim kad me vidi u retrovizoru i počne da prska šoferku metar iznad... ili kad namerno skrene da ne mogu da se provučem, te obožavam da pravim majmunima, samo skrenem pre njega desno i obiđem ga s desne strane... Ovo za pikslu još nisam doživeo ali zato cigarete kroz prozor skoro jedanput nedeljno... Zar to nije kažnjivo, bacanje pikavaca po ulici ili pljuvanje? Mislim da jeste ali da se ne primenjuje... Mrzim primitivce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 19, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan uklonjeno by TomoB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pre par godina citam u novinama naslov pikavac ubio sofera i nastavljam dalje da ctam i sta se desilo,sofer ispusio cigaru i sada ce on da izbaci pikavac kroz prozor i baci on njega a usled vetra koji je bio napolju i brzog kretanja automobila pikavac natrag ulece kroz prozor i upadne vozacu zavrat on nezna sta ga je snaslo pusta folan da bi to nesto ubio ili izvadio utim ima saobracajku i gine na licu mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Par poruka je uklonjeno, a dogovori o rostilju prebaceni u http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=24311.0. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pa ljudi znate gde i sa kim zivimo, dobro je da ne seru i pisaju kroz prozor,mada znam jedan slucaj ali da ne sirim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Novembar 2, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan svecica je KEVA.......pozdrav i respect! Ovo podrzavam maximalno, samo nikako da stavim svecice u dzepove!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako nisi primetio da ti je toplo kod OO ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan kako nisi primetio da ti je toplo kod OO ;D ;D ;D ;D Nije bilo kod OO ;D , već između butine i sica, bliže kolenu, a tu imam grejače za kolena, pa sam mislio da je grejač pojačao svoju funkciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 4, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Što sam ja gluuup!!! Ja obično ugasim pikavac u pikslu . A to sam, priznajem, počeo da radim pre petnaestak godina kada mi je na Gazeli u letnje podne upao pikavac pravo u košulju, pa sam se igrao Tarzana po grudima. S tim što sam ja za razliku od onog mučenika znao šta je u pitanju. Od tada nikako kroz prozor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 4, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Daj ljudi pa to je normalno Shto se mojih iskustava tiche : pikavac mi je upao u kacigu, pepeo mi je upao u ochi, pogodili su me kesom punom ostataka doruchka iz pekare, praznom kesom, papirima, kartonom, pljuvachkom...ma mogla bih da nabrajam do sutra shta me je sve strefilo shto u glavu shto u telo... Popizdim svaki put...ali jbg protiv toga ne mozesh da se borish...ljudi su seljaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da nam ne zamere seljaci......ovo su seljacine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...