Motorcyclist 17805 Napisano Mart 11, 2021 Integrisan, 5254 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam odlucio da kupim novu jaknu, ova ide na prodaju. Uzeo sam je kako bih je ofarbao, popravio sitnice al ispostavilo se da mi je velika a od skracivanja nista pa sam je pokupio od krojacice i stavljam na oglas. Sirina u ramenima 55cm, ukupna duzina od kragne do struka 72cm, rukavi od sava na ramenu do kraja 58cm. Ja sam 183cm i oko 74kg i meni je malo siroka, znaci za nekog je te visine ili koji cm visi i krupniji. Imate dimenzije pa premerite ako vas interesuje a mozete slobodno pisati i u pp ako vam treba jos slika i dimenzija. Svi zipovi rade. Izgubila je boju najvise na rukavima i manje na nekim ostalim delovima, uz farbanje ili tecnom farbom za kozu ili sprejem uz kremu mogla bi da izgleda kao i nova, sto mi je i bila zamisao. Na zadnjoj strani fale nitne (100din na KP pakovanje) i gurtna koja ide kroz njih. Takodje na prednjem dzepu za upaljac fali dugme. Vidi se na slikama. Ne znam koja je koza u pitanju i ko je proizvodjac na dugmadima gore pise Megaplast YU. Cena je koliko sam je i platio 2000din i fiksna je. Slike Spoiler Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17805 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 5254 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...