Jump to content

Moto Zajednica

honda nsr problem

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: Honda NSR 125

pozdrav, pre neki dan sam kupio hondu nsr 125 '95 godiste i sve normalno je palila i isla radila bez problema. e sad juce mi se desilo samo odjednom da nije htela da upali jer je bilo slabo goriva i akumulator se ispraznio bio. danas sam izvukao to malo goriva sto je ostalo bilo (sam pravim mesavinu ugasena je pumpa) i sipao novu mesavinu i kupio sam novi akumulator. sa novim akumulatorom i ovom mesavinom upalio je bio jednom radio je par sekundi malo sam mu davao gas i samo odjednom je prestao da prima gas i ugasio se. pokusao sam od tad par puta da ga zaverglam i nije hteo da upali a cuje se da vergla. sad sam opet ubacio ga u prvu brzinu stisnuo kvacilo dao gas i gurao ga i upalio je bio i isto opet radio je bio par sekundi isto primao gas i posle par sekundi isto samo odjednom je prestao da prima gas i ugasio se, i opet sam pokusao sam na istu foru da upalim i nece. i kada pristinem Kill Switch isto vergla kao i kada je ugasen Kill Switch bukvalno nema razlike. Ako neko zna sta je eto da mi pomogne ako treba mogu i video da ostavim.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4864 postova

Ако си га гурао у прву и то сам, онда си дефинитивно са компресиом у минус. Гурање евентуално у другу и за да окрене један гура а ти скочиш дупетом на седиште у тренутку кад убациш у другу. ИЛИ треча па друга.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• U prolazu, 17 postova
pre 26 minuta, Krokodilo je napisao:

Ако си га гурао у прву и то сам, онда си дефинитивно са компресиом у минус. Гурање евентуално у другу и за да окрене један гура а ти скочиш дупетом на седиште у тренутку кад убациш у другу. ИЛИ треча па друга.emoji41.png

evo sad smo upravo pokusali par puta u prvoj pa da prebacim u drugu da guramo i iz trece pa u drugu i nece da upali cuje se onako kao da oce da upali vergla ali ne pali

Promenio član remix2004

Отварај карбуратор и чишчење, око компресије се нисмо разумели, није да не смеш него не би требало да можеш да га гураш у првој.

• U prolazu, 17 postova
pre 5 minuta, Krokodilo je napisao:

Отварај карбуратор и чишчење, око компресије се нисмо разумели, није да не смеш него не би требало да можеш да га гураш у првој.

a da li je moguce da je to do svecice, bio sam kod nekog majstora i on je rekao da vidim da li svecica baca varnicu, i ako je skroz suva da spricnem malo goriva u cilindar, da li da uradim to?

• U prolazu, 17 postova
pre 5 minuta, Krokodilo je napisao:

Могуче је да је и свеќица.

vazi hvala provericu pa cu javiti sta se desava danas-sutra

Купиш брејк клинер било који, отвориш филтер кутију и шприцнеш у карбуратор а затим верглаш. Требало би да упали и споји. Нормално можеш и да позајмиш клинер и пробаш.

• U prolazu, 17 postova
pre 2 minuta, Krokodilo je napisao:

Купиш брејк клинер било који, отвориш филтер кутију и шприцнеш у карбуратор а затим верглаш. Требало би да упали и споји. Нормално можеш и да позајмиш клинер и пробаш.emoji6.png

a kako da dodjem do filter kutije da li je to ono sto se nalazi ispod sedista ili? inace brejk kliner imam vec

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000

Da bi vatra gorela potrebni su odredjeni uslovi... Izvor toplote, gorivo, kiseonik! 

E sada zamisli sve to pa x 7¹⁰ kod motora sa unutrašnjm sagorevanjem, daj mu sve uslove i radiće ko sat! 

Nemoj gurati mašinu koja vergla a neće da sastavi, verovatno nešto treba da se rastavi:P

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• U prolazu, 17 postova
pre 8 minuta, Dejan Petrovic je napisao:

Da bi vatra gorela potrebni su odredjeni uslovi... Izvor toplote, gorivo, kiseonik! 

E sada zamisli sve to pa x 7¹⁰ kod motora sa unutrašnjm sagorevanjem, daj mu sve uslove i radiće ko sat! 

Nemoj gurati mašinu koja vergla a neće da sastavi, verovatno nešto treba da se rastavi:P

pa jasno je da nesto treba samo sto ja ne znam sta, a majstor mi je daleko na drugom kraju grada daleko mi je da ga guram do tamo

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000

Nemoj gurati, osim ako nisi za kardio trening.

Da sam ja na tvom mestu pozvao bih nekoga ko se bolje razume ili je imao dodira sa sličnim stvarima, čisto da upališ mašinu pa onda do majstora.

Nek pretrese, proveri i odmeri.

Tvoj zadatak je da se dobro raspitaš kod kog majstora ćeš da održavaš ljubimca i nećeš imati problema

Да би сам чачкао требаш имати основна знања, ту спада и одговор на питање шта је, и где се налази филтер кутија.

• Hvala 1

• Drug član, 2777 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Kreni ti od svecice. To je cesto uzrok a lako je proveriti. Mada na njij zna da crkne i bobina ali ne bas cesto. 

Verlglas malo, skines svecicu. Ako je vlazna, goriva ima. Da li onoliko koliko treba to je pitanje, ali ces znati da ima. 

Ako skines svevicu i ona baca varnicu, ne znaci da je ispravna. 

NSR trazi svecicu koja je za nju po specifikaciji, kao i svaki drugi sus motor. 

Ako stavis neodgovarajucu, zna da crkne posle par minuta. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja