francuz69 1904 Napisano Mart 8, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem set felni 16/7 5x112 ET42 poznatije kao Audi Winter wheels 2. Cepovi su ofarbani i zalepljen je VW alu stiker. Sto se felni tice prave su i lice je polirano do visokog sjaja. Najbolja stvar kod ovih felni je sto su od kovanog aluminijuma sto znaci jake a izuzetno lagane. Cena 100 evra fiksno. Takodje prodajem 17-ice 17/7.5 5x112 ET 35. Centralna je 66.6 a imam i prstenove na 57.1. Poliran falc. Na njima su gume Sava UHP2 205/50 17 koje su potpuno nove, nisu presle ni 1000 km, imam garantni list. Cena 250 evra fiksno. Kontakt preko PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Mart 8, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Al bi ove polirane 16 legle na nekog pola ili golfa 1 ili 2.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1904 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan 17-ice i Sava gume vise nisu aktuelni. Ostale jos kovane 16-tice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1904 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.3.2021. at 20:55, slobasuper9 je napisao: Al bi ove polirane 16 legle na nekog pola ili golfa 1 ili 2. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Bi, ali je raspon rupa problem. Jedino sa adapterima ili da se menjaju glavcine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano April 4, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Na kom autu su ti bile felne? Ako je kojim slučajem Golf V daj sliku da vidim kako stoje.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1904 Napisano April 4, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je pokusaj neceg cudnog a gotivnog na golfu 7, ali je ispalo vise cudno a manje gotivno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano April 4, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan HHhahahahU pregovorima sam za Golf V al nesto se mislim bio bi smesan sa ovim felnama al meni su bas gotivne.A na sebi vec ima Audi alu felne koje mi i nisu neke. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1904 Napisano April 4, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ako ga uzmes a ne odu do tad, javi se, svrati pa mozemo da naslonimo pa da vidis. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano April 4, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kažem,nadam se da će majstor u utorak moći da ga pregleda, ja molim Boga da je auto ok da više završim agoniju prodaje Viana. Verujem u sreću i gajim nadu da je auto dobar pa da odradimo zamenu a onda se mi čujemo da osmotrimo kako bi to njemu leglo Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...