KAPETAN KOCA 30 Napisano Mart 8, 2021 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Qinnqi 250 u delovima, sa pređenih stvarnih 6679 km. Propala ''limarija'' od stajanja, ne isplati mi se ulaganje, i zato pitajte. Što se elektronike tiče radilo,ali od stajanja ? U svakom slučaju se novac vraća.agregat bez anlasera i karburatora 60 eu anlaser sa zupčanikom i lancem 20 eukarburator (potrebno čišćenje) 15 eukorman fi 22 10 euprednji i zadnji lančanik (top stanje)i lanac sa spojkom 20 euprednji i zadnji točak (bez guma) sa diskom i paknovima 40 euprednja vila l 77 cm fi 35 mmsa trouglovima bez mane 40 eubobine sa kablovima i lulom par 10 euvizir sa nosačima 15 euregler 5 eucdi 5 eukutija filtera sa filterom 10 euautomat ćopke 5 eućopka i centralni štender(zarđali od stajanja) ali u funkciji dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Mart 8, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš sedište na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Mart 9, 2021 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam ali je potrebno presvlačenje kod tapetara jer je stajanje od par godina napolju učinilo svoje , konstrukcija je ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Mart 9, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ovo je sedište vozača. Šta je sa sedištem suvozača? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Mart 9, 2021 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio sam ga meni kao i još neke potrošne stvari,jer ne mogu da registrujem drugi motor koji nije ''originalan'' je kasapljen. J..o im pas m.. fabričku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege oglas do daljnjeg je suspendovan (kako to divno zvuči), uz dužno poštovanje svim kolegama nisam i pored fer cena spreman da ga (delove) dam u bescenje. Agregat i karburator je otišao za NS sve ostalo zadržaću za sebe jer mi pasuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Što baš je fora Ja tako prodao na forumu sve što mi je ostalo, za onoliko koliko mi kupac ponudio i to na odloženo pošto račum forum je. Međutim kako to obično biva pare nisam nikad video, tako da ima i gorih stvari u ovoj našoj forumskoj trgovini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...