mikica 8 Napisano Januar 20, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Kod zene bar ne mora nista da se krpi :evil: Osim ako nerodi pa je doktori malo prisiju :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 20, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Poslusao sam Endurcev savet...gledao sam pre neki dan jednu Apriliu, ali samo gledao. Nisam hteo da sednem dok ne nabavim kintu. Jbg, sto je sigurno, sigurno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 20, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su mi sjebali bajs,vise puta kola...i ja resim-motor ne dajem!Na basketu prilazi mi lik i kaze "mogu da ga upalim" a ja kurtoazno "samo napred"-tip seda na motor i muceci se sa menjacim ode...posle 10-ak minuta stize izbegavajuci(jedva) da se zakuca u tribine uz opasku "al` vuce"...Sta reci-glupo mi je da kazem"ne dam" ali mislim da je to pametnije-ljudi ionako ne cene tu predusretljivost.Jos se nije nasao takav da kaze "sjebo sam ovo ili ono-platicu",vecinom se prave ludi pa na kraju sam vidis kvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 20, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam meke duse! Davao sam motore uvijek i svakom i ne pamtim da je neko pao ili bar nije prijavio! Jedino sam pao ja ljetos u Brckom pred po kafica(kad smo isli nza Novi Sad) al ljudi me ne znaju a i onako sam pio sok bez da skidam kacigu (zbopg blama)! Isao sam 5km/h i uparkiravao na parking,polomio desni retrovizor,iskrivio polugu nozne kocnice,.....i jos par sitnica..... Od tada motor dajem svima koji ga pogledaju (a i nije nesto skup) cisto da me ne bije maler. Inace prije toga nisam paop ama bas nikada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 20, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne dam nikom ali meni sve daju... :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 20, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Kawasakija dajem ionima za koje znam da znaju da woze,da barataju menjachem,kochnicama i kormanom. Werowatno mu zato i crkawali klipowi :roll: Al' Yamahu. . . Fino i kulturno mu (po)kazem [-X :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 21, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan tebi je lako da sjednes na tudji motor' date=' kada sa tom tvojom ciklistikom toliko prevaljujes mozes bez problema bilo sta da vozis, pa cak i mog kineza[/quote'] eeeeeeeeeeee... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 21, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam mog dera samo jednom drugaru kada sam ga kupio. Inace sam i ja na njegov motor seo kada je on uzeo svoj pa je to nekako bilo uzajamno. Inace mi niko ni ne trazi jer se ljudi mozda i plase velikog konja (najjaci komentar na dera kada sam ga jednom prilikom parkirao). Na to da li davati motor drugima ili ne... ja cu samo reci: ja ne. Jednostavno ga vidim kao deo porodice, a to se ne daje Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Januar 25, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan a kako ste naucili da vozite motore ako vam neko nije pozajmio? kupili pa onda ucili? sela sam sa svojh 17 na "prvo pa musko"(mislim na snagu motora da ne pomislite svasta ) hehe cbx1000 sa mojih tad 50kg,sreca pa mi brat pomogao u krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 25, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan sela sam sa svojh 17 na "prvo pa musko"(mislim na snagu motora da ne pomislite svasta ) . Šta god pomislili, u PRAVI ÈAS!!! U tome je poenta... kada i kako ste svi vi prvi put provozali 2 toèka??? :evil: Kupili pa nauèili?? :evil: Ma daj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 25, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Šta god pomislili' date=' u PRAVI ÈAS!!! U tome je poenta... kada i kako ste svi vi prvi put provozali 2 toèka??? :evil: Kupili pa nauèili?? :evil: Ma daj...[/quote'] U mom slucaju je bilo bas tako :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 25, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan sela sam sa svojh 17 na "prvo pa musko"(mislim na snagu motora da ne pomislite svasta ) . Šta god pomislili' date=' u PRAVI ÈAS!!! U tome je poenta... kada i kako ste svi vi prvi put provozali 2 toèka??? :evil: Kupili pa nauèili?? :evil: Ma daj...[/quote'] Verovao ili ne, dva tocka sam naucio da kontrolisem prvo na biciklu. Roditelji odbijali da mi kupe motor kao petogodisnjaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan I ja nisam imao drugog naèina. Niko iz društva ne vozi motor. Morao sam da kupim motor , èak sam zamolio lika da mi ga doveze do kuæe, on se krstio. Uzeo L tablice i tek onda seo prvi put. Imao sam traume prve veèeri od zvuka kad dodam gas iako je 250ccm jer sam se navikao na zvuk usisivaèa od 50ccm. Vremenom se polako navikneš. Ali da sam imao nekog "dobrog" druga sa motorom tražio bih mu motor za polaganje ali ne od bilo koga. Sad kad imam motor malo drugaèije razmišljam, stvarno nije svejedno dati motor bilo kome, mada sam ga obeæao veæ nekim ljudima za polaganje, ali to su mi stvarno bliski prijatelji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prvo kupio motor pa seo i ucio.........da bi se posle dva meseca xexexeexexex............ i evo mene,posle 20-ak godina pauze....... motor ne dajem NIKOM osim onom kome ja hocu da dam da provoza!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan a šta ako te neko i ne pita nego kad ti nisi tu sedne na motor i gaaaassss! to se meni desilo sa mojim mopedom kad sam bio klinac. dva drugara mrzelo da me saèekaju i pitaju (a pitali bi me sigirno, da,da )veæ su seli na PUCH-a i krenuli da se voze, negde u pola vožnje su shvatili da je onaj drugi više vozio pa je nastao problem ko æe dalje da vozi, problem su naravno rešili tuèom i to u toku vožnje, svi nasluæujete kako se to završilo. naravno strahovitim padom... jedan je izgulo kolena i laktove (suvozaè) i nekoliko dana nije mogao ni kašiku da prinese ustima. vozaè je drljao glavom po asfaltu, napunio usta kamenjem i izgulio celu polovinu lica. kamenèiæe je pljuvao par sati nakon "sletanja" na put. prvo je mislio da je sve zube polomio, a onda se pogledao u ogledalo i umalo nije pao u nesvest zajedno sa mamom. sreæa tad smo bili klinci, nisu ništa izlomili, ovaj što je izgulio facu 2 meseca je mazao meleme i oporavili su se bez posledica. PUCH je kao tenk, ništa mu nije bilo. naravouèenije... budi sreæan ako te uopšte pitaju da sednu na makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 25, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan motor ne dajem NIKOM osim onom kome ja hocu da dam da provoza!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Motor dajem samo dvojici-trojici likova, koji su i meni davali i za koje znam da jako dobro voze. A i znam da nedaj Boze da se nesto desi, mogu uvek da se naplatim od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 25, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Motor dajem samo dvojici-trojici likova' date=' koji su i meni davali i za koje znam da jako dobro voze. A i znam da nedaj Boze da se nesto desi, mogu uvek da se naplatim od njih.[/quote'] Pu, pu, pu, daleko bilo :!: :!: :!: Tako sam ja dao DT-a nekom klincu iz kraja da samo sedne na njega, ubedio me posle pola sata kuknjave. Naravno, nisam mu dao kljuè da ne bude Crazy Frog, ali je on uspeo da padne na stranu u mestu. Sva sreæa nije ništa oštetio, ali zamalo da ga ubijem tu na licu mesta, a odmah potom i sebe što sam mu uopšte dao da sedne. Mogu samo misliti da sam mu dao da sedne na VFR-a koji nema ni opciju za frame slider-e... Od tada dajem samo drugarima i to onima koji ne navaljuju. Èim krene sa onim: "Jao, molim te brate, samo jedan krug" odmah znam da nešto nije u redu i da æe 100% nešto da se desi... A najjaèi je bio lik u Herceg Novom: Izlazim iz Jahting kluba ili kako veæ, oko bajka mi stoji neka ekipa pijanih klinaca i jedan mi prilazi i pita da obrne krug, ja samo odmahnem glavom uz smešak, a tek æe on: "A šta bi mi rekao da ti kažem da sam vozio R1 sto puta". Ja umrucnem tu od smeha, kažem mu: "Nemoj da se ljutiš, ali ništa od toga", sednem na bajk i štrafta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Motor dajem samo dvojici-trojici likova' date=' koji su i meni davali i za koje znam da jako dobro voze. A i znam da nedaj Boze da se nesto desi, mogu uvek da se naplatim od njih.[/quote'] Pu, pu, pu, daleko bilo :!: :!: :!: SHTA TI JE SRBIN PRVO KES PA SVE OSTALO :antiwar: ](*,) O:) :klackalica: :retard: :puke: :moli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 25, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...A najjaèi je bio lik u Herceg Novom... To je kod nas jako cesta pojava :evil: ...Od tada dajem samo drugarima i to onima koji ne navaljuju. Èim krene sa onim: "Jao' date=' molim te brate, samo jedan krug" odmah znam da nešto nije u redu i da æe 100% nešto da se desi...[/quote']Odlicna taktika, od skoro se i ja istoga pridrzavam. Moje motore u principu nisam davao nikome i ne dajem i dalje osim u slucajevima koje si upravo naveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 25, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, moraš da se snalaziš ne bi li saèuvao to malo motora meðu nogama Kao klincu su mi šabani iz kraja 100 puta uzimali skejt i bajs, dok na kraju nisam jednom liku razbio glavu istim tim skejtom, pa su se svi usrali i prestali da traže... :twisted: Od tada, pa i danas, posle 15 godina, svi su u fazonu "do jaja smo, respect...". Šta ti je ljudska psiha i logika,c ,c ,c. Navede te da se razraèunavaš kao životinja, a inaèe sam jako miroljubiv i nisam se potukao 10 godina... Kapiram i da sam zaboravio kako se to radi, ali ne bih oklevao ni trenutka da neko pokuša na silu da mi otme bajk... :bokser: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan SHTA TI JE SRBIN PRVO KES PA SVE OSTALO Pa sta ako mi ogrebe ili nesto polomi na motoru? On se ocisti od prasine, a ja da placam. E nema toga! Niko ga netera da seda, ali ako mi i trazi, ja mu dam jer sam i ja vozio njegov i isto tako bih mu platio svaku ogrebotinu. P.S. Ja pricam o nekim sitnicama koje se mogu desiti (grebanje, cesanje i neki laksi pad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan A najjaèi je bio lik u Herceg Novom: Izlazim iz Jahting kluba ili kako veæ' date=' oko bajka mi stoji neka ekipa pijanih klinaca i jedan mi prilazi i pita da obrne krug, ja samo odmahnem glavom uz smešak, a tek æe on: "A šta bi mi rekao da ti kažem da sam vozio R1 sto puta". Ja umrucnem tu od smeha, kažem mu: "Nemoj da se ljutiš, ali ništa od toga", sednem na bajk i štrafta...[/quote'] trebo si mu dat da obrne krug, pjani novljani su su ti vrhunski motoristi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 26, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Šta god pomislili' date=' u PRAVI ÈAS!!! U tome je poenta... kada i kako ste svi vi prvi put provozali 2 toèka??? :evil: Kupili pa nauèili?? :evil: Ma daj...[/quote'] U mom slucaju je bilo bas tako :roll: Isti slucaj ...kupio nov DragStar a da pre toga nisam seo ni na Tomos a kamoli na neki ozbiljniji motor... i onda lepo seo i vozio , sta ima ko da uci ...kad sam kasnije to pricao nekim motordzijama , pitali me : "pa ko ti je pokazao kako idu brzine na menjacu ?" - lepo im objasnim da to pise u manualu...ljudi se krstili i levom i desnom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 26, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan pitali me : "pa ko ti je pokazao kako idu brzine na menjacu ?" - lepo im objasnim da to pise u manualu...ljudi se krstili i levom i desnom... Haha, baš si lik!!! Ja sam se prvo vozio godinama na Vespi sa Banetom, pa tek onda seo na matik i td... Ni dan danas mi nije jasno kako smo ostali živi kada mi napamet padne šta smo sve radili - vozili po ledu, putovali po Srbiji zimi po snegu, vozili se naopako, šlepovali se u svim kombinacijama, smrzavali se kao budale zbog neiskustva i td... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...