Brrka 226 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan POGLEDAJTE POSLEDNJU SLIKU GDE JE OVA HONDA CBR600 REPSOL. u pozadini je neko pao, lezi neki motor, nisam to video, ko je to pao???? Neki momak sa 600RR novom. Na ulazu u krivinu mu je proklizao prednji, fino je otresao. Ustao je odmah, ali mislim da se ugruvao dobro. Najgore sto kad je pao motor je bio iza njega pa ga je gurao ali sreca bila je mala brzina pa nije bilo opasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Dajte rezultate narode,ima onih koji nisu bili na trkama bas tako dajte rezultate ili se to jos nezna ko je pobedio :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan A kome su smetali vozaci supermota??? neki iz hepeninga su pisali peticiju, kao smetaju jer spustaju noge u krivini, a momci su lepo vozili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan daj bas mi reci te koji su pisali peticiju i koji im je smetala n asa noga,da nisu mozda planirali da prodju u tom prostoru,gde je moja noga??? smejurija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 1, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gluposti, nisu oni mogli da smetaju puno. Onaj momak sa KTM-om je lepo "slajdovao" u poslednjoj krivini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A kome su smetali vozaci supermota??? neki iz hepeninga su pisali peticiju, kao smetaju jer spustaju noge u krivini, a momci su lepo vozili. Smetalo je i meni sto RR idu prvom 140 a ja sa SM u sestoj 145.... pokusao sam da skupim potpise za peticiju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Smetalo je i meni sto RR idu prvom 140 a ja sa SM u sestoj 145.... pokusao sam da skupim potpise za peticiju ;D ;D ;D Moze RR i malo preko 170 km/h...sa drugim prenosem u prvoj ;D ;D Meni momci na SM nisu smetali (pa cak ni njihova noga) vozili su super i bili su skroz korektni.Kad im pokazu plavu zastavu cak su pustali gas i mahnuli rukom da moze da se prodje.Na kraju krajeva hepening moze da se vozi sa cime se hoce kome ne odgovara neka ide u stok ili neku seriju.Gde ti momci inace da voze?? Ko zna kome sam ja sve smetao kad sam poceo da usporavam i lelujam po stazi i niko se nije zalio. Rezultata nema jos...zvanicnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan evo rezultata i da se zahvalim nasem clanu Patku sto sam ih dobio 125 svi.pdf 125 po klasi.pdf 125_2 po klasi.pdf 125_2 svi.pdf 600 po klasi.pdf 600 po klasi i grupi.pdf 600 svi.pdf 600_2 po klasi.pdf 1000 2 svi.pdf 1000 po grupi.pdf 1000 svi.pdf hepy2 po grupi.pdf hepy2 svi.pdf hepy3 po grupi.pdf hepy3 svi.pdf Hepy po grupi.pdf Hepy po klasi i grupi.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Otvoricu ovih dana novu temu vezano za otvaranje novih klasa u nasim moto trkama (750ccm,SM...) samo da vidim jos sta/kako treba pa javljam. E onda nece nikome smetati noge SM vozaca niti duuuuugacka prva na RR-ovima ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Otvoricu ovih dana novu temu vezano za otvaranje novih klasa u nasim moto trkama (750ccm,SM...) samo da vidim jos sta/kako treba pa javljam. E onda nece nikome smetati noge SM vozaca niti duuuuugacka prva na RR-ovima ;D ;D zar 750ccm ne voize sa Superbike klasom??? Da bi dobio klasu moras da imas makar 8 motora koji su prijavljeni za klasu,a da bi se bodovala mora da startuje minimun 6 motora.To su neka univerzalna pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan A kome su smetali vozaci supermota??? neki iz hepeninga su pisali peticiju, kao smetaju jer spustaju noge u krivini, a momci su lepo vozili. Pa klasican izgovor za losu voznju,smetao mi ovaj,smetao mi vazduh,smetalo mi vreme,smetala mi publika,ma daj bre....Nemoj te raspravljati o glupostima.Pozdrav za vozace supermota (posebno za Bobana) ... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan inace da se predstavim za one koji ne znaju,a verujem da ih je puno. Ja sam bio taj KTM-ovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjao sam na tebe ali nisam bio siguran... :) Extra voznja,svaka cast.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan inace da se predstavim za one koji ne znaju,a verujem da ih je puno. Ja sam bio taj KTM-ovac. Najvise mi se svidela tvoja voznja i duel sa onom hondom1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kako rece jednom prilikom jedan penzionisani iskusni trkac-cim pocne da mu smeta ogibljenje,gume nesto drugo-okaci brate kacigu o klin i mani tu zajebanciju.Ovi SM su se vozili ekstra,bolje bar od pola bez uvrede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Raja, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite o tome da se otvori supermoto klasa? bilo bi super dosta njih bi vozilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Otvoricu ovih dana novu temu vezano za otvaranje novih klasa u nasim moto trkama (750ccm,SM...) samo da vidim jos sta/kako treba pa javljam. E onda nece nikome smetati noge SM vozaca niti duuuuugacka prva na RR-ovima ;D ;D zar 750ccm ne voize sa Superbike klasom??? Da bi dobio klasu moras da imas makar 8 motora koji su prijavljeni za klasu,a da bi se bodovala mora da startuje minimun 6 motora.To su neka univerzalna pravila. Jeste 750ccm se voze sa 1000ccm...nije bas isto voziti motor od 750ccm sa oko 120-130 ks serijski... sa motorom od 1000ccm sa 170-180 ks u istoj klasi a da se ne boduju odvojeno.Zato treba posebno 750ccm klasa da se napravi koja ce se ako ima mali broj takmicara voziti zajedno sa 1000ccm ali ce se odvojeno bodovati.Otvoricu novu temu na to pa procitajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baze 0 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan ja ne vidim nista od slika,a vi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Neshto se dogodilo,do pre 20min sam video slike...A sad ih nema. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baze 0 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Imam uste mnooogu sliki, ke gi zakacam deneska pa ke pustam link. Nego da ne ima slucajno nekoj slika od crven motor (suzuki gsxr), br.87, od happening klasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baze 0 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan izvinite za watermark, ako je protiv pravila slobodno izbrisite post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mineli 0 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ima li jos trka ove sezone ili je ovo kraj? Ko su prvaci po klasama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ima li jos trka ove sezone ili je ovo kraj? Ko su prvaci po klasama? Ti citas ili gledas samo slike ??? ;D ;D Gore su postavljeni rezultati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...