Alexa90 11549 Napisano Mart 4, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju veš mašina iz naslova. Mašina je stara 11 godina, apsolutno je ispravna i svi programi besprekorno funkcionišu. Servisirana je pre nedelju dana, pritom je promenjen motor, a pre 4 nedelje su promenjeni lageri. Kapaciteta je 7KG. Mašina se nalazi u Barajevu u stanu na prvom spratu (bez lifta), moguće je samo lično preuzimanje na adresi. Cena za forumaše je 10.000 din Alexa 0640002242 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 4, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kaži @Blueser, kakve te muke muče osim tvog Rovera? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 4, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Moj Rover me ne ne muči, nego sviđa mi se veš mašina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa nemojte tako da se igrate, ne vidimo ostale poruke 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 4, 2021 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Smajlić je u pitanju ja mislim. Cudne se stvari dešavaju... Tu ru ru ru, tu ru ru ru Twightlight zone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 4, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Skyrunner je napisao: E pa nemojte tako da se igrate, ne vidimo ostale poruke Nema ostalih poruka, ima smajlića frustriranog čoveka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 4, 2021 (promenjeno) Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Skyrunner said: E pa nemojte tako da se igrate, ne vidimo ostale poruke Frustrirani je onako započeo prvi. Iskreno ja to poklanjam. Promenio Mart 4, 2021 član Blueser 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Alexa90 said: Kaži @Blueser, kakve te muke muče osim tvog Rovera? I meni stavio tuzan smajli jer sam palio motor na kablove, svi se smeju samo je on tuzan, valjda voli da tera kontru. Al bar mu cista posuda za antifriz no necemo u off, nisam mogao da se ne ubacim, bilo je jace od mene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 4, 2021 (promenjeno) Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, drmilan_ said: I meni stavio tuzan smajli jer sam palio motor na kablove, svi se smeju samo je on tuzan, valjda voli da tera kontru. Al bar mu cista posuda za antifriz no necemo u off, nisam mogao da se ne ubacim, bilo je jace od mene. Samo sam se čudio kako si to uspeo da spojiš kablove, a kolega sa foruma se čudio ko tu koga "pali" Drofferu dosadni. Sama tvoja rečenica "bilo je jace od mene" sve govori o tebi. Promenio Mart 5, 2021 član Blueser Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Mart 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Blueser said: Samo sam se čudio kako si to uspeo da spojiš kablove, a kolega sa foruma se čudio ko tu koga "pali" offeru dosadni. Sama tvoja rečenice "bilo je jace od mene" sve govori o tebi. Dodji da te naucim kako sam spojio kablove ako do sad nisi naucio. a i razlikuje se tuzan smajli od zbunjenog. Imas "sad" tuzan, i "confused" zbunjen, pitaj, nije sramota ne znati. Mislim da je evidentno da u svom ovom tebe niko ne podrzava. A ocigledno me ne znas, i hvala Bogu jer takvi kao ti mi ni ne trebaju u zivotu. Dosta njih me sa foruma licno poznaje i zna kakav sam, a za tvoje misljenje me bas zabole. DELA ne reci Promenio Mart 4, 2021 član drmilan_ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ eno ga sad i na moj oglas se smeje bLuzer parodija. Sve zato sto ne može da proda Rovera... Daj da skupimo pare kao forumaši i da ka otkupimo, pa da doniramo negde @Alexa90 izvini za off 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 4, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Markone88 said: @drmilan_ eno ga sad i na moj oglas se smeje bLuzer parodija. Sve zato sto ne može da proda Rovera... Daj da skupimo pare kao forumaši i da ka otkupimo, pa da doniramo negde @Alexa90 izvini za off Markone imao sam o tebi lepo mišljenje, čitajući tvoje tekstove i komentare. Mogao bi ti tvog da doniraš. Učestvujem u doniranju. Ulažem Rovera. Nije sve u trgovini. Inače spadaš u fine trgovce. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje imam lepo misljenje o svima Fora je da se malo spusti lopta, laganooooooooooo samo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Legenda kaže, kad se nađe tako big balls head iza tastature, uživo obično bude fićfirić kom je tastatura najveći domet. Tako da no sikiriki, predugo sam ovde da bi bilo ko mogao da me iznervira. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 5, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Ja takve poklanjam ili dam da se nosi na otpad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta čekaš onda sa Roverom? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 5, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Doniram ga u dobrovoljne svrhe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pametno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko neki predlog za cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 693 Napisano Mart 13, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 meni se tako ismejase sto sam stavio za prednju gumu 6000din. A ja se snebivam sta da stavim kao pocetnu cenu, nemam blage veze, niti mi je interes ''da zaradim''. Guma mi ne treba ni za lek, eno je, stoji u garazi. Da je neko ponudio 1000, verovatno bih je dao. Ali posto se njih 5-6 ismejase i iscudjavase smajlijima, kao i tebi, zakljucah temu, jer ''svetu se ne moze ugoditi''. Nazalost, meni masina nije neophodna. I smatram da je svaki oglas - korektan oglas. Ako bas smeta i nije potrebna, a niko se ne javi i ne ponudi ni dinar, zovi one firme kes za tres i mirna ti dusa. Srecna prodaja! Izvini za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 14, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan On 3/13/2021 at 3:12 PM, Alexa90 said: Ima neko neki predlog za cenu? Prodavac otpada. Tebe nisam spomenuo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 14, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da postoji negde ignore opcija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 14, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Blueser je napisao: Prodavac otpada. Takve mašine se na otpadu otkupljuju za 300 dinara ako je mali motor ili za 500 dinara ako je veliki motor. Preprodavci nude 20/30e da bi je oni prodali za 50/60e. Pričam iz iskustva, kevi prošle godine isto tako riknuo motor pa odmah zatim menjala i lagere i na kraju popizdela i kupila novu BEKO na rate 12x2000 dinara. Staru mašinu, sa viklovanim motorom i novim ležajevima, poklonila prvoj ciganki koja je vukla 3 mala deteta uz sebe. Mene nemoj na ignore, ja ovo rekoh iz najbolje namere ... On 13.3.2021. at 15:12, Alexa90 je napisao: Ima neko neki predlog za cenu? Probaj sa 50e. Kome treba za vikendicu ili za stan koji izdaje ovo je odlična kupovina. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 14, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, travelman je napisao: Probaj sa 50e Da je moja ja bih, ali iz tazbine je pa ja na svoju ruku ne mogu da određujem cenu, posebno ne da je prepolovim. Ali te potpuno razumem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 14, 2021 (promenjeno) Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, Alexa90 said: Da je moja ja bih, ali iz tazbine je pa ja na svoju ruku ne mogu da određujem cenu, posebno ne da je prepolovim. Ali te potpuno razumem... Tazbina zna cenu za forumaše. Cena za forumaše je 10.000 din Maaa daaj molim te. Promenio Mart 14, 2021 član Blueser Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...