zabac 8 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima je u oglasima .plava 1998 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ili cena nikom ne odgovara ili nema zainteresovanih za ovaj motor.Promenio sam pa sami dajte ponude u okviru teme ili na pp . Ponude neka budu realne . Razlog je sto mi hitno treba novac . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan CENA 3600 [move]3600 3600 3600 [/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 11, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ovo najlepsa afrika koju sam video! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jami 0 Napisano Octobar 11, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan VIDIM JA DA CEMO JA I TI NAPRAVITI TRGOVINU Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to za mene . Vise bi neki R . Ali hvala naponudi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jami 0 Napisano Octobar 11, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 14, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan [move]3500 3500 3500 [/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 18, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Da li moguce da niko ne zeli u cekty? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 18, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor je ekstra . Ne znam sta im je . Nego jos malo pa vise nece biti na prodaju . Zavrsicu sta sam planirao i ostace kod mene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Octobar 18, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Da li moguce da niko ne zeli u cekty? ??? Bi ja al ne vozim R pa da menjam, ovako bi prvo morao da prodajem moj EN500..vidi se da je motor odlican. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 18, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor je ekstra . Ne znam sta im je . Nego jos malo pa vise nece biti na prodaju . Zavrsicu sta sam planirao i ostace kod mene . aj nek ostane kod tebe jos malo dok ja ne prodam mog TA i ne naplatim neka potrazivanja da mogu da pokrijem razliku i eto odmah bi ga pazario. i onako je sezona kupujem-prodajem-menjam tek pocela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Octobar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A pošto Kočin TA, da se ima u vidu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 18, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 3500 evra . Mislim da sa ovom opremom i u ovom stanju to je odlicna cena. Motor treba videti pa posle pricati o svemu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 18, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan A pošto Kočin TA, da se ima u vidu? nema smisla ovde o tome - bice objava uskoro a u najvecoj meri zavisi od toga koliko iz drugih izvora uspem da odvojim za drazinu lepoticu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato moze lock!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Octobar 20, 2008 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da castiiiiis :D Jel ti kazem ja prodace se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...