Jump to content

Moto Zajednica

MT-03 SAOBRACAJNA NESRECA PIROT 15.09.2008.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 261 postova

Juce se u Pirotu dogodila teska saobracajna nesreca, Moj drug je odvezo svoju prelepu Yamahu mt-03 2007.god u Dimitrovgrad na carinu pre nedelju dana, i juce je decko, kod kog je bio MT imao tesku saobracajnu nesrecu.Vozio je druga pozadi i elikom brzinom je udario u Peugeot 206 koji je izlazio sa parkinga. Jedan od njih je imao kacigu i prosao je sa dosta preloma, dok je drugi bez kacige na niskoj hirurgiji ili kako vec....i veoma je tesko povredjen, povrede su opasne po zivot. Opsirnije se nalazi u Vecernjim novostima sa danasnjim datumom. Od Yamahe nije ostalo nista, dok Peugeot 206 nema ceo prednji kraj, ko *ebe to, u pitanju je neciji zivot sad. :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Kako se zove taj momak iz Dimitrovgrada sto je vozio, imam prijatelja u Dimitrovgradu, nadam se da nije on .

• Svrati ponekad, 209 postova

Jel moram opet da vam objasnjavam da je ziv covek ziv i da nade uvek postoje ,nemojte se zajebavati sa ovakvim stvarima ,mislim da ova crna hronika bas u to prerasta ,koliko sam procitao dosad gluposti bas ovde mislim da nijedan od vas jos nije ozbiljno svatio sta je motocikl i zivot na njemu.

Ovo je mesto gde se opisuju ljudske nesrece izazvane od strane nas samih.

Svaki pokusaj izigravanja BOGA ili njegovog procenitelja ko je za ovaj svet ako za onaj nije za ovakvo mesto .

Uzozbiljite se kada su ovakve stvari u pitanju i dajte konkretne cinjenice a ne slobodne procene .

Nikada se ne zna cije ce ime biti bas na ovom mestu .Svaki put kada komentarisete samo se u mislima postavite u njegovu kozu pa onda komentarisite .

• Drug član, 1696 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Premesti te temu, jer nije za crnu hroniku .

ja mislim da je za crnu hroniku, jer decko koji je u Nisu na neurohirurgiji ima 3% sanse da prezivi....

Dok je ziv, ma i dok ima i promil sanse da pretekne na nasu stranu mislim da nije za crnu hroniku.... i zelim mu da pobedi i da se izvuce.

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Bio sam danas u Pirotu i cuo od druga da je vozac sa kacigom zadobio puno preloma ali suvozac je preminuo na licu mesta. Nije imao kacigu i udario direktno glavom u pezo. Samo je ustao na par sekunde i pao ........

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja