Gaya 5 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam polukruzno isecene trakice, nego u komadu ravno seceno, tako da mi plastika ipak treba da bi zalepio. Ako neko ima ,da pozajmi, unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzhangriz 0 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: BG Motocikl: Sprint Apollo Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan prodajem reflektujutju samolepivu foliju: Dimenzije: 1.2mx0.5m Boja: nandzarasta Cijena? Prava sitnica - 600 din. Mislim da je trogodishnja (nisam 100% siguran). Ko hotje - dobije i pripremu za kater u corel-u. Ako admini misle da sam omashio temu i da treba da ide u berzu, neka shutnu tamo slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam tu traku sa granicnikom.Zuta.Ali i dalje ne smem da lepim jer imam shake kao lopate. ;D Tako da ostaju dok nekog drugara ne umolim da mi zalepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 10, 2009 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Reflektujuće lepljive trake sa dodatkom za montiranje na felne motocikla. Kit od 4 kom, za dve felne motocikla. 5mm x 180 cm. Crvene, sive, bele, narandžaste, 680din. www.maxmoment.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja trakice ako intersuje nekog crvene/plave/zelenu/zutu: 600 din bela: 800 din sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio trakice u "maxmomentu" i odlepile su se. Izgleda da je lepak loseg kvaliteta. Narucio sam trakice iz Louisa sa onim aparatom. Malo je nezgodno da se uradi sa tom masinom pa sam zalepio rucno i dosta korektno sam to odradio. Sto je najlepse nema sanse da se odlepe... pozdrav, Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel zna neko gde mogu da se nabave bele trakice koje su isecene tako da prate liniju felne (secene po cetrvt kruga)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 28, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod Nesica ja sam skoro uzeo plave,te iz 4 dela odlicne su! Imas njegov broj gore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ove u maxmoment-u, evo i slike za one koji nisu stigli da naruce .... ma da nije ni lose uzeti ove isjecene, jer se lakse postavljaju! .....a ove sa ovom "spravicom" kako li se vec zove , za pomoc pri ljepljenju (sto se spominju iznad), imaju da se kupe u istoj ovoj radnji, ali su pretanke bas, imaju oko 3mm sirine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod Nesica ja sam skoro uzeo plave,te iz 4 dela odlicne su! Imas njegov broj gore! Hvala ti... cuo sam se sa njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan te iz maxmomenta od 600din ne valjaju ni za qrac! kupio sam iste takve za ktm u markosu i odlepile su se SAME posle par dana a motor nisam ni vozio! sta bi tek bilo posle voznje po kisi i puskiranja na omv-u? felna je pre lepljenja bila lepo ociscena! tako da ako hocete da dobro izgleda a da se ne skida i da traje uradite ono sto sam vam napisao na prvoj strani ove teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 24, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Problematika zvana trakice na tockovima se lako resi , kupis u difol-u ZA BEOGRADJANE ILI Ns grafo za NOVOSADJANE ,0.5 m REFLEKTUJUCE FOLIJE u zeljenoj boji i garanciji 3-5-7 god., dodjes kod mene ja ih recnem za 500 din. pa ih lepi do mile volje! Samo ima jedan zajeb ako ih ne zalepis dobro jako tesko (citaj nikako) se ne skidaju! Jednostavno zar ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano Mart 24, 2010 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi mala pomoc pri izboru trakica ! Problem mi je sto mi treba neka specificna zelena boja ,nesto izmedju zute i zelene. Stavio bih iz estetskih razloga najvise da mi malo razbije monotoniju jer je motor plavo crn i ima vrlo malo zelene i mislim da bi izbor zelene bio pravi. Gde da napravim takvu boju koja nece bledeti i koja ce dobro drzati i ako takvu nadjem a da nije isecena u trakicu gde da isecem na 1/4 kruga??? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Problematika zvana trakice na tockovima se lako resi , kupis u difol-u ZA BEOGRADJANE ILI Ns grafo za NOVOSADJANE ,0.5 m REFLEKTUJUCE FOLIJE u zeljenoj boji i garanciji 3-5-7 god., dodjes kod mene ja ih recnem za 500 din. pa ih lepi do mile volje! Samo ima jedan zajeb ako ih ne zalepis dobro jako tesko (citaj nikako) se ne skidaju! Jednostavno zar ne! ja vec kupio foliju sad mi samo kater treba gde se ti nalazis da dodjem da to isecemo? moze i na pp telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 24, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 30 KM od BGD Prhovo se zove selo gde ja zivim i mogu da isecem caterom ali sam da lepis! 063521586 dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala ali mi lakse-blize bilo ovde da isecem kostalo me 600din na slaviji i za razliku od tih fabrickih od 6mm ja sam napravio od 13!! evo kako izgledaju zalepljene slikano bez blica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i sa blicem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a evo kako izgleda nocu :o slikano mobilnim i bez ikakvog posvetljenja ili editovanja u photoshopu ili slicno nisu mi rekli da je folija radioaktivna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Exxtra je ispalo... svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Extra je! Kako su ti sekli ovo, iz delova i koliko? Sekli su u polukrug? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
:-) 0 Napisano April 1, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaaa oslepo sam .. :-p .. extra izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Extra je! Kako su ti sekli ovo, iz delova i koliko? Sekli su u polukrug? isto kao i kad sam sekao za MT-03 - procitaj moj post na prvoj strani ove teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Extra je! Kako su ti sekli ovo, iz delova i koliko? Sekli su u polukrug? isto kao i kad sam sekao za MT-03 - procitaj moj post na prvoj strani ove teme Procitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni stigle trake iz Pola i nabavio onu plastiku al nikako da se usudim da ih stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da Vam resim sve probleme oko traka za felne,imam kater i potrebnu foliju a ako ste u Bgd-u i zalepicu Vam za dz. 064/11-33-177 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...