Petre 779 Napisano Februar 19, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da kupim Carbone Lorraine plocice, ali u MKD ih nema, a za Bugarsku mi treba PCR. Dali postoji neka prodavnica u juznoj Srbiji ( Vranje/Leskovac) koja ima ove plocice na lageru? Montirao sam Ferodo eco friction ali nisam zadovoljan. Hvala. PS nisam pronasao u onoj temi o prodavnicama Promenio Februar 19, 2021 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Februar 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Barel Nis +381693322256 A imas i Barel motoshop na webu pa priupitaj Promenio Februar 19, 2021 član Petartdm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17221 Napisano Februar 19, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo je jako lose sa tim plocicama, ne znam zasto bacas pare, uzmi TRW Sinter i neces se pokajati, nema boljih kod nas, samo njih vec godinama koristim na svakom svom motoru. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam u Barelu Brembo,dobre su skroz,mozda da uporedis cene.Imaju prodavnicu u Bg i Nisu. Uzeo je i drugar i njemu su ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Februar 19, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, BokyBoy said: Moje iskustvo je jako lose sa tim plocicama Imao sam ih na Yamahi i ostale mi u dobrom secanju :). Brembo su OK, ima ih ovde ali samo za prednji tocak, ne daje opciju za zadnji. Ne bih se "igrao" jer sam sa Ferodom video da ne vredi, nisu imali platinum (po katalogu), pa uzeo eco "koje bi trebalo" da odgovaraju. Prvi model ispali predebeli i nije ih se moglo montirati. Nisam hteo da struzem. Drugi model se "upasovao" ali posle mesec dana vidim prsten rgje na ivici diska sirok mozda milimetar... ne dobacuju do kraja. Ako ih ostavim zeznucu disk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17181 Napisano Februar 19, 2021 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj naci EBC, Galfer. Polusinter ti je sasvim dovoljan za nazad ne treba ti sinter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Februar 19, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ma da druze, u pravu si, ali sve ovde nesto kinesko , a to nekako... ne bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 259 Napisano Februar 22, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Na osnovu komentara zakljucujem da Ferodo nije bas neki izbor. Ja sam kupio pre par godina jedan set prednjih, cisto za rezervu ali sam sve vreme koristio Nissin i EBC. EBC duplo jeftiniji od Nissin-a ali Japanac ipak za nijansu bolji, bar meni. Promenio Februar 22, 2021 član Dovakhiin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Februar 22, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za EBC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...