Bokes 2985 Napisano Jun 11, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ubava gospodja :-)Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5430 Napisano Jun 11, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te izaslo to estetsko sredjivanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12569 Napisano Jun 11, 2021 Ne silazi, 7340 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo lepše od većine novih motora. Našibaj besno ogibljenje i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jun 11, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Top! Za u vitrinu, deca da ne diraju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dubinko 22 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda africa rd04 1990 Prijavi odgovor kao problematičan Hvaaala svima. Ispalo je odlicno i ja sam prezadovoljan. Farbanje, nalepnice, cela grana sa auspuhom, stitnici za ruke, retrovizori, migavci, vizir, kofer i jos par sitnica, sve ukupno oko 1300e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5430 Napisano Jun 11, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Dubinko said: Hvaaala svima. Ispalo je odlicno i ja sam prezadovoljan. Farbanje, nalepnice, cela grana sa auspuhom, stitnici za ruke, retrovizori, migavci, vizir, kofer i jos par sitnica, sve ukupno oko 1300e. A samo farbanje i nalepnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dubinko 22 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda africa rd04 1990 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, drmilan_ je napisao: A samo farbanje i nalepnice? Farbanje 300e i nalepnice 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9676 Napisano Jun 11, 2021 Drug član, 1465 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika izgleda brutalno, svaka čast! Da li si nalepnice kupio negde gotove ili ti je neko pravio po želji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Jun 11, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Bombona prava Sent from my M2102J20SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2526 Napisano Jun 11, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan PRELEPA JE!. Bas sa ukusom sredjen motor. Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12569 Napisano Jun 11, 2021 Ne silazi, 7340 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi još neke dobre okrugle maglenke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dubinko 22 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda africa rd04 1990 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dubinko 22 Napisano Jun 11, 2021 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda africa rd04 1990 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, bajker71 je napisao: Afrika izgleda brutalno, svaka čast! Da li si nalepnice kupio negde gotove ili ti je neko pravio po želji? Hvala puno. Sve pravljeno, ja smislio dizajn a Branislav iz Borce radio nalepnice. Promenio Jun 11, 2021 član Dubinko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dubinko 22 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda africa rd04 1990 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Stavi još neke dobre okrugle maglenke. Da da, to je u planu al nisam jos stigao da uradim. Treba kod Sebe da radim sipke sa prednje strane i maglenke da se stave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14187 Napisano Jun 11, 2021 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, sa ukusom uradjeno ali meni jedna stvar bode oci (zbog tipa motora) fale ti harmonike/stitnici vila, i estetski i funkcionalno. Ostalo cista 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jun 12, 2021 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i tebi i majstorima koji su radili.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Jun 12, 2021 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Što joj ne obu TKC80 mjesto ovih papuča, i da slažem se sa bdadom glede zaštitnih guma, toje grijeh a i sramota ne stavit na jednu Afriku kraljicu.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...