Milllan 83 344 Napisano Februar 13, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/YYnV4fXiAb8 Neverovatno zaista https://youtu.be/-RtnDYJt8C4 Ne znam zasto ne prikazuje prozorce sa snimkom, ali koga zanima neka ode linkom na youtube Promenio Februar 13, 2021 član Milllan 83 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da je on ostao satstavljen celih pola miliona. sigurno je nesto radjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 13, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vampa je napisao: ne verujem da je on ostao satstavljen celih pola miliona. sigurno je nesto radjeno Izgleda da motor nije. Na drugom klipu je snimak kako rastavljaju motor i traze tragove habanja. Jedino ako neko nije podigao km.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan znaci nova mercedes 123 je stigla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci nova mercedes 123 je stigla Kako? Šta? Rekao si magičnu reč, 123, sad molim za objašnjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Februar 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan pa 123 je sinonim za prelazenje velikih kilometraza bez kvarova tako da se sada u novije vreme moze reci "prelazi kao Piaggio" Promenio Februar 14, 2021 član alexanto sastavljanje uzastopnih postova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 13, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Čuvena mečka 123, pre koju godinu sam čitao da prema TÜV u proseku se prvi veliki kvar javljao na više od 700.000km. Mečka zbog koje umalo ne zapadoše u kizu, jer se rezervni delovi nisu prodavali. Što se tiče skuterića svaka mu čast, za moje shvatanje i da je radjen jednom motor opet ozbiljna km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @Rašica za motor i vise nego ozbiljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa 123 je sinonim za prelazenje velikih kilometraza bez kvarova A to. Onda dobro. Volim je, iz dna duše, pa sam odreagovao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 13, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Rašica je napisao: Čuvena mečka 123, pre koju godinu sam čitao da prema TÜV u proseku se prvi veliki kvar javljao na više od 700.000km. Mečka zbog koje umalo ne zapadoše u kizu, jer se rezervni delovi nisu prodavali. Što se tiče skuterića svaka mu čast, za moje shvatanje i da je radjen jednom motor opet ozbiljna km. Jos se i vidi da nije mazen i pazen, kisa, sneg.... svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 599 Napisano Februar 13, 2021 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi nesto drago sto imam taj agregat na skuteru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Februar 13, 2021 Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To su te prave kilometraže sa zapada a kod nas kad ti motori stignu onda imaju 30-45 000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan u najboljem slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 13, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, srbac je napisao: To su te prave kilometraže sa zapada a kod nas kad ti motori stignu onda imaju 30-45 000km Jbg neko zivi od toga Zivim u Sapcu pa znam kako je sa automobilima. Svaka malo veca kuca - uvoznik polovnih vozila. Ima i postenih dusa naravno, ali mnogi zive od skidanja km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan da i na kraju kazu ljidi bezi od tog krsa sa 180000 prolupao motor a on mucenik milion prosao. trazio mi otac B6 pasata sa nekih 150-200000 kada sam mu rekao koje su cene dobio sam odgovor "za te pare cu dva da kupim u srbiji" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 13, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Napominjem : ima u Sapcu i postenih ljudi, odnos je pola - pola, znam lika iz Bgd koji je skinuo 600000 km.... za ne poverovati....i mirne savesti prodao vozilo. Neki ljudi od toga zive i ima ih svugde po Srbiji, od Vranja do Subotice. Za to postoje ovlasceni servisi ili ovce za sisanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Februar 13, 2021 (promenjeno) U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Milllan 83 je napisao: https://youtu.be/YYnV4fXiAb8 Neverovatno zaista https://youtu.be/-RtnDYJt8C4 Ne znam zasto ne prikazuje prozorce sa snimkom, ali koga zanima neka ode linkom na youtube Nisam neki fan piaggio brenda al ovo je stv za nepovjerovat Promenio Februar 13, 2021 član Jovan9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan verujem da je tako da ima i postenih ali to su uglavnom novija vozila koja nece neko da kupi bez predhodne provere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 13, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za svaku pohvalu... kvalitetno ulje, redovna zamena, normalan vozac, dobro gorivo. Tesko je ovo postici kod nas, mada... ne znam, tesko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5917 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednog Beva 250 kog sam odrzavao, prebacio 300.000 km. Skinem glavu jer sam mislio da je dunuo dihtung, cilindar, vidi se honovanje. Pomesao je vodu i ulje na semeringu vodene pumpe, i to je primeceno odmah. Sem pumpe i 2 kvacila, nista vanredno. Jedino sto je menjan siber karba jer se potrosio toliko da se odlimio i par setova iglica plovka. Cuvam siber jos uvek za ovakvu rubriku. Ono sto je menjano vise puta je lezaj kormana. I jednom sve komplet na zadnjem vesanju. Bolcne, lezajevi, amort. Na agregatu nista radjeno sem napisanog. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15643 Napisano Februar 13, 2021 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Blaza je napisao: ... kvalitetno ulje, redovna zamena, normalan vozac, dobro gorivo...... Moguce je dobaciti, kljuc i nada dugotrajnosti . pre 8 minuta, abarth_maniac je napisao: Skinem glavu jer sam mislio da je dunuo dihtung, cilindar, vidi se honovanje. Pomesao je vodu i ulje nisam bio te srece, 250ccm karb verzija sa booga oca km kod mene je prlnuo diftung 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...