mitri 1847 Napisano Septembar 15, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Na javnim putevima - NIJEDAN A na stazi bih rado probao bilo koji ... moze recimo CBR1000RR (2008) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam Easy Ridera. Na putevima ni jedan. Ako imam vise motora a R da mi sluzi cisto za promenu uzeo bih R1. Volim sve motore ali R su mi ubedljivo naj neudobniji. Taj polozaj mi u opste ne odgovara. Tezak sam oko 110 kg i previse se navalim rukama tako da mi utrnu od vibracija za 5-10 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Najvise CBR1000RR ( ne novi) i Ducati 1098 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan PRVENSTVENO KAWASAKI ZX 12 R ili HONDU CBR 1000 RR,A NE BUH OPROSTIO NI SUZUKI u K7.ali od zelja nema nista vec odo ja da zasucem rukave pa mozda sledece godine i bude nesto....ovako masta cini svasta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hm..Ajde kada je vec masta u pitanju... MV AGUSTA F4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste masta, ali ne bih preterano da odlutam od realnosti. Od litrica, YZF R1 model 00-01, samo taj i nijedan vise. Nema jednog jedinog sklopa na tom motoru za koji bih mogao da kazem "e ovo mi se ne svidja na njemu", a drugo, legao mi je po gabaritima kao budali samar, imao sam utisak da mogu na mesec sa njim da odem a da se ne umorim. Kao da su uzimali moje mere kad su pravili taj motor. Od sestica, definitivno Triumph Daytona D675, CRNI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 16, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih neki litarski V2. Probao sam TL1000R i njega bih vrlo rado vozio. Mozhda bih se predomislio kad bih probao VTR1000sp1/2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ninja 250 R! I to mi je puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BMW K1200R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan FZR 1000 devedes'drugo godiste, al da bude nov, crveno plavo beli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan neki chopeR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 16, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ZX-12R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ZX6R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan 1098 skromno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan honda cbr 1000rr repsol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 16, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan CBR 1000 RR,Repsol boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan ne prepisuj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan CBR 600 RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Septembar 16, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan obbrati paznju na moj NICK ;) ;) ;) ;) naravno R1 i samo R1 :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 1. Kawasaki Ninja ZX6-R 2005 Meni najlepsi R do sada! 2. Honda CBR600RR zadnje serije. ;D 3. Suzuki GSXR600 K8 600-tke su za mene sasvim dovoljne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Ducati 1098...r,s...ma bilo koji... POsle njega novi fireblade...onaj sa Bordo-belom kombinacijom...skromno, nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da bi voleo kawu da vozim i to model 636 2006godiste i desetku 2005godiste a mogla bi i model 2006/2007 takodje desetka ostali R modeli me ne zanimaju,naravno da bi voleo da ih probam voziti a ove modele sto sam nabrojaoi voleo bih da ih posedujem makar na nedelju dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ZX6R Pa tebi je ispunjena zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan ZX-14 ili R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ZX-12R Da ti nije mali? a 14-ica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...