Nemanja Pavlović 0 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam Malaguti Drakon Ducati Corse 50cc, 2 taktna masina, ali imam jedan problem, auspuh mu se nalazi ispod sedista, i kad od vozim nekog, ili kada se sam vozim, dukserica, jakna i slicno mi se mnogo osecaju na sagoreni benzin, ali preterano... On koristi super, imao je katalizator, ali je poceo da ga gusi (nije hteo da predje 20kmh) pa mi ga je majstor izvadio. Sta da radim? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Malaguti Drakon Ducati Corse 50cc, 2 taktna masina, ali imam jedan problem, auspuh mu se nalazi ispod sedista, i kad od vozim nekog, ili kada se sam vozim, dukserica, jakna i slicno mi se mnogo osecaju na sagoreni benzin, ali preterano... On koristi super, imao je katalizator, ali je poceo da ga gusi (nije hteo da predje 20kmh) pa mi ga je majstor izvadio. Sta da radim? ??? ulje za cvaju ... sa mirisom ... ne rešava problem ... ali ublažava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Imam Malaguti Drakon Ducati Corse 50cc, 2 taktna masina, ali imam jedan problem, auspuh mu se nalazi ispod sedista, i kad od vozim nekog, ili kada se sam vozim, dukserica, jakna i slicno mi se mnogo osecaju na sagoreni benzin, ali preterano... On koristi super, imao je katalizator, ali je poceo da ga gusi (nije hteo da predje 20kmh) pa mi ga je majstor izvadio. Sta da radim? ??? ulje za cvaju ... sa mirisom ... ne rešava problem ... ali ublažava Koristio sam ovo ulje ali ozbiljniju (trckacku) verziju i odlicno je, nikakvih problema sa masinom a miris je extra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ostala cela litra ovog ulja nekoriscena a sad mi vise ne treba. Ako si iz bgd-a i interesuje te, pusti pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan to ti je kod 2t normalno.. jos ako ti je fabricki auspuh onda jos vise dimi.. jedino je resenje da kupish neki rezonantni auspuh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Performanse i lep miris ne idu zajedno kod malih masina. Ti sa tvojom cvajom si duplo startniji ali ja sa mojim 4T sokocalom sam sporiji ali uzivam u lepom vazduhu i maloj potroslji (2L) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...