Jump to content

Moto Zajednica

auspuh mi isuvise dimi, sta da radim

Recommended Posts

• U prolazu, 38 postova

Imam Malaguti Drakon Ducati Corse 50cc, 2 taktna masina, ali imam jedan problem, auspuh mu se nalazi ispod sedista, i kad od vozim nekog, ili kada se sam vozim, dukserica, jakna i slicno mi se mnogo osecaju na sagoreni benzin, ali preterano... On koristi super, imao je katalizator, ali je poceo da ga gusi (nije hteo da predje 20kmh) pa mi ga je majstor izvadio. Sta da radim?  ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 695 postova

Imam Malaguti Drakon Ducati Corse 50cc, 2 taktna masina, ali imam jedan problem, auspuh mu se nalazi ispod sedista, i kad od vozim nekog, ili kada se sam vozim, dukserica, jakna i slicno mi se mnogo osecaju na sagoreni benzin, ali preterano... On koristi super, imao je katalizator, ali je poceo da ga gusi (nije hteo da predje 20kmh) pa mi ga je majstor izvadio. Sta da radim?  ???

ulje za cvaju ... sa mirisom ...  :)

imagemagic.php?img=ztDJyNPalOTKxdPW5MjZnJqYlZKhnZKek83YyA%3D%3D&w=600&h=600&page=popup

ne rešava problem ... ali ublažava :)

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

ulje za cvaju ... sa mirisom ...  :)

imagemagic.php?img=ztDJyNPalOTKxdPW5MjZnJqYlZKhnZKek83YyA%3D%3D&w=600&h=600&page=popup

ne rešava problem ... ali ublažava :)

Koristio sam ovo ulje ali ozbiljniju (trckacku) verziju i odlicno je, nikakvih problema sa masinom a miris je extra  ;D

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Performanse i lep miris ne idu zajedno kod malih masina. Ti sa tvojom cvajom si duplo startniji ali ja sa mojim 4T sokocalom sam sporiji ali uzivam u lepom vazduhu i maloj potroslji (2L)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja