Jump to content

Moto Zajednica

GoPro Hero 5 Black

Recommended Posts

• Drug član, 1296 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Društvo, da kamera ne bi i dalje skupljala prašinu, odlučio sam da je ponudim ovde. Ima relativno dosta opreme, uglavnom sve sa slike ispod:

IMG_20210202_181312_1.thumb.jpg.4f861fed0feda80abce1798c4b9d4eba.jpg

Kamera nije mnogo korišćena, imam i originalno pakovanje sa računom itd. Dobar deo opreme je original GoPro, ali je jedan manji deo preostao od bivše Sjcam kamere. Sve baterije su originalne, punjač puni sve tri baterije istovremeno. Kamera je u dobrom stanju, nema nikakvih oštećenja osim blage ogrebotine preko plastičnog displeja sa prednje strane, kao i preko četvrtastog poklopca objektiva koji je zamenjen novim, takođe originalnim GoPro poklopcem (na slici se levo od kamere vidi oštećeni poklopac). Osim navedenih stvari nema nikakvih drugih nedostataka i sve je potpuno funkcionalno.

Okvirna cena bi bila nekih 250€ za sve, i ako je neko zainteresovan, za više detalja može me kontaktirati putem privatne poruke ovde.

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 524 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900

Ako do toga dođe, i meni treća baterija, onaj sunđer za smanjivanje šuma (ako dobro vidim, ono crno sa desne strane baterija) i ona lula kopča. :) 

Sad ćemo mi to očas ti rasparčamo. :jee:

Promenio član Marek1987

Teško da će se naći i treći koji bi kameru kupio bez i jedne baterije. :D Svakako, ne bih rasparčavao komplet, barem ne za sada. Ako se slučajno javi neko ko bi uzeo samo kameru, imaću vas na umu.

Ćebe nije na prodaju, kupili mama i tata da nam bude toplo! :D A za laptop, pa drago mi je da je tako. Ja još uvek žalim za njim... :D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja