cvele 1389 953 Napisano Februar 4, 2021 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco!kupujem adaptere za migavce,upitanju je Kawa zx6r iz 98god,ako ih neko ima u ponudi :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Провери у Максмоменту. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Februar 9, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nadji nekog ko ima 3d printer za plastiku da ti napravi, ja sam napravio za moju suzanu kod ortaka i perfektno je 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 838 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovakve video u Barelu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 10, 2021 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4139 Napisano Februar 10, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si nabavio, moze info gde?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Februar 11, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Da li si nasao adaptere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 355 Napisano Februar 11, 2021 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih u Maxmomentu, koliko sam video-800 kinti. A imaju dobre popuste jos uvek, al mi rece covek da nece jos dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 11, 2021 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos uvek,parkirao sam oba motora ne verujem da cu ih voziti dok se malo vreme ne prolepsa,pa nisam zeleo da zurim,ali cu ih uzeti svakako,hvala jos jednom momci na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Februar 12, 2021 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Ovo imate na aliexpresu za 2e sa sve postarinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...