Snake 06 7 Napisano Jul 5, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ponudu za KTM-a,crossericu narawno,125ccm,cwaja,1998, oko 40ks + izduw koji dodaje josh 10-ak,nigde ogreban,1000 km. nemachki papiri,regularan... taj lik nece wishe da ga wozi i trazi 700 eura,shto uopshte nije mnogo,ali me zanima kakwi su KTM-owi motori,performanse,prednosti-mane, potroshnja..... Pa :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 5, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno-performanse i potrosnja imaju velike brojeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa sigurno je neizmerno bolji od tvoje Kawe mada da ima 50ks, u to nesto ne verujem, mislim da te laze. Gde se nalazi motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 5, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ponudu za KTM-a' date='crossericu narawno,125ccm,cwaja,1998, oko 40ks + izduw koji dodaje josh 10-ak,nigde ogreban,1000 km. nemachki papiri,regularan... taj lik nece wishe da ga wozi i trazi 700 eura,shto uopshte nije mnogo,ali me zanima kakwi su KTM-owi motori,performanse,prednosti-mane, potroshnja..... Pa :?:[/quote']Prvo 50 konja ,jako tesko.Drugo kako zna da je presao 1000 km, ako je cross motor,posto je verovatno takmicarski.Trece , KTM iz te generecaije nije ni blizu ovim danasnjim koji su dosta dobri i konkurentni.Uglavnom to je profesionalan motor, sa kojim ces verovatno svakih 10000-15000 km imati trosak novog klipa , mozda i cilindra,a negine ti ne koja klipnjaca.Ekstremno veliki potrosac , posto je cvaja koja mora da trosi i kvalitetno ulje za mesavinu koje uopste nije jeftino. Sve u svemu mislim da ti tqaj motor ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 5, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi klip na njega ide nakon par hiljada a takmicarske voznje i manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jul 5, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je SX 125 to ti je 42-46 ks max sve sa izduvom i ostalim, do 7-8 litara ako rabiss sve konje, na 10 sati rada otvaranje za takmiccare pa se mjenja sve ssto je izasslo iz tolerancije, odliccna makina, ako occes bass kros da voziss, uzi ali su djelovi skupi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 6, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan na 10 sati rada otvaranje za takmiccare pa se mjenja sve ssto je izasslo iz tolerancije' date=' od[/quote'] A ulje predpostavljam menjas sa zalaskom sunca?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Jul 6, 2006 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan KTM sto se tice crossa je u samom vrhu, 1998 model je je jeko dobar i vozan, vozniji i od honde i od suzukia, yamahu 125 nisam probao tako da ne mogu govorim o njoj. Oko 40 konja ima max i za tu god cijena je prihvatljiva, provjeri koji klip ima A,B, ili C prgledaj semeringe da ne sline, lanac lancanike osnovno i ako je dobar kupuj, probaj jos spustiti 50, 100 eura. A sto se tice potrošnje, ako voziš amaterski kao ja, govorim o stazi a ne o vožnji po livadama, vjeruj mi da rezervoar neces uspijeti potrošiti za cijeli dan vožnje, jer nakon 10 -15 krugova više flašu vode ne možes držati u ruci koliko sve boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 6, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pa sigurno je neizmerno bolji od tvoje Kawe mada da ima 50ks' date=' u to nesto ne verujem, mislim da te laze. Gde se nalazi motor?[/quote'] Pa narawno da je bolji,kao da ja to nisam znao. Motor je trenutno u bg-u. Mada ja ne wolim cross,opet mi je nekako zapao za oko Dosta je snazan za tu kubikazu,ali ewo wec me hwata polemika zbog potroshnje :? Mada ja nemam nameru da se neshto iziwljawam na njemu (pa dobro,mozda samo malo :twisted: ), ali ako ste u prawu oko habanja klipa,cilindra, i ostalog gore nawedenog,onda mi se chini da owaj motor ima wishe mana nego wrlina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 6, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Trece ' date=' KTM iz te generecaije nije ni blizu ovim danasnjim koji su dosta dobri i konkurentni. [/quote']I dosta skupi. Swe u swemu hwala na sawetu,imacu ga u widu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 6, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan A ulje predpostavljam menjas sa zalaskom sunca?!? Dvotaktni je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 6, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan A ulje predpostavljam menjas sa zalaskom sunca?!? Dvotaktni je. Vidi stvarno pise cvaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 6, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro,mozda ti latinica slabije ide.... Hwala swima momci,jawicu ako bude prinowe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...