Jump to content

Moto Zajednica

Koji je najbolji a koji najgori komad opreme koji ste kupili i zasto?

Recommended Posts

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Najgori komad opreme koji sam IKAD kupio je kaciga Shark RSI (309e), ja nikad nishta gore nisam stavio na glavu.  >:(

Prva 2 meseca je bila super a posle raspad. Sreca pa Makiju nije odgovarala velichina dok je josh bila nova inache da sam znao kako ce da se zavrshi grizla bi me savest da sam mu uvalio. U stvari da sam znao kakva ce da bude posle 2 meseca ne bih je platio ni 20e.  >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Dvoumim se izmedju ove dve jakne, koju da kupim . Jedna je Roleff a druga neznam kako se zove.Ima li ih neko i jedini mi je problem letnje vreme da nisu pretople.

post-4634-12879009691347_thumb.jpg

post-4634-12879009692252_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 385 postova

Kacigu koju trenutno nosim KBC force,nema ni godinu dana sva se raspala i jaknu IXS katastofalna jakna

to je sto se tice losih stvari,a dobre letnju jaknu Bering,pantalone za putovanje i to je to.Sto je jeftino

K...U ne valja.Ni ono preskupo ne znaci da ce biti dobro.Tako da svake godine kupujem novu

kacigu to mi je najbitnije.

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere
Najgori i najbeskorisniji deo opreme koji sam kupio je malo crno shlemche

Ovo je potpuno isti slucaj kod mene. To slemce apsolutno nicemu ne sluzi. Sada samo skuplja prasinu u tamo nekom cosku, mozda moze da posluzi za dekoraciju.

Od opreme kojom sam zadovoljan, cizme Forma, touring model, mislim Highway, retko udobna obuca, zaboravis da su ti na nogama, traju vec oko 50000km ili oko 5 sezona i tek su pred kraj ove sezone pocele da propustaju vodu i to na stepu na zastiti za menjac.

U opremu sa kojom sam zadovoljan svrstavam i kacigu Nolan N83. Nolan je nesto kao auto Golf. Nije ni najbolji ni najlepsi, ali radi posao za sve pare!

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Pa ja sam dosad najbolji komad sto sam kupio i prezadovoljan sam je kaciga Schubert S1 extra kaciga zvucna izolacija mi se najvise svidja!!!

A nsjgori komad sto pazarih pazite sad je kisno odelo ono zuto djubre iz louisa hehe raspao se cim sam ga zavrnu preko 100km  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D

• Svakom po zasluzi, 12426 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Aleksandra, ja imam istu takvu Roleff jaknu, samo što je moja dibidus crna, ima sve protektore i postavu koja se skida.

Pošto sam je dobio pre 15-tak dana, za vrućine ne znam kakva je, ali bez postave na 20-tak stepeni bogami produvava dobro, ima dobre otvore za ventilaciju, tako da mi je čak bilo malo 'ladnjikavo u njoj.

Sa postavom totalno druga priča, vetar uopšte ne oseća. Za kišu još ne znam, nisam probao.

Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Najbolji deo opreme koji sam kupio su cizme engleske firme " Itshide "  . Kupio sam ih davne 1982 godine, i jos uvek su dobre. Doduse onaj crveni deo pri vrhu je ispucao ( skaj ), ali je ostatak od prave koze debljine 2 - 3 mm .  Ove cizme nosim samo kad idem na putovanja. Redovno ih odrzavam , a za zimu sam napravio kalupe od kartona da odrze formu. Na netu sam nasao da firma jos postoji, i prave maltene identicne cizme koje su letos kostale oko 190 funti, a sad su na zimskom snizenju i kostaju ( samo )  150 funti.  Imaju samo jednu manu : Probao sam da ih nosim po snegu, ali se jako klizaju !

Evo slika:

• U prolazu, 96 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 - 2005

Ja cu da pocnem od najgoreg ;D ;D

Definitivno najzalije mi je sto sam kupio caberg kacigu

JGTMI.jpg

Najbolji deo opreme, hmm, imam je toliko malo da ne mogu da kazem koji je najbolji,

al recimo da izdvojim IXS patike i IXON jaknu ;) za te pare odlicno ;D

Zasto najgora Caberg kacigu?

Imam je i ja, kupio ove godine vrlo je slicna (neznam koji je model tacno) i prezadovoljan sam

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

Najbolji pa nema mnogo Modeka jakna i Marushin 888 ... mada cena kvalitet rukavice bez prstiju iz army shopa , za lepo vreme extra su .. jedino shto moraju dobro da se operu pre upotrebe da ne bi bilo (chupo si peteljke iz grozdja za vino ) ...

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Imao sam neke Orina kevlar rukavice i nisam ih ni posteno ni nosio jer su mi ispale iz ranca na putu ZR-NS... Bilo mi je bas krivo sto se to tako dogodilo... Inace rukavice nisu lose..

Steta sto si ih posejao.Jedne sam jednostavno potrosio od upotrebe i sad sa kupio nove 36e,odlicne su,jedino mislim da nisu bas za hladno vreme ali ja po zimi

ni ne vozim motor.Jaknu Alpinestar,koznu sam toliko iznosio da je cak i mene sramota da je oblacim,a najgora kupovina mi je kaciga Nitro.Duva,vizir od

prvog dana ne naleze lepo a kad treba otkaciti kopcu cesto pozelim da mi je neka brica pri ruci.

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Najbolja je kozna jakna koju sam skoro uzeo a najlosije su rukavice honda racing za hladne dane a i po srednje toplim danima 5 - 10 C pustaju vazduh i trne prsti  >:(

• Svrati ponekad, 489 postova

Najgori deo opreme:

Uvex Police, dobio sam je pre 8 godina kada sam dobio i prvi motor.

Open Face kaciga koja ne vredi q*cu.

No poklonu se u zube ne gleda.

UVEX_police.jpg

Najbolji deo opreme:

Joe Rocket Atomic rukavice.

Savrshene, ni tople nit hladne.

Komotne, lepe ma sve full.

Ovako izgledaju moje

joe-rocket-atomic-gloves.jpg

Onda UFO pojas i rukavice letnje.

Pojas odlichan tachno greje meshinu tamo gde treba.

Dok rukavice lade za sve pare, full za leto.

Videccemo kako cce se Arai pokazati.

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel

Najgori komad opreme mi je bio safebet  kaciga  ;D, svaki komentar je suvisan...

A najbolji fox rukavice, stvarno full, platio sam ih oko 25 e na sajmu, cini mi se da se radnja zvala moto manija ili tako nesto...

• U prolazu, 24 postova

Najgori deo su ni Suomy zimske rukavice jer propustaju i vetar i kisu a i pocele su jako brzo da se odsivaju ! ???

Na najbolji deo jos uvek cekam.

Docekao sam i najbolji: Alpinestars BIONIK 2 komplet kornjaca! ;D :D;)

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Najgori deo ... Pa MOTOR !!! izbi mi sve pare iz dzepa !!! te gorivo, te gume, pa ova kaciga, pa ona kaciga, gle leeepe zimske rukavice, pa jakna, cizme, koferi, torbe, navigacija, automat za espresso ;D.... i nema kraja !!! ;D ;D ;D

E da NOLAN 102 ! "neko na forumu rece da ima tendenciju da se raspadne" !!! i to cak sama od sebe na polici !!!  ;D

Prodajem divan primerak Nolan 102 matrix !!!  ;D

• Drug član, 2143 postova

Najgori deo ... Pa MOTOR !!! izbi mi sve pare iz dzepa !!! te gorivo, te gume, pa ova kaciga, pa ona kaciga, gle leeepe zimske rukavice, pa jakna, cizme, koferi, torbe, navigacija, automat za espresso ;D.... i nema kraja !!! ;D ;D ;D

E da NOLAN 102 ! "neko na forumu rece da ima tendenciju da se raspadne" !!! i to cak sama od sebe na polici !!!  ;D

Prodajem divan primerak Nolan 102 matrix !!!  ;D

Bolje da budes veliki dobrotvor kao Djura, pa da te gomile opreme sto ti ne treba poklonis...ionako ces NOLAN N-102 tesko prodati...

;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja