sensei 1 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan kupujem klasike u dobrom stanju,kao sto su boldor,kawasaki z1000,z1300,ako neko nesto cuje,neka javi.pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Bivan sa foruma ima Boldorku iz 1982 kao nova prva farba i sve ostalo u originalu. Vidi sa njim mozda i prodaje nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ako je to onaj lik sto ima jednog stranca i jednog na nase table,onda sam gledao,crvene boje,ali ovaj jedan nije u nekom stanju,a ovaj drugi nema papire....ali hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan ako je to onaj lik sto ima jednog stranca i jednog na nase table,onda sam gledao,crvene boje,ali ovaj jedan nije u nekom stanju,a ovaj drugi nema papire....ali hvala u svakom slucaju To nije taj lik ima samo jednu Boldorku 900 i registrovana je na njega vec par godina i pored nje nema nista drugo. A inace ovako ocuvanu sigurno nisi video veruj mi sta ti kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala,kontaktirao sam BIVANA,ali mi ne nije odgovorio na poruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se ja snjim pogledace poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...