Vlada R1 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Ziveo, zemljace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Septembar 14, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav! I dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za gostiprimstvo. TA96 - imas pravo. Sramota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao, ... i came from the land down under ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao.Bilo bi dobro da se nekada okupe svi Srbi bajkeri na jednom mestu,i da uz gibanicu i rakiju razmenimo utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Borise i dobrodosao! E da nam je sezona kao tebi,gde bi nam bio kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao druze nash pozdrav i veliki respect tamo dole mislim sa one strane zemlje!!!!let there be brotherhood!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Zemuna Uskoro ces moci mozda da iskocis iz crne rupe u Zenevi. A posle ti nismo daleko hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan TA96 - drage volje bi se vratijo opet. Sigurno neci biti ove godine...ali, ko zna? Ja se nalazim u Sidneju - ali cesto putujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan vwliki pozdrav i dobrodošlica i od mene! kao što neko već reče - imaš najbolje zanimanje na svetu, voziš razne motore i još ti plaćaju! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao kolega! Kako da organizujemo da testiram tu MV Agustu 312 ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan "vwliki pozdrav i dobrodošlica i od mene! kao što neko već reče - imaš najbolje zanimanje na svetu, voziš razne motore i još ti plaćaju" Hvala, i ja po neki put neverujem. "Pozdrav i dobrodosao kolega! Kako da organizujemo da testiram tu MV Agustu 312 ?" Hvala, Vladamir. Pa stu ima da se testira? Ide ko lud. Radi sve ko lud. Najboli sportski motor na svetu, a posobno ako si i ti lud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ide ko lud. Radi sve ko lud. Najboli sportski motor na svetu, a posobno ako si i ti lud. ma malo ćeš ti ovde naći normalnih :D uhhh, agusta... motor koji prvo izljubiš pa tek onda voziš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja i ne traznim normalnih, Ra$. Sta cu mi normalnih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan "Pozdrav i dobrodosao kolega! Kako da organizujemo da testiram tu MV Agustu 312 ?" Hvala, Vladamir. Pa stu ima da se testira? Ide ko lud. Radi sve ko lud. Najboli sportski motor na svetu, a posobno ako si i ti lud. Verujem ti, al ja bi da testiram ;D Ne zbog mene nego zbog redakcije Izvinjavam se za offtopic, nastavicemo pricu na pm ili u nekoj drugoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DANE-TL1000r 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Basel-Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite ako nesto gresim gramatikom. Mnogo godina nisaam pisao srpski (nemam s'kim.) Pozdrav borise u tudjini evo ja sam zbog te nostalgije nesto napisao na motoru ustvari nas veliki prijatelj koji vise nije sa nama je uradio je to jedno pitanje za tebe a i za ostale sta pise ovde na rezeorvaru... pozdrav i sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cp6uja 6pe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...