Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi trebale da budu te...a stave se 15 x 12, bez obzira na gramažu...problem.И лупкање у месту.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam ja da ga bezveze menjam...ali rekoh ajde...on je majstor.. Znam da se ne moze resiti problem na tastaturi...ali znas kako... Kad odem kod majstora on zameni deo...i kaze eto..to je to.. Pa mislim se druze to i ja znam da odsrafim stari i zasrafim novi deo..ali treba malo i "majstorije"... Za ovaj poslednji zahvatvsam promenio majstora koji je rekao da ima dosta rolnica za probu...da ce probati vise gramaza pa da kupim one koje su najbolje... Medjutim na kraju je imao samo te od navodno 6.5 gr.. I onda rekao idi kupi te od 8,5 koje idu fabricki...sklopio i kaze to je to... Ja mu kazem brate ne ide preko 55kmh..a urla kao lud.. On mi kaze jbg tako je to sa 2T...on radi na obrtaje.. Kao da nisam presao 10000 + km...samo sa ovim...i ko zna koliko jos sa drugim skuterima.. Svaki dan ubijem od 80 do 130km... Znam kako dise taj skuter..Одличан је то скутер, само среди пренос и фурај.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da su ove prve rolne sto su skinute bile 10gr.. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 31, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To će ti reći jedino vagica, oko može debelo omašiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma pitaj boga gde su te rolnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da..da..znam to... kinezi sve imaju.. Ja najvise volim to sam...lagano... Ali nemam alat za blokadu varijatora pa moram u servis..Купиш ово и не треба ти никакав алат за блокирање.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Loshmi82 je napisao: Ali nemam alat za blokadu varijatora pa moram u servis.. Lošmi, taj alat je džabe. Ovakav koristim ja, odgovara za mnoge skutere, vrlo moguće i za tvoj. Dakle, ili idi kod pravog majstora, ili radi sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate niko nece da se cima... Svi bi da budu samo monteri delova... Ja sam nasao ovaj stelujuci, na KP.. Alat za blokadu Jedino je problem kod mog skutera sto bi za ovakve alate morao da skidam poklopac ventilatora i ventilator sa druge strane radilice...pa da blokiram preko magneta.. Promenio Januar 31, 2021 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Krokodilo je napisao: Купиш ово и не треба ти никакав алат за блокирање. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Gde to ima za 5100? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo u Lindi nedavno, super kvalitet za samo 5.000 din. Al se rasprodalo brzinom svetlosti, nisam uspeo da ugrabim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, boza_kg je napisao: Bilo u Lindi nedavno, super kvalitet za samo 5.000 din. Al se rasprodalo brzinom svetlosti, nisam uspeo da ugrabim... Bas cu pratiti...pa ako bude opet da uzmem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan За ударни пиштољ било пнеуматски или електрични није потребна блокада радилице, сама компресија је довољна да ошрафи мутер. Инков пиштољ сам поставио као пример, може било која марка од батериског до електричног од 500Nm за домачу употребу. Ја у радионици имам две Маките и један Рајдер, Рајдер уопште не заостаје иза Маките.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde to ima za 5100?Ово је цена у Македонију, рачунај да овде је 100€ = 6200 денара.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Aha...nisam obratio paznju... Mislio sam da su dinari .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate niko nece da se cima... Svi bi da budu samo monteri delova... Ja sam nasao ovaj stelujuci, na KP..Alat za blokadu Jedino je problem kod mog skutera sto bi za ovakve alate morao da skidam poklopac ventilatora i ventilator sa druge strane radilice...pa da blokiram preko magneta..Овај алат не паше за твој ваеијатор, нема где да се убаце оне две кајлице. Блокирање са стране магнета не долази у обзир, може се лако изместити баланс радилице. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Aha...ok..nisam znao da ne sme tako.. A ona varijanta za zupcima koja se prisrafi na dva srafa od dekle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan То можеш да одрадиш од кинеског предњег дела варијатора за GY6 50/80.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Valja li ovaj? Odvijanje 500Nm Zavijanje 100Nm Parkside uradni odvijac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Krokodilo je napisao: То можеш да одрадиш од кинеског предњег дела варијатора за GY6 50/80. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Nisam razumeo...mislis da moj deo zamenim tim kineskim koji ima mesto za alat ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Valja li ovaj? Odvijanje 500Nm Zavijanje 100Nm Parkside uradni odvijacОдвртање и савијање је исто, ваљда се штелује од 100 до 500Nm. Иначе Парксајд је одличан за те паре. Најбољи је Милвоки али он је 300 - 400€ половни, о новом нечу ни да причам али то се купује једном у животу.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo...mislis da moj deo zamenim tim kineskim koji ima mesto za alat ili...?Предњи део где хвата бендекс је исти корак зуба код кинеза и код тебе. Наџеш то половно или купиш ново 10€ и направиш себи блокатор бушечи рупице са шлицом на одреџена места да би се узубио са твојим. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дали ми разумеш идеју? Sent from my SM-G955F using Tapatalk У овом случају неко ти завари две ушице на њему доле и горе и избуши рупице. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Krokodilo je napisao: Дали ми разумеш идеју? Sent from my SM-G955F using Tapatalk У овом случају неко ти завари две ушице на њему доле и горе и избуши рупице. Da..da..razumem na sta mislis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krokodilo je napisao: Одвртање и савијање је исто, ваљда се штелује од 100 до 500Nm. Иначе Парксајд је одличан за те паре. Најбољи је Милвоки али он је 300 - 400€ половни, о новом нечу ни да причам али то се купује једном у животу. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ne...nema za stelovanje izgleda.. Tako pise na pakovanju.. Zavijanje 100, a odvijanje 500 Nm.. Ne znam da li je tih 100 Nm dovoljno da stegne varijator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је тако није добро, иако мислим да је грешка.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...