Jump to content

Moto Zajednica

koji vam je auto zadao najvise "papra"?

Recommended Posts

• Drug član, 1359 postova

Izvini kad je to bolo i kakav je to bio pezo 307 , ja idem tuda ponekad i znam da milicija pravi kontrole oko ljiga i milanovca ali nisam primetio da imaju civilna kola.

Nemam neko iskustvo sa motorom , ali moram da kazem da mi na ovoj deonici najvise problema zadaju vozaci koji neznaju da obilaze ( nabije se iza kamiona i ostane u velikom prenosu i nikad da ubrza )  ili oni koji kad obidju odma uspore i neostavljaju mesta iz njih da jos neko zavrsi obilazenje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 96 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 - 2005

Prosle leto sam krenuo do Ade na kupanje sa drugaricom. Dok polako prilasim semaforu za skretanje za Zeleznik pali se zeleno.

Iz trece prebacujem u drugu, polako obilazim kolonu u brzoj traci, izbijam na celo, brina oko 120, kad iz spore trace Honda Acord

me preskace. U trenutku zaoboravljam na drugaricu, dve brzine nize i pun gas za njim (ovo nemam obicaj, ali ovaj me nesto iziritiro)

Prvi i jedini put sam motor doterao do daske, PUN SAT, svo vreme ide ispred mene, cak i puni isto ko i kawa, ali da ga stigns nema

sanse. Brzo smo stigli na Cukaricu tako da smo kocili i on i ja. Prvi semafor staje on kod OMV pumpe, ja pored njega, kucam na prozor

i kazem mu "ide ti auto odlicno" a on meni" ni tebi motor neide lose" :D

Tad sam se setio da je i drugarica samnom, pipam pozadi a devojka u soku, tad sam to uradio i nikad vise.

Acord nije imao nikakvu oznaku, cak ni Honda nije pisalo, tako da kod mene Acord definitivno je PRVO mesto

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ja lagano krenuo kuci sa susreta u Debeljaci, kad ono lik u nekoj srebrnoj mecki me obidje i ubrza, ja se poprimio k'o budala i za njim. obidjem ga jednom i nastavim.i vozio oko 150, kad ono, obidje on mene opet.i ganjao sam motor do max-a i pratio ga u stopu. i malo pred skretanje za Lukicevo uspori malo i obidjem ga, i dok sam ga obilazio pokaze kao bravo i skrene. bzvz, samo sam zduvao ogromnu kolicinu corbe :(

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Meni ni jedan zato sto ne vozim kola (jbg nemam dozvolu ali nabudzicu na leto nesto :D ) ali calu je Honda Prelude 2.3 Vtec jebala kevu.

Kad smo isli kroz BG neki manijak sa Kalibrom misli da je opasan baja a moj cale, budala kao budala se primi i pocne da ga juri) e sad ova Honda imala oko 225 konja, cipovana i imala turbinu, jela zivu decu :D i kad je poceo da je cepa gledam ja skalu 200, 220, 240 (kraj skale a obrtomer na 5.000 obrtaja a ima do 7.500, tad mu blokada ) e onda je ovaj sa kalibrom usporio :D

E takav vam je zivot kad imate cala koji ima 46 godina a ponasa se kao da ima 26 :D

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Dok sam vozio CBR 1000 F "nadmudrivao" (citaj igrao) sam se automobilistima po auto-putu, medjutim sada sa Z750 mi ne pada na pamet, prvo sto je motocikl nov u razradi (jos nije presao 7000 O/min), a  budimo realni i nije motocikl za trke.Medjutim jesenas na putu za Novi Sad u Irigu obidjem kolonu i jednog BMW-a M3 na onom dugom pravcu na izlazu iz Iriga prema Iriskom vjencu.Obidjem kolonu i lagano se  vratim  u svoju traku vozeci cirka 80 km/h kad gle, momak sa BMW-om pored mene pa cak i u makaze, samo da me obidje.E tu proradi i moja SUJETA + ADRENALIN pa za njim u rep.Lako ga stignem u prvoj krivini i preteknem, a on u potjeru zamnom. ??? :D Da ne duzim, kompletnu dionicu od posljednjih vikendica prije uspona, pa do BP na Vijencu momak se trudio da ne obidje, ali nije uspjeo, cak sam iskoristio par posljednjih krivina da mu tu izmaknem.Traka se zavrsila na raskrscu na Iriskom vijencu jer tu obavezno odmaram uz kaficu sa drugarima Bajkerima kojih  tu uvijek ima. ;) Benx je bio pravi M3, a ne nasminkana Trojka. :o

• Braveheart, 724 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150,Aprilia Pegaso 650.

Samo jedanput i to sa porse cayen Turbo ! Brate kako ono ide... samo sam zeleo da vidim dal sam brzi. Kidali smo se prvih 100 m. posle sam ga oduvao . Da mi je neko pricao da ona stena od kola onako ide oterao bi ga u tri lepe...  :D

• Skuteras, 3792 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Bilo leto, petak neki, posle podne, velika guzva na magistrali. Krenem sa mojim leonardom iz Cacka i u Parmencu me stigne neka konjina sa novom RAV4. Ispred mene idu neka kola, u  susret idu neka kola. on ne moze da me obidje, a nabio mi se u rep, samo sto ne prodje kroz mene. Ja se iznerviram i pun gas. Uhvatio ja skoro max i poceo da cepam i da obilazim, da se provlacim izmedju kola, sibam pun gas pokrivinama. Ovaj se iza primio i poceo da se juri sa mnom. Naravno jaci je dosta pa me na nekim pravcima stigne i obidje, ali cim dodju krivine i ili neka kolaona kola ja migavac i pored njega. Tamo gde su one velike krivine kod restoran splavova ja zalegao i koliko moze. Tu mu pobegnem prilicno i u Pilatovicima ispred Pozege ima onaj dug pravac ja 130 i nece vise, a on prolazi pored mene, svira i vrti rukom u fazonu "ti nisi normalan." E posle mi bilo zao sto nisam bio sa T-MAX-om da mu ljudski ocitam bukvicu. To mi je inace bio jedini put da sam se jurio sa nekim, posto mi bas nesto bilo dosadno tad, a bio sam raspolozen da vozim. Inace verujem da bi tih situacija imao vise da sam imao sa cim da se borim. Zao mi nesto da gazim toliko leonarda. Sa T-MAX-om me niko ne dira posto tesko da moze da me stigne

• U prolazu, 1 post

Evo jedne skorašnje koje se rado sećam...

Ja na K6 1000, drugar na mojoj staroj R1 2004 idemo za Čačak da menjam gume.Gume već u Čačku na motoru loše Dunlop Qualifier.

Ulazimo u Ljig i kako prolazimo semafor lagano sa 50-60 km/h obilazimo par vozila i dolazim do jednog auta koji nije baš običan auto.

Vidim da je Golf 5, srebrne boje, fabrička oprema nabudžen lepo, točkovi veliki, dva auspuha na sredini pozadi. Ne zna koji je model mada sam posle sve proverio jer auto nije šala.

I njega obidjem lagano kao i prethodne i kada sam ga prošao pomislim da se možda šofer ne primi pa da krene tu da pegla prema Rudniku gde ja volim da peglam.

I eto đavola kao da sam mu rekao nije prošlo 10sec i eto Golfa prolete pored nas,,,,,zuuuuuummm

Bilo Golfa ili ne ja tuda volim da vozim jer moj smisao posedovanja K6 su samo krivine i ništa više.

Plen nije bio tako lagan što je zapravo pojačalo užitak.

Auto ide odlično kroz krivine kao pegla, a kako koči majko mila imam utisak da može da me gura otpozadi.

Elem, išli smo veoma brzo ja par krivina posle Ljiga iza njega jer nije bilo prostora da ga obiđem od kola sa druge strane.

Posle par krivina na izlazu iz krivine mali pravina i K6 ga bukvalno preskače koliko je brutalan gda ja provaljujem da je ipak K6 dosta jači na tom ubrzanju iz krivine pa sam se malo razočarao u žurku ali odmah sam napravio i korekciju da žurka bude dobra i interesantna i to tako što sam usporavao na pravcima i dao njemu da me obiđe pa da idemo zajedno kroz krivine.

Tada sam i

sad citam postove i slucajno naleteh na ovaj

boze kako je svet mali

samo da dodam informacije radi

radi se o sluzbenom i promotibnom vozilu BRC-a ili firme ecoforte

moram da se zahvalim i kolegi koi nas ovako lepo nahvali ali i da dodam da se nije bas igrao sa nama kako kaze jer ni mi nismo pokazali svoj maksimum jer nam je zelja bila da se zajedno vozimo i pokazemo sta mozemo i jos bi se ganjali da nije pilo one patrole koju su oni ladno ignorisali

moram jos da dodam da je to bila test voznja posle ugradjenog BRC-ovog gasnog sistema zadnje generacije namenjenog za motore sa direkim ubrizgavanjem

znaci mi smo se vozili na gas

• Svrati po nekad, 360 postova
  • Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure

Ja sa Peglicu na skoro 5km sam se trkao kroz krivine, jedva uspe da mi pobegne, jbg to ti je kad vozis 50cc :D:oda2::moto3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja