ts-chopper 113 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovo Duki trazi inspiraciju....? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Opako izgleda. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan gde si nasao ovu sliku,svidja mi se opako kako je odradjen.Jos da je springer napred ihhhh. Nemam pojma negde na internetu... U pitanju je masina i ram od ES-a samo sto su ga posekli kod sedista i napravili "hardtail" dodatak...Pokusao sam da stupim sa likom koji je ovo napravio (mislim da je iz Bosne ili Hrvatske) interesovao me auspuh, kako se ponasa masina i sl. ali bez uspeha Sta imas u glavi za tvog ES-a? Sta bi radio chopper, bobber ili nesto trece?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog MZ-a....i ovo je neki custom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Picaso@: Tek sada sam obratio paznju na to sto si napisao u vezi crvenog MZ-a. Moguce je da je konzola koja ide ispod motora , fleksibilno okacena na neki silent blok za ram te cela pozicija za noge odradjuje zajedno sa masinom.Mogu misliti kako je to prijatno za voznju. Zbogom zubne plombe. Duki @: Mislim da sam taj projekat video na nekom forumu i da je pomenuto da je sa ovih prostora..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan meni samo nije jasno kako sastave 2 mashine u jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam vremena trenutno ni da se vozim a kamoli da nesto pravim,a treba i malo para.Nego ajde da bar nesto uradim a to je nabavka prednja viljuska.Kako ce da se zove po americki,nemam pojma,pravim da se meni svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...,pravim da se meni svidja To je najvaznije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Svasta dolazi kod majstor Bokilica...MZ ETZ 150 custom choper+Jawin rezervoar i zadnji blatobran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 24, 2009 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan MZ TS brzinac i jos jedan MZ ETZ sa diskom nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan MZ са дизел агрегатом... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo slikica....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam stupio u kontakt sa jednim momkom iz Danske koji prepravlja starog MZ TS-a u bobber-a... Interesanto!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neki sa Danskog sajta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan uf, sto bih ja voleo da imam viska para pa da stavim neke livene felne na moj mz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i "Frenkija". Tochkovi Yamaha, korman Husqvarna, zadnja kochnjaja KTM, paljenje APN 4, rezervoar Tomos (ne secam se modela), blatobrani takodje Yamaha i ram Maico. Nadam se da nisam neshto izostavio. ;D E da, i dusha mu od ETZ-a 251. Edit: Sada je u Kragujevcu. Vidja li ga ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si "kruto" okacio motor u ram? Ne vidim najbolje na slici . AKo jesei,kako ti je se ponasao, vibrazije?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi. Gore je imao klasichnu MZ vezu za ram (onaj amortizerchic), dok je dole sedeo na ramu sa podloshkama od 4-5 mm tvrdo kuvane gume. To mi je bio prvi veci motor pa me vibracije i nisu neshto pogadjale. ;D Interesantna stvar je zadnji lanchanik koji je imao dosta vishe zubaca od ostalih fabrichkih enduro ili kros motora. Npr. u kretanju iz mirovanja retko kad je poslushao i krenuo na dva tochka, a postoje i urbane legende da se peo uz zid. ;D Edit: Zaboravih da kazhem da je zbog tog zadnjeg lanchanika voleo dobro da popije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emzika 0 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Prijavi odgovor kao problematičan gde si nasao ovu sliku,svidja mi se opako kako je odradjen.Jos da je springer napred ihhhh. Nemam pojma negde na internetu... U pitanju je masina i ram od ES-a samo sto su ga posekli kod sedista i napravili "hardtail" dodatak...Pokusao sam da stupim sa likom koji je ovo napravio (mislim da je iz Bosne ili Hrvatske) interesovao me auspuh, kako se ponasa masina i sl. ali bez uspeha Sta imas u glavi za tvog ES-a? Sta bi radio chopper, bobber ili nesto trece?? Ovaj auspuh na slicii je zamijenjen jer je malo zezao(male komore,gusio ga je) Sada je auspuh od Kawasaki VN 1500 i puno se bolje ponasa. Masina je MZ 175ES,ram je skroz prepravljan jedino je centralni dio oko masine od MZ-a,zbog nosaca masine.Prednja viljuska sa felgom je Suzuki 750GSX,zadnja felga Honda NSR125,rezervoar je od ARDI (stari motor iz 1950-i),ostalo je rucni rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je motor, jel' imas jos koju fotku...? P.S. I kod mene je rezervoar od Ardie-a...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emzika 0 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Prijavi odgovor kao problematičan Goražde (BiH) Imam neki stari slika, sve je isto osim auspuha. Ima i ovaj stari snimak prve voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvejas 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Lapovo Motocikl: Honda CX 500 Prijavi odgovor kao problematičan emzika, planiram nesto slicno da napravim pa me interesuje kako se ovaj lepotan ponasa po rupama jer vidim da je zadnje vesanje kruto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 25, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan OCC ! A sto nece da se ugasi??? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emzika 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadovoljan sa njegovim ponasanjem na cesti,nisam se nadao da ce se ovako ponasati s obzirom kako je pravljen.Na dobrim rupama dobro i cucne,na ovom MZ-u su ispod sjedista kraci a jaci federi tako da mu je hod kratak (estetski razlozi)Ti mozes staviti mekse i duze federe da bi dobio na udobnosti.Tu sam ako zatreba bilo sta prilikom te prepravke Ovaj MZ-e je jako svojeglav,ako nema problema sa paljenjem onda ima sa gasenjem.U konkretnom slucaju je bio problem sa kljucem,plastika na kljucu je proklizala tako da se kljuc nije mogao okrenuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Haha ima istu stopaljku kao i ja...Rakovica 65 ;D ;D Nego, nesto ne razumem... Jel' je motor tvoj ili od nekog prijatelja? Ne bi bilo lose da otvoris posebnu temu sa njim ako imas fotke kako je nastajao...Ovo je jedan od najlepsih MZ prerada!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...