TheDoctor 0 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan A,pitanje je sledece: da je motor posle udesa,moguce vratiti u neko regularno stanje,kako bi bio siguran za voznju?Naime,nudi mi jedan decko hondu cbr 600 rr 2005 god,vrlo povoljno,s time da je skoro on imao udes sa njom,isekao ga je covek,on je samo ruku zeznuo,ali motor je kako on kaze ostao koliko toliko dobar!cekam slike od njega pa cu postaviti,da mi neko da procenu,da li moze i za koliko bi se moglo popraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi da ga odvezes do limara, poskidas plastike, onda mu on uzme meru (premere se uglovi) pa se izvede dal se nesto iskrivilo, gde, koliko i tek onda imas sliku sta ti je ciniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10552 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 4597 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pazi pri takvom udesu zavisi i brzina kojom se motorista kretao.Ja licno znam da u takvim slucajevima ce da strada viljuska,prednji tocak i naravno plastike,far/farovi....itd.Ako brzina motora nije bila velika verujem da je ram ostao neostecen tj. da nije iskrivljen.Ovo je u slucaju da je motor udario vozilo koje ga je iseklo prednjim krajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan A da li bi i agregat trebao da se pogleda, i sta, npr. pri vecim brzinama ako je doslo do udesa, udarac od napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost,javlja mi jutros da je motor zavrsio na otpadu,jer kako kaze nema sanse da se popravi,ali mi isto tako javlja da mi je nasao jedan drugi,ostavicu link pa ako moze neko da vidi,sta pise,i kakav je kvar,jer ja samo vidim da spolja malo ostecen,a francuski slabo razumem,unapred hvala http://www.motoscout24.ch/as24web/MotoCustomDetail.aspx?wl=1&lng=fra&id=98106&cuid=61480 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš li engleski? http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.motoscout24.ch%2Fas24web%2FMotoCustomDetail.aspx%3Fwl%3D1%26lng%3Dfra%26id%3D98106%26cuid%3D61480&sl=fr&tl=en&hl=en&ie=UTF-8 Piše da je motor malo zgruvan i da dodatne slike tražiš na navedenu e-mail adresu. A što si ti navalio da uzmeš havarisan motor? Zar nije bolje da uzmeš malo stariji besprekoran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Septembar 19, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro nije ovo nesto puno zgruvano,nista sto se ne moze popraviti,jos uvek je u igri i ona i javio mi je da moze da je spusti na 6300 franaka,ali iznenada se pojavila i jedna 2004 na nasim tablama,za 4500 eura,plus registracija pa treba i to da odem da vidim,bice bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...