Jump to content

Moto Zajednica

Rešili i mi četiri drugara da se malo provozamo

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

U petak krećemo rano ujutru na naš mali podvig dogovorena ruta nam je Temerin mesto sa kojeg krećemo pa Crno gorsko primorje Petrovac na moru tu nam jedan kolega mora da se pojavi poslovno pa da ne ide sam evo još nas iz Petrovca idemo u Dubrovnik kod starog druga i krećemo dalje za Rijeku svratimo do Grobnika pa možda i u Crkvenicu jer tamo je moto skup za vikend pa preko Slovenije u Austriju kod opet jednog druga u Klagenfurt i preko Mađarske u lepi Temerin .Ako nam sve ovo uspe biće i slike .

Pozdrav svima!!!

P.S

Ako neko spada u našu rutu i spreman da nam ponudi  topli napitak kafu čaj i naravno upoznavanje ,sigurno mu nećemo odbiti . ;):D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Rešili i mi četiri drugara da se malo provozamo

auh :D kako li tek izgleda ruta kad vi resite da se provozate negde na duze :D svaka cast, srecan vam put , vedro nebo i dobar provod.

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Sutra krecete? Ako idete iz Slovenije u Nemacku preko Austrije preporucujem da "zakacite" neki od prevoja na Alpima. Vredi!

Srecan put, i lepo se provedite!

Pozdrav od komsije  :D

• Zainteresovan, 637 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

za sve koji prate! juce su momci bili u Makarskoj gde im sumnjam da im je bilo lose! a veceras su stigli u Klagenfurt gde ih je docekalo 6 hladnih stepeni!!! nadam se da ce se ugrejati!! :)

Stigli kući oko pola devet umorni ali i srećni posle ostvarenih 2273 kilometara sad spavanje ali sutra i detaljniji opis putovanja

U petak ujutro sve pripreme izvršene pa da krenemo evo aktera ovog podviga

Vc0N7_picture006800eh7.jpg

ovo je proba sa slikom ako uspe nastavljamo ako ne ,učimo dalje

Našao sam problem jebeni internet je loš mada plaćam 1024 bezžični pa sam na drugom računaru dopunio slike. Kao što sam rekao krenuli smo u petak ujutro ,prvi put smo stali u Valjevu da napojimo naše gvozdene konje

404.jpg

sledeče stajanje da se i mi okrepimo bilo negde u šumadiji oko Užica

404.jpg

Krenuli mi dalje kad nedaleko od Crno Gorske granice našem drugaru se pokvari motor ostaje brizina između četvrte i pete brizine kakav maler on je bio jedan od pokretača  ove rute posle pola sata dogovaranja on krene nazad a nas trojica nastavljamo dalje bolje da neko dođe ispred njega kombijem još u Srbiji nego da ide dalje.Tužni zbog njega idemo dalje ušli smo u Prijepolje u Ams da uzmemo znak SRB prati na sjoš dobro vreme mada se nešto sprema u oblacima

404.jpg

Iz Prijepolja krenuli na granicu što smo prešli u najboljem redu sa naše strane a uz malo čekanja i drugu stranu e tu već oblaci nas merkaju ali krečemo dalje

404.jpg

Uz jedan dobar pljusak stajemo i oblačimo kišna odela i tako dalje posle deset kilometara nas zakači opet sunce a bogami i glad i stajemo u restoran Crkvine da jedemo i skinemo odela.

404.jpg

Kafa dobra pljeskavica fina ali veličina jednako sa Andolom no šta je tu je idemo dalje nije daleko more.

Sad sam resio pitanje interneta i nastavljam i stigli mi na more nasli smestaj i seli da popijemo koje pivce

404.jpg

404.jpg

i tako sledeci dan u Hrvatsku stali da pitamo za druga jer nismo znali tacno gde stanuje a i on nije znao da dolazimo

404.jpg

404.jpg

404.jpg

I nademo mi izgubljenog Maria naseg starog kolegu iz sela koji je iznenaden ali nas primi kao pravi domacin

404.jpg

404.jpg

Za rucak smo dobili pasulj i to dobar prijalo nam je i kao posle dobrog rucka legli mi na Ozujsko svetlo i tu se mi zadrizasmo i otisli uvece u Stari Dubrovnik

404.jpg

404.jpg

404.jpg

I tako mi ne napravimo potrebnu  kilometrazu za subotu i cekao nas je tezak dan u nedelju treba stici u Austriju jos par pogleda na luku i most Franje Tudmana i gas

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

U Makarsku smo stigli praceni pljuskovima a tamo leto 29 stepeni rucali malo otisli do plaze i opet gas

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja