thelord 98 Napisano Januar 14, 2021 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan VAŽNO: Odgovaraju veličini 42-42,5! Nisu nijednom nošene, još uvek su nalepnice na njima. Naručene iz Nemačke s obzirom da ih kod nas nema. Meni su nažalost male. Iz logističkih razloga i troškova mi se ne isplati da ih vraćam nazad. Lično nosim 43 pa sam po preporuci naručio 1 broj veće (44). Međutim kalup kod ovog modela je dosta drugačiji stoga odgovaraju broju 42-42,5. Nemam nameru da zaradim na njima već da se neko kome se dopadaju usreći s obzirom da meni očigledno nisu bile suđene. Boja: Braon Proizvođač: ICON Materijal: Koža Tip: Poluduboke Dužina gazišta: 28 cm Broj: 44 Detalji o čizmama: - Full-grain leather upper - Slip resistant sole - D3O ankle impact plate - CE sertifikat - Metalna potkolenica - Axialmetric steel shank Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Moguće slanje Post Express-om s tim što u slučaju slanja, troškove slanja snosi kupac.Cena - 19.500rsd Goran 0637128775PS. Oglas je za drugara, ali ja garantujem za sve napisano da je tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...