Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 10, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani svi, Potrebne su mi rucice (sa drzacima za kvacilo, kocnicu i drzaci retrovizora) za Hondu MT 50 (1985. godiste cross) Da li neko mozda ima ili moze da me uputi gde mogu da ih kupim? Na slici je prikazano sta mi tacno treba (naravno izgled mi nije bitan jer su moje pukle): ili bolje reci ovo samo da ima i drzac za retrovizor : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5945 Napisano Septembar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ili nešto slično! Srećno sa potragom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ručicu kočnice sa sve nosačem za retrovizor u KEEWAY-evom servisu za 800 din, a predpostavljam da može da se stavi i na tvoj motor je po slici izgledaju isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Okreni Guevaru,KDM,Jasminka,ovog sto prodaje Louis kod Arene jer svi rade i narucivanje opreme po katalozima, e sad samo je pitanje dal ces naci uopste deo za tako stari model, ali cenim da moraju da pasu i od nekog drugog ili slicnog motora :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 10, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ručicu kočnice sa sve nosačem za retrovizor u KEEWAY-evom servisu za 800 din, a predpostavljam da može da se stavi i na tvoj motor je po slici izgledaju isto Da li imas neki telefon ili adresu...bilo sta za kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan http://www.keeway.rs/aboutus/dealers.html pa vidi okreni neki broj i pitaj ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 10, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad izvrteh telefone . . . ma ovo je sve ludo.... da imamo delove...ma ja nisam odatle - ja se samo javio na telefon...cccc...koji ludaci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 10, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ručicu kočnice sa sve nosačem za retrovizor u KEEWAY-evom servisu za 800 din, a predpostavljam da može da se stavi i na tvoj motor je po slici izgledaju isto aJ MI MOLIM TE RECI GDE SI JE TACNO UZEO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Na batajničkom putu u keeway-evom servisu. Nalazi se sa desne strane kad ideš od Bgd ka Batajnici, ali ne znam tačno gde. A što se telefona tiče treba biti uporan i tražiti servis, jer sam i ja tako zvao jedno 10 telefona i vrteli me u krug dok mi nisu dali br. moba od nekog magacionera i onda je on proverio i objanio mi kako da stignem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 10, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Extra doktor Bane....hvala ti puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Služimo narodu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5945 Napisano Septembar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...kao Bane dobri sin čist i miran, tih i fin.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...