petar_lord 820 Napisano Jun 5, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Juce produzena registracija.. teh pregled 3500,oo , nista skidano ( veliki vizir, kofer) , samo gledali broj motora-sasije i slikali se pored njega ( dal’ za uspomenu) , za mog beva sve skupa oko 12000,oo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4607 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I ja registrovao. Nisam skidao kofer. Samo sam morao da vadim novu saobraćajnu, jer mi ova ističe. Nisam ni znao, da ljudi na tehničkom mi nisu rekli, lagano bih krenuo na put sa isteklom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Jun 5, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kawa odrađena. Bez ikakvog cimanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 8, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.politika.rs/thumbs//upload/Article/Image/2021_06///757z468_tehnicki-pregled-f-tng-f.k.-nnn.jpg Регистрација возила и после 5. јула по непромењеним условима - Политика Online WWW.POLITIKA.RS Грађани ће и након 5. јула по непромениним условима моћи да региструју возила, саопштила је данас Агенција за безбедност саобраћаја. „Примена одредби из Правилника... šta ovo znači za onu ovalnost diskova što su je merili,da li je sad i to ukinuto i od kada,da li od danas ili od 5 jula ili kad iziđe u službenom listu ako to ima neke veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4274 Napisano Jun 9, 2021 motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan gpz. Po sadašnjim uslovima kakvi su da su. Samo se slikali, ispisali dimenzije guma i km, naplatili i doviđenja... 21500 + tehnički 3500, ali šta sad da radimo. Hvala Bogu da sam imao da platim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Jun 9, 2021 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pošto su sad popisali dinmenzije guma, da li će biti frka nagodinu kada promeniš prednji kraj i staviš 17-ku točak/gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14765 Napisano Jun 9, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Samo motocikli sa uverenjem abs imaju upisane dimenzije ili ako se radi teh. na istom mestu mogu uporediti sa proslom godinom, inace nije "vidljiv" podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14765 Napisano Jun 9, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, sasa ns 1 je napisao: http://www.politika.rs/thumbs//upload/Article/Image/2021_06///757z468_tehnicki-pregled-f-tng-f.k.-nnn.jpg Регистрација возила и после 5. јула по непромењеним условима - Политика Online WWW.POLITIKA.RS Грађани ће и након 5. јула по непромениним условима моћи да региструју возила, саопштила је данас Агенција за безбедност саобраћаја. „Примена одредби из Правилника... šta ovo znači za onu ovalnost diskova što su je merili,da li je sad i to ukinuto i od kada,da li od danas ili od 5 jula ili kad iziđe u službenom listu ako to ima neke veze Znace se sledece godine u ovo vreme, kada se navrsi prva decenija od pokusaja promene pravilnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je polomljena kazaljka za brzinu i tu su pravili problem, sta kada zamenim ceo km sat ako ima manje km nego na tehnickom prosle godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 9, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio tehnicki.Skidao nosac kofera....promenili mi podatke o broju osovina,o najvecoj dozvoljenoj masi i boju-kaze nije to plava nego siva ...e sad jbg to me smorilo malo. Videcemo sledece god.kako ce biti Promenio Jun 9, 2021 član Eol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan И колико осовина имамо ове године? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 9, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Zuba87 je napisao: И колико осовина имамо ове године? 2 osovine.Verovatno ce da kaliraju do sledece reg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16077 Napisano Jun 9, 2021 Ne silazi, 1194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam od ove godine ponovo na osovinama. Sve mi se čini da ću sledeće godine menjati saobraćajnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na dve osovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17201 Napisano Jun 9, 2021 Integrisan, 5060 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne d'o im Bog da im dodje Yamaha Niken na tehnicki 1 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jun 10, 2021 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Motorcyclist je napisao: Ne d'o im Bog da im dodje Yamaha Niken na tehnicki U tom slučaju bi morao upravni odbor da zaseda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17201 Napisano Jun 17, 2021 Integrisan, 5060 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlazak na tehnièki kao lutrija: Sa jednog vraæen zbog sitnog o�teæenja, na drugom pro�ao WWW.B92.NET Tek �to su vozaèi odahnuli zbog odlaganja primene novog uslova za registraciju, merenja emisije izduvnih gasova, na tehnièkom pregledu su ih saèekale nove muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jul 14, 2021 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, gde ste u Bgu radili tehnicki a da vas nisu maltretirali za skidanje dodatne opreme? Moze i na pp. Obidjoh sigurno 10ak njih, ili ne rade ili traze fabriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14765 Napisano Jul 14, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 9.6.2021. at 20:39, Zuba87 je napisao: И колико осовина имамо ове године? Od 2021 god. "Osovina predstavlja zajednicku osu obrtanja dva ili vise tockova ... " znaci @Due menja saobracajnu, opet Pa kaze jos " vetrobran je okno na prednjoj strani motornih vozila vrste L, M, N, T i C ispred vozaca kroz koji vozac gleda put ispred sebe" boldovano je izmenjeno 2021 i dalje ne moraju biti homologovani (vrsta L, mopedi, motocikli ... ) ALI moraju biti providni, bar tako kaze moja logika iako je vecina fabrickih em zatamnjena em kratka da bi se gledalo kroz njih. Kako sada ovo tumaciti kada dodje sa crnim, kratkim fabrickim vetrobranom!? Od svih izmena ostave izraz kočNI , kocni valjci, kocni koeficijent ... Dalje, izduvni gasovi Benzinci: 1. za vozila proizvedena do 01.01.2015 moraju imati manje od 4,5% vol CO 2. vozila sa karburatorom proizvedeni nakon 01.01.2015 moraju imati manje od 3,5% vol CO 3. vozila sa elektronskom regulacijom smese proizvedena nakon 01.01.2015 na radnoj temperaturi (imaju razlicitu ali necemo u detalje) i pri praznom hodu, ako proizvodjacke vrednosti nisu poznate (a nisu) mora imati manje ili isto CO 0,3% i pri 2k rpm 0,2 % CO Dizel Ako nema propisane vrednosti od strane proizvodjaca onda 1. proizvedeni pre 01.01.2015 srednja vrednost apsorpcije svetlosti izduvnih gasova iznosi: 3,22 za vozila snage do 73,5 kw 2,44 za vozila snage preko 73,5 kw 2. Proizvedeni nakon 01.01.2015 srednja vrednost apsorpcije svetlosti ne sme prelaziti 1,5 u odnosu na stari pravilnik umesto "prvi put reg. u R. Srbiji" ubaceno "proizvedeni" , sto se tice ekologije sve je ostalo isto. Olaksavajuca okolnost je sto se kod dizela meri "do najveceg dozvoljenog broja obrtaja ili pri najmanje 3000 obrtaja" sto ce cesce biti slucaj. Ekologija ćao, u potpisu izmene pravilnika Vas Toma Mona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16077 Napisano Jul 14, 2021 Ne silazi, 1194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj @bdada, upisali su mi na novoj saobraćajnoj dve osovine? Na staroj nisam imao ni jednu. 0. Jel menjam ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14765 Napisano Jul 14, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Due ako vozis Niken onda ne menjas Jedan od dopisa je glasio tipa "podatak nije od tehnicke vaznosti te se zbog ispravke ne mora menjati saobracajna" znaci kada bude menjana saob. iz nekog razloga onda ispraviti podatak, e sad valjda nisu toliko ludi da samo zbog toga menjaju saob. Pitaj pre tehnickog, jbg ima nas svakakvih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16077 Napisano Jul 14, 2021 Ne silazi, 1194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja više para nego oni obrazaca! Ćeraćemo se mi! A šta je trenutno na snazi? 0 ili 2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14765 Napisano Jul 14, 2021 (promenjeno) moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Gore sam napisao zadnju izmenu pravilnika. Mada ni po starom nije trebalo menjati saob. ako je to jedina promena podataka ali ... Zemunac Znaci 0 Promenio Jul 14, 2021 član bdada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 14, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Чекај, чекај, ни Никен нема 2 осовине, већ само 1! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14765 Napisano Jul 14, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si kolega Napisano u sali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...