stari roker 4323 Napisano Maj 12, 2022 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Bane V je napisao: jel svugde tehnicki za moto 4-5k ili neko zna gde ima jeftinije ? Vlada je donela odluku da je cena tehničkog pregleda za motocikle, mopede i traktore od 2120 do 4120. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Maj 12, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan Vlada je donela odluku da je cena tehničkog pregleda za motocikle, mopede i traktore od 2120 do 4120. Jel ima negde za tih 2120 ?Sent from my SM-G981B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Maj 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kladim se da NIKO živ neće raditi za 2120din 'oće bole ih patka , a i zašto bi kad su im volovi iz vlade dali zeleno svetlo za 4120din... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Maj 12, 2022 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Bane V je napisao: Jel ima negde za tih 2120 ? Sent from my SM-G981B using Tapatalk Verovatno nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3308 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Jutros, 12. 05., rezervisao termin za tehnicki pregled. Za 7 dana, 19. 05. Nema termina ranije. Samo dva tehnicka u Valjevu rade motore, a to ukljucuje i zute tablice, skutere, velike motore... Da napomenem jos da sam sa vlasnikom na prst u d... al ne vredi. Dogovorio sam se da im motor ostavim sutra u objektu (da stoji kod njih), pa ako u sledecih par dana neko odustane, zakasni il sta vec da umesto njega ubace moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Maj 13, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, grafigo said: Jutros, 12. 05., rezervisao termin za tehnicki pregled. Za 7 dana, 19. 05. Nema termina ranije. Samo dva tehnicka u Valjevu rade motore, a to ukljucuje i zute tablice, skutere, velike motore... Da napomenem jos da sam sa vlasnikom na prst u d... al ne vredi. Dogovorio sam se da im motor ostavim sutra u objektu (da stoji kod njih), pa ako u sledecih par dana neko odustane, zakasni il sta vec da umesto njega ubace moj motor. @grafigo koliko te kosta tehnicki u VA ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Maj 13, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, stari roker said: Verovatno nema. verovatno si u pravu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3308 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan @Bane V Nemam pojma. Nisam se usudio da pitam. Samo da me prime. Bas smo dobri prijatelji, tamo registrujem sva moja vozila, sestrino, očevo vozilo. Ne pitam ih za cenu, oni ne pitaju kad cu doneti sledecu ratu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Maj 13, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan moja procena je da Sunce tehnicki ka Ledinama ( za one u BGD ) je OK, 4k je tehnicki, korektni su i nekako lako se sve zavrsi...kome treba evo info 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3308 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio danas motor (pa kad upadne u toku sledeće nedelje) i ošacovao cene za tehnički pregled. 4000 za moped i motorcikl 6000 za auto Al' mislim da ispod videh i 200 din za pripremu dokumentacije i 480 din za uslugu registracije (il tako nesto slicno formulisano). To je valjda Skyrunner skoro pisao da nije po slovu zakona. Bas cu pazljivo pogledati kad odem da preuzmem motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaSle 7 Napisano Maj 13, 2022 U prolazu, 3 postova Motocikl: Moto Guzzi V7 III Stone Prijavi odgovor kao problematičan Informacija za retrovizore. Videli su da moji nisu fabrički i pustili su me. Kao video sam Gucije i sa ovim. Sa druge strane, momka posle mene su masakrirali, ne mogu led sijalice, Jošimura izduv nije imao homologizaciju itd itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Maj 14, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.5.2022. at 12:11, Bane V je napisao: jel svugde tehnicki za moto 4-5k ili neko zna gde ima jeftinije ? Agencija PerAspera, Brace Jerkovic ako se zakaze online izadje oko 3000din. Ja sam tu registrovao, dvoje kola i motor ove godine, i okej su ne prave neke probleme. Nego da li svima kontrolisu pritisak guma i jel neko proveravao pritisak posle tehnickog? Meni se kao kontrolisali i ja danas izmerim pred voznju naduvali na 3 bar-a. Inace na mom motoru se po fabrickim specifikacijama prednja duva na 2 bar-a, a zadnja na 2.25 i to za dvoje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2656 Napisano Maj 14, 2022 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2022 at 7:39 PM, grafigo said: Samo dva tehnicka u Valjevu rade motore... To je tačno duplo više nego u Nišu, gde samo jedan radi motore... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Maj 14, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan On 12.5.2022. at 19:39, grafigo je napisao: Dogovorio sam se da im motor ostavim sutra u objektu (da stoji kod njih). Ih, što će neko da se navoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Maj 16, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Agencija PerAspera, Brace Jerkovic ako se zakaze online izadje oko 3000din. Ja sam tu registrovao, dvoje kola i motor ove godine, i okej su ne prave neke probleme. Nego da li svima kontrolisu pritisak guma i jel neko proveravao pritisak posle tehnickog? Meni se kao kontrolisali i ja danas izmerim pred voznju naduvali na 3 bar-a. Inace na mom motoru se po fabrickim specifikacijama prednja duva na 2 bar-a, a zadnja na 2.25 i to za dvoje na motoru.Kod mene su isto gledali pritisak u gumama, i doduvali zadnju. Odradili samo valjke, i signalizaciju i to je to. Prvu pomoc i prsluk mi niko nije ni tražio, a ja još sve lepo pripremio Послато са M2010J19SY помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6604 Napisano Maj 16, 2022 Drug član, 1904 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dada je obijasnio, pritisak se meri da bi rezultati na valjcima bili bolji. Drugim recima cine nam uslugu. I meni bilo cudno sto gledaju pritisak ali eto… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Maj 17, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam saobraćajnu, zbog neispravne šasije i broja motora, danas sam preuzeo novu dozvolu i piše broj osovina 2. Ima li potrebe da idem da se žalim da ne bih sledeće godine opet plaćao novu saobraćajnu? Na jednom tehničkom su mi rekli isto da moram da menjam saobraćajnu zato što mi piše odnos snage/mase .301 a ne 0.301. U novoj saobraćajnoj opet isto .301. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 18, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan @bdada da li se jos uvek kontrolise ispravnost otvaranja/zatvaranja prozora? Neko mi rece da su te sitnicu od skoro izuzete od kontrole al ti si mi pouzdaniji za info. Zeza me jedan elektroprekidac, gubi kontakt pa cas oce ili nece. Ide rega pa da znam dal da se bacam u potragu za njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Maj 18, 2022 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam registrovao auto pre desetak dana. Morao sam desni zadnji podizac da namestim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 679 Napisano Maj 18, 2022 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 424 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene su pravili problem za podizac. Pukla sajla, pa nije podizao. Jeeeedva sam prosao zbog toga, sreca sto se znamo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 18, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine se kontrolisali podizaci nego me ovaj drug zbunio, kao neki novi zakon donet gde se izuzimaju te sitnice. Hvala, da pojurim drugi taster dok imam fore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4607 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan I mene januara vratiše za podizač, nismo ni znali da ne radi. Kad su zatvorena vrata sve ok, tamo na tehničkom otvore vrata i onda probaju podizače, u otvorenom položaju nije radilo. Posle smo brzo rešili, bile su oštećene žice koje ulaze u vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Maj 18, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan On 5/14/2022 at 7:24 PM, DzoniV said: Agencija PerAspera, Brace Jerkovic ako se zakaze online izadje oko 3000din. Ja sam tu registrovao, dvoje kola i motor ove godine, i okej su ne prave neke probleme. Nego da li svima kontrolisu pritisak guma i jel neko proveravao pritisak posle tehnickog? Meni se kao kontrolisali i ja danas izmerim pred voznju naduvali na 3 bar-a. Inace na mom motoru se po fabrickim specifikacijama prednja duva na 2 bar-a, a zadnja na 2.25 i to za dvoje na motoru. preverio mi je drug, spuste cenu tehnickog al tih somica se nadoknadi na par malih troskova - tako da to je u principu to, gde kome vise pase i gde su manji drkoši .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Maj 20, 2022 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li je za laku auto prikolicu obavezna maglenka i prednja gabaritna svetla. Širina prikolice je 163 cm. @bdada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15042 Napisano Maj 20, 2022 moto merkat °°, 4944 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @*zeka* Ako je prvi put reg. posle 01.03.2011 maglenka je obavezna, gabariti ne (samo preko 2,1m sirine) napred idu beli katadiopteri ali ne smeju trouglasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...