Jump to content

Moto Zajednica

TET - Trans euro trail

Recommended Posts

• Zainteresovan, 799 postova
  • Motocikl: Lucifer
1 hour ago, DjordjeMijailovic said:

Znali smo da su neki francuzi prošli par dana ranije većim motorima. Istina, nazad ne bi bilo zgodno, ali sve se reši nekako na kraju. Bitno je samo ne povrediti se.

Jeste sigurni da su tuda prošli?

Ja sam jednu grupu enduro motora videla da je sišla drugim putem, preko Maganika. To je bilo čini mi se neki dan pre prvomajskih praznika. I jesu veći motori bili, njih pet, šest.

Baš sam pomislila kako znaju da je ovaj deo teta uništen i kako im je neko rekao kuda mogu zaobići sa Lukavice do Međurečja.

Rekla bih da na tu grupu misliš.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Strucnjak, 1660 postova
  • Motocikl: CRF300L
23 minutes ago, makikt said:

Jeste sigurni da su tuda prošli?

Jesmo. Pisali su neke detalje na FB TET grupi, a i ostavili su smece kao dokaz 😐 Mislim da ih je bilo dvojica. Svakako prodje neko tuda s vremena na vreme. Uz nas trojicu proslo je jos nekoliko stranaca isti dan.

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996)

Jel neko vozio TET Kosovo i da li je imao bilo kakvih problema sa srpskim tablicama dole? Trek izgleda odlično. Planiram da idem pa bilo kakva  iskustva su dobrodošla :)

• Advanced Member, 2096 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Vozio ja pre dve godine, nisam ni znao da sam morao prelepiti tablicu. Bilo je neko nategnuto vreme (što sam saznao po povratku kući). Nikakvih neprijatnosti, ili naznaka neprijatnosti. Tereni su perverzno dobri i atraktivni, rado bih ponovo išao.

-Na dve pumpe stajao i točio gorivo, na obe se prodavci raspričali kada su videli tablice.

-Sreli jednog od momaka koji pomaže u trasiranju TET-a pa smo sa njim vozili dan ipo. Zaglavili kod nekog njegovog drugara koji ima restoran i bungalove u planinama. E sad, iznad šanka u restoranu je poveći UČK grb... Ako nekom takve stvari smetaju onda možda bolje da preskoči Kosovo i poštedi sebi gomilu nerviranja.

-Drugar je ostao još dan-dva posle mene da voza, takođe bez situacija.

Ovo naravno nije garancija da neko drugi neće imati probleme. Kao što ni strancu ne smem da garantujem da ga u centru BG/NS neko neće prebiti...

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996)

Hahaha, znao sam Gligo da si ti taj, bukvalno sam zbog tebe i tvojih putopisa po Albaniji i krenuo stazama TETa, odvezao sam Hrvatsku, Bosnu, Crnu Goru, Albaniju i Grčku. Nekako sam Srbiju ostavio za kraj 😁, pa da dodam još i Kosovo, da kompletiram  Srpski TET 😁. Inače sve solo.

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

• Drug član, 2436 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Jel vozio neko Bugarski TET kroz Staru Planinu ? Od Kule (Vrška čuka) dole do Dimitrovgrada. Zanima me šta mogu da očekujem. Možda cepnem i sam sutra, ako ne nađem društvo. 

0-02-05-266987a5d122166ad2a4a0af58de87aa87aedb15fa32992fa03fada5ce349e5f_21c322b96a1.jpg

• Sviđa mi se 1

• Pažljivo prati, 665 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

Uzmi od @Gliga ili Spaje broj telefona od onih lovaca Bugara da imaš gde da zanoćiš. Postali su drugari🤣

Promenio član Boban EN
  • Hvala 2
  • Haha 1

• Enduraš, 6490 postova
  • Motocikl: CRF300L

Javi kako je bilo, mi planiramo da vozimo TET Bugarsku početkom avgusta, imamo 7 dana na raspolaganju. Prvobitni plan je bila Makedonija, ali zbog zabrane voznje po sumama zbog pozara, promenili na Bugarsku.

I ako ima neko da preporuči koji delovi su najinteresantniji za voznju, nemamo vremena za sve.

Promenio član aca-pn

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja