Божа 185 Napisano Januar 6, 2021 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Žena, deca i ostalo... Prodajem opremu za motor, koju sam vrlo malo koristio iz razloga što je to bila rezervna oprema 1. Arai Chaser kaciga, vel. 57-58, nošena jednom ili dva puta, stanje 9/10 samo iz razloga što ima jednu ogrebotinu 2x2mm iznad leve strane vizira, vidi se na slici. Sve ostalo savršeno. Uz nju dajem i dva džepa za kacigu, njenu original i BMW Motorrad; 2. BMW Motorrad Softbag 55l, sa svim gurtnama. Paše na GS modele i na još neke, ne znam tačno koje, ima da se nađe na Internetu; 3. Modeka kišno odelo, XL veličina, meni na 190cm ležalo odlično, ima oštećenje na okovratniku, ima slika; Sve skupa 150e 065/5279229 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Januar 7, 2021 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pomoglo bi da se istaknu cene artikala pojedinačno... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 7, 2021 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ne bih razdvajao, zato sam stavio i tu cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10785 Napisano Januar 7, 2021 Hronični Motociklopata, 7445 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ako slučajno bude razdvajanja, mene interesuje kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 7, 2021 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Danas me je zvao momak, mislim da se zove Vlada, trazio je samo kofer. Ako vidi ovaj post, eto prilike da se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 572 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Biker-Boy je napisao: Ako slučajno bude razdvajanja, mene interesuje kaciga A mene kišno odelo ako cena bude dozvoljavala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 7, 2021 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ok, posto se ljudi interesuju za sve tri stvari pojedinacno, aj da razdvojim: Torba 70 Kaciga 70 Odelo 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 572 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da pazarim to odelo, imam 186 i preko 100kg, nadam se da ce me pokriti kad sam u jakni!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 7, 2021 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, DonToni je napisao: Ja bi da pazarim to odelo, imam 186 i preko 100kg, nadam se da ce me pokriti kad sam u jakni!? Meni je bilo ok preko jakne i pantalona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 572 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan OK, računaj da je kupljeno. Ostalo možemo i preko PP. Hvala unapred 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 7, 2021 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga rezervisana, odelo prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 8, 2021 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Otisla torba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1904 Napisano Januar 9, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan A BMW vreca za kacigu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 16, 2021 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Otislo sve, hvala na interesovanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...